ektor7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Επειδή έχουμε ξεφύγει λίγο από το θέμα που είναι η προσφορά ας το κόψουμε εδω. Όπως είπα το πήρα σαν υπερφορητό laptop σε πολύ χαμηλή τιμή αντί για κάποιο απλησίαστο ultrabook. Σαν laptop είναι εξαιρετικά τίμιο, γρήγορο, με καλή οθόνη, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και έρχεται μαζί με Office. Σαν tablet δεν με βόλεψε λόγω και μεγέθους, βάρους, οθόνης και προτιμώ το Nexus 7 με το οποίο είμαι και εξοικειωμένος με το λειτουργικό και τις εφαρμογές του. To ModernUI (όπως λέει τώρα η Microsoft το Metro) δεν με κέρδισε με την πρώτη και δεν είμαι και διατεθιμένος να χάσω χρόνο για να το μάθω μια και δεν έχω και κανένα κίνητρο. Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι είμαι χαζός αλλά ούτε και ότι δεν κάνει ή ταιριάζει σε κανένα άλλο. Τα γούστα είναι υποκειμενικά και μοναδικά στο καθένα μας. Αυτό που επισήμανα είναι ότι αν και κάποιος έχει δει την προσφορά και δεν του αρέσει το tablet interface της Microsoft όπως εμένα, μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν κανονικό υπερφορητό Windows laptop οπότε μπορεί να το ζυγίσει στα υπέρ της αγορά του. Aν το πηρες μονο για νετμβουκ,τοτε αλλαζει το πραγμα. Να εχεις υποψη ομως οτι το t100 σε αντιθεση με αλλα λαπτοπς/ultrabooks, λογο της παθητικης ψυξης υποστηριζει και μια δυνατοτητα που λεγεται connected standby που δινει τη δυνατοτητα σε εφαρμογες του metro ui,που εχεις ορισει εσυ,να μπορουν να τρεχουν στο background ακομη και οταν ειναι σε sleep.Δλδ μπορεις να ακους μουσικη,ραδιοφωνο ή να μιλας στο skype και το netbook να το εχεις σε sleep για να μη σπαταλα πορους για οτιδηποτε αλλο εκτος αυτο που ειναι ανοιχτο και χρησιμοποιεις! Αυτα και καλοριζικο και καλοδουλευτο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atakas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πάρα πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής Ευχαριστώ και πάλι για τα σχόλια όλων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Καλοριζικο και καλοδουλευτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Καλοριζικο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/4135796/Asus-Transformer-Book-T100TA-DK002H-Z3740-2GB-32GB.html Στα 329 σημερα απο 3 καταστηματα. Το ψαχναμε χτες για φιλο και σημερα επεσε η τιμη.Στα λεφτα του μονοδρομος.Πωλειται Dell Venue 8 Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Αν εχεις υπομονη περιμενε...Lenovo ThinkPad 10 http://microsoft-news.com/lenovo-thinkpad-10-windows-tablet-on-the-way-can-be-configured-upto-4gb-ram-and-128gb-storage/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Canvas Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Αν εχεις υπομονη περιμενε...Lenovo ThinkPad 10 http://microsoft-news.com/lenovo-thinkpad-10-windows-tablet-on-the-way-can-be-configured-upto-4gb-ram-and-128gb-storage/ Τιμολογιακά δεν το κόβω να βγαίνει το ίδιο..Πιο ακριβό θα είναι το Lenovo. Απλά το θέμα είναι αν η διαφορά θα έχει αντίκρισμα στα specs. Πάντως συμφωνώ με την υπομονή που συστήνεις στον φίλο , γιατί λόγω των καινούργιων μοντέλων του καλοκαιριού θα πέσουν και άλλο οι τιμές των παλαιότερων που θα έχουν ξεμείνει στην πιάτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dem Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Η βασική έκδοση του lenovo θα είναι τλχ 300e παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Παράγγειλα ένα απο 'δώ: http://www.msystems.gr/index.php?category=1111&product=17779 329 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Εγω το πηρα σημερα απο αγγελια, το δεξι αριστερο κλικ ειναι λιγο σκληρο ειναι φυσιολογικο η εχει προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Όταν λες δεξι αριστερο κλικ ποιο κουμπι εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Στο ποντικι κατω απο το touch που ειναι το δεξι και αριστερο κλικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Βρε παλικαρια το usb που εχει για φορτιση πανω στην οθονη ειναι και για να συνδεσεις συσκευη πχ ποντικι σκληρο κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Βρε παλικαρια το usb που εχει για φορτιση πανω στην οθονη ειναι και για να συνδεσεις συσκευη πχ ποντικι σκληρο κλπ; Ναι ό,τι θέλεις συνδέεις κανονικά. Αν και νομίζω βολεύει να το έχεις στο dock και να συνδέεις εκεί ποντίκια κλπ. Τα κλικ είναι λίγο σκληρά και γενικά το touchpad του θέλει να το συνηθίσεις λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εχω ενα usb gps και ελεγα να το τεσταρω στο αμαξι και με το πληκτρολογιο δεν βολευει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα