Leo360 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Με τον CEO της BlackBerry John Chen να ανακοινώνει την κυκλοφορία του BES στην πλατφόρμα Windows Phone 8 πολλοί ανέμεναν και σχετική ανακοίνωση για το BlackBerry Messenger, κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να γίνει στο εγγύς μέλλον.Σε σχετικό ερώτημα προς τον David Proulx ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η κυκλοφορία του BBM για τις πλατφόρμες των Apple και Google έγινε λόγο του μεγάλου αριθμού χρηστών των δύο εταιρειών, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει πρόθεση από πλευράς της εταιρείας για διάθεση της εφαρμογής στο Windows Store της Microsoft, καθώς ακόμα ο αριθμός κατόχων Windows Phone 8 συσκευών δεν είναι ικανοποιητικός. Η απόφαση αυτή όμως δεν είναι τελική καθώς η BlackBerry είναι διατεθειμένη να δημιουργήσει μία WP8 έκδοση του BBM όταν το ποσοστό κατόχων αυξηθεί. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε παρόμοια αντιμετώπιση για την πλατφόρμα της Microsoft, καθώς γνωστές εφαρμογές όπως το Instagram έλειπαν αρκετό καιρό από το Store της εταιρείας, όμως αυτό έχει αλλάξει και ήδη η εταιρεία κατάφερε να κερδίσει ένα αξιοσημείωτο ποσοστό αγοράς. Site: Phone Arena
esykas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια 2
jmirko15 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια αχαχαχαχαχα τι άλλο θα διαβάσουμε. 2
naeg15 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Η πιο σοβαρή εταιρία για μένα μέχρι στιγμής από το os 10 και μετά Το os 10 είναι άπλα μοναδικό Φέτος θα είναι η χρόνια της blackberry . Τώρα με την επίσημη έκδοση 10.2.1 μέχρι τέλους του μήνα θα σταματήσει και αυτό το βιολί ότι δεν είναι υπάρχουν Apps . Θα κατεβάζεις μέσα από την συσκευή σου όλες σχεδόν τις εφαρμογές από το google store . Maκραν το καλύτερο software που κυκλοφορεί και οποίος το κατακρίνει η δεν το έχει δοκιμάσει , η είναι άπλα hater…. Το Ζ30 βγήκε το καλύτερο smart phone φέτος στην έκθεση CES άλλα βέβαια δεν συμφέρει στα media να ακουστεί και πολύ ….διοτι τι θα κάνουν οι καρχαρίες google -apple ... και γενικά όλο το σύστημα το οποίο είναι στημένο γύρω από αυτό . Πάρτε ένα Ζ30 η Ζ10 στα χέρια σας και Θα με θυμηθείτε ... 1
jmirko15 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Η πιο σοβαρή εταιρία για μένα μέχρι στιγμής από το os 10 και μετά Το os 10 είναι άπλα μοναδικό Φέτος θα είναι η χρόνια της blackberry . Τώρα με την επίσημη έκδοση 10.2.1 μέχρι τέλους του μήνα θα σταματήσει και αυτό το βιολί ότι δεν είναι υπάρχουν Apps . Θα κατεβάζεις μέσα από την συσκευή σου όλες σχεδόν τις εφαρμογές από το googly store . Maκραν το καλύτερο software που κυκλοφορεί και οποίος το κατακρίνει η δεν το έχει δοκιμάσει , η είναι άπλα hater…. Το Ζ30 βγήκε το καλύτερο smart phone φέτος στην έκθεση CES άλλα βέβαια δεν συμφέρει στα media να ακουστεί και πολύ ….διοτι τι θα κάνουν οι καρχαρίες google -apple ... και γενικά όλο το σύστημα το οποίο είναι στημένο γύρω από αυτό . Πάρτε ένα Ζ30 η Ζ10 στα χέρια σας και άμε θυμηθείτε ... Το μόνο κόλλημα που έχω εγώ φίλε είναι άμα τώρα με την έκδοση 10.2.1 θα αφήσουν το BB World και θα έχουμε μόνο την πατάτα της γοογλε. Γιατί προσωπικά αν και δεν με νοιάζουν τα apps (έχω iPhone για apps) δεν θα ήθελα να χρειαστώ στο μέλλον κάτι και η μόνη επιλογή μου να είναι η γοογλοπατάτα.. 2
kostasfalcon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δεν βλεπουν τα χαλια τους που πανε για κλεισιμο ή εξαγορα μου ειναι και εκλεκτικοι τρομαρα τους.... 7
naeg15 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Το μόνο κόλλημα που έχω εγώ φίλε είναι άμα τώρα με την έκδοση 10.2.1 θα αφήσουν το BB World και θα έχουμε μόνο την πατάτα της γοογλε. Γιατί προσωπικά αν και δεν με νοιάζουν τα apps (έχω iPhone για apps) δεν θα ήθελα να χρειαστώ στο μέλλον κάτι και η μόνη επιλογή μου να είναι η γοογλοπατάτα.. συμφωνώ μαζί σου . Ούτε εγώ θέλω το google market διότι σχεδόν ότι χρειάζομαι αν εξαιρέσεις καμιά 10 αρια Apps τα έχω όλα από blackberry world . Σίγουρα οι native εφαρμογές είναι ότι καλύτερο άλλα η εταιρία κάτι έπρεπε να κάνει για να κρατηθεί ... Θα δούμε τελικά πως θα εξελιχθεί η όλη κατάσταση . Αν προσελκύσει η blackberry κόσμο με αυτήν την κίνηση τότε σίγουρα θα προσελκύσει και devs . To θέμα είναι μαζέψει κόσμο μετά όλα τα άλλα θα έρθουν... 2
tasos1995 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Η πιο σοβαρή εταιρία για μένα μέχρι στιγμής από το os 10 και μετά Το os 10 είναι άπλα μοναδικό Φέτος θα είναι η χρόνια της blackberry . Τώρα με την επίσημη έκδοση 10.2.1 μέχρι τέλους του μήνα θα σταματήσει και αυτό το βιολί ότι δεν είναι υπάρχουν Apps . Θα κατεβάζεις μέσα από την συσκευή σου όλες σχεδόν τις εφαρμογές από το google store . Maκραν το καλύτερο software που κυκλοφορεί και οποίος το κατακρίνει η δεν το έχει δοκιμάσει , η είναι άπλα hater…. Το Ζ30 βγήκε το καλύτερο smart phone φέτος στην έκθεση CES άλλα βέβαια δεν συμφέρει στα media να ακουστεί και πολύ ….διοτι τι θα κάνουν οι καρχαρίες google -apple ... και γενικά όλο το σύστημα το οποίο είναι στημένο γύρω από αυτό . Πάρτε ένα Ζ30 η Ζ10 στα χέρια σας και Θα με θυμηθείτε ... Το βιολί για τα apps δε πρόκειταΙ να σταματήσει, βλέπεις τα WP που έχει αρχίσει να αυξάνεται το market τους κατά πολύ με επίσημες και ανεπήσιμες εφαρμογές......πάλι το κράζουν, πόσο μάλλον το blackberry world που οι εφαρμογές του είναι μηδαμινές. Και ΌΧΙ δεν έιναι η χρονιά της blackberry (έχει πεθάνει) η τριάδα έχει ολοκληρωθεί : Android/ IOS/ WP.
jmirko15 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Το βιολί για τα apps δε πρόκειταΙ να σταματήσει, βλέπεις τα WP που έχει αρχίσει να αυξάνεται το market τους κατά πολύ με επίσημες και ανεπήσιμες εφαρμογές......πάλι το κράζουν, πόσο μάλλον το blackberry world που οι εφαρμογές του είναι μηδαμινές. Και ΌΧΙ δεν έιναι η χρονιά της blackberry (έχει πεθάνει) η τριάδα έχει ολοκληρωθεί : Android/ IOS/ WP. Δεν είναι μηδαμινές οι εφαρμογές του.. Το ότι πέθανε μιλάει η πολύχρονη εμπειρία σου στον τομέα να φανταστώ και όχι το αναμάσημα διαφόρων "ιστοριών". Τα ίδια λέγανε και για το iOS πριν μερικά χρόνια. Άσε που μου έβαλες στην "τριλογία" σου τα WP; λολ Επίσης το τι πιστεύεις εσύ, εγώ ή ο Κωστίκας δεν έχει καμία απολύτως σημασία. 1
tasos1995 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι μηδαμινές οι εφαρμογές του.. Το ότι πέθανε μιλάει η πολύχρονη εμπειρία σου στον τομέα να φανταστώ και όχι το αναμάσημα διαφόρων "ιστοριών". Τα ίδια λέγανε και για το iOS πριν μερικά χρόνια. Άσε που μου έβαλες στην "τριλογία" σου τα WP; λολ Επίσης το τι πιστεύεις εσύ, εγώ ή ο Κωστίκας δεν έχει καμία απολύτως σημασία. θα τρλλάρω ρωτώντας το ίδιο που ρωωτούσαν τους χρήστες WP..........Instagram έχει ?
jmirko15 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 θα τρλλάρω ρωτώντας το ίδιο που ρωωτούσαν τους χρήστες WP..........Instagram έχει ? Έχει. Next. 3
george1807 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Eνώ τα Blackberry ξεσκίζονται στις πωλήσεις... 1
tasos555 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 παιδιά μην λέμε και ότι θέλουμε αυτη η εταιρεία δεν έχει μέλλον η Apple σιγά σιγά πεθαίνει και αυτο δεν αλλάζει το iPhone χάνει και απο το s3 ,s4 και απο το Lumia 925 και αμα χάνει το 925 σε δυνατότητες που δεν χάνει αλλα λέμε τώρα κερδίζει σε τιμή. η google τόσα χρόνια τρώει ψωμί επειδή της το επιτρέπει η Microsoft και επειδή βγάζει 2δισ παραπάνω απο τη Google απο της πώλησης των Android ωμός τώρα τελευταία η google νομίζει πως έχει δύναμη και για αυτο πήρε και την Nokia η Microsoft για να της θυμίσει ποιος κάνει κουμάντο
esykas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 αχαχαχαχαχα τι άλλο θα διαβάσουμε. μπορείς να το αιτιολογήσεις ή χασκογελάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα