giannisTsi7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Εχει χρησιμοποιησει κανεις το minix neo 7?η εστω το εχει δει να χρησιμοποιειται σε καποια τηλεοραση?ενδιαφερομαι να το αγορασω αντι να παρω καποιο στικακι wifi για την τηλεοραση μου!επισης live streaming θεωρειται οτι θα υποστηριζει?
hiores Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω για το minx neo 7 άλλα το καινούργιο τους μοντέλο minix neo 7 mini είναι πάρα πολύ καλό. Το έχω μαζί με το air mouse της minx to Neo A2 και δουλεύουνε άψογα. Θα σου πρότεινα όμως όταν το αγοράσεις να κάνεις αμέσως firmware update στην τελευταία έκδοση που βγάζει η εταιρία για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης στην τελευταία έκδοση μπορείς βρεις προ εγκατεστημένο το XBMC για να streamareis ταινίες, βίντεο, αγώνες και μουσικές. To XBMC αν και δουλεύει καλά τις πιο πολλές φορές, μερικές φορές σε κάποια videos λίγο ο ήχος αργεί σε σχέση με την εικόνα, άλλα το διορθώνεις εύκολα ρυθμίζοντας λίγο το audio offset. Όπως και να’χει η εταιρία βγάζει συνεχεία flmware updates για να μην υπάρχουν bugs & errors και μέχρι στιγμής έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Μπορείς να το δεις και να το παραγγέλλεις με free μεταφορικά σε πολύ καλη τιμή από www.minya.gr. Ελπίζω να βοήθησα.
gjp1000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Εχει καταφερει κανεις να δει υποτιτλους μεσω streaming απο pc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα