passenger57 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα.Μου έστειλε η HOL ενα σετ homeplug PLC τα οποία τα εγκατέστησα στο ρούτερ και στην τηλεόραση και παιζουν άριστα.Το πρόβλημα είναι πως δημιουργείται "παρεμβολή" στο πληκτρολόγιο και στο ποντίκι που ειναι ασύρματο σετ logitech και δεν μπορώ να δουλέψω στον υπολογιστή.Λες και έχω πατημένο το shift συνέχεια και δεν μπορώνα πατήσω κλίκς στο ποντίκι.Οταν βγάζω τα PLC ολα επανέρχονται κανονικά. Δεν ξέρω εάν είναι παρεμβολή στον πομποδέκτη τους ή γίνεται κάτι με το usb.Υπάρχει λύση σε αυτό θέμα; Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?
zarzonis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με ένα set microsoft και με το router vdsl που δίνει η Forthnet. Η λύση ήταν να μπω στο router και ήταν μια ρύθμιση που είχε σαν επιλογές 20MHz, 20/40MHz. Από default ήταν επιλεγμένη η δεύτερη επιλογή. Το άλλαξα σε 20MHz και από τότε δεν ξαναπαρατήρησα πρόβλημα. Τότε θυμάμαι είχα δοκιμάσει τα πάντα. Ήταν το μόνο που δούλεψε.
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 σε καποια sets keyboard/moUse αλλαζεις καναλι με καποιο τροπο.
jkoukos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Σε μερικά, που δεν έχουν διακόπτη ή μέσω επιλογής στις ρυθμίσεις του οδηγού, αλλάζει η συχνότητα είτε με αφαιροτοποθέτηση της μπαταρίας, είτε κυρίως με αφαιροτοποθέτηση του usb του πομποδέκτη από το PC.
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 σε καποια δεν αλλαζει επισης αμα ξανακανεις sync το κeyboard/mouse με την βαση?sync = detect εννοω.
zarzonis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 ΤΟ ΕΚΑΝΑ..ΤΖΙΦΟΣ... Αυτό που σου είπα στο δεύτερο post το δοκίμασες; Γιατί όλα τα άλλα τα είχα δοκιμάσεις και εγώ και δεν είχαν δουλέψει. Μόνο έτσι δούλεψε.
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 επισης κατι αλλο για να ειμαστε σιγουροι.τα Plc ειναι ασυρματα και σου επηρεαζουν το πληκτρολογιο και το ποντικι ή ειναι κανονικα και απλα οταν τα βαλεις στο ρευμα απλα τρωει κολλημα το ποντικι και το Keyboard?το ρωταω γιατι θεωρησα οτι τα plc ειναι ασυρματα αλλα απ την αλλη η Hol να δινει ασυρματα Plc το θεωρω υπερβολη αφου τα εχουν για iptv
passenger57 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 zarzonis δε υπάρχει κάπου τετοια επιλογή...poulinos ειναι της ΙΝΤΡΑΚΟΜ και εχουν λογοτυπο HOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα