Sapounos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα. Εχω το fujitsu siemens amilo sa3650 με το graphic booster. Θελω να εγκατασυησω τα windows xp proffessional x64 αλλα το σαιτ δεν εχει drivers.. σχεδον τιποτα.. υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω ωστε να βρω εστω drivers για γραφικα και ηχο και lan? Δεν με νοιαζει κατι αλλο.. ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Θελω να εγκατασυησω τα windows xp proffessional x64Γιατί;;; Να ξέρεις ότι τα xp64 είναι διαφορετικό λειτουργικό από τα xp όχι όπως στα vista/7 και θα βρεις πολύ λίγα προγράμματα που να τρέχουν σε 64. Το Unknown Device Identifier θα δει το υλικό σου και θα σε βοηθήσει να ψάξεις για οδηγούς αλλά μην κρατάς μεγάλα καλάθια.
Sapounos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 ναι ειμαι ηδη προετοιμασμενος γι αυτο αλλα θελω να βαλω αυτο το λειτουργικο για να εξοικονομισω την πολυτιμη ram του υπολογιστη μπας και τον ελαφρυνω λιγο..
TheELF Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 θελω να βαλω αυτο το λειτουργικο για να εξοικονομισω την πολυτιμη ram του υπολογιστη μπας και τον ελαφρυνω λιγο..Δεν κατάλαβα,έχεις ας πούμε 4gb αλλά δεν τα βλέπει όλα;Αυτό σε ενοχλεί;;;Αν στην καθημερινή σου χρήση δεν φτάνεις στα 3 και κάτι Gb που βλέπουν τα xp τότε δεν έχει νόημα να ελευθερώσεις και άλλα,στράφι θα πάνε. Άνοιξε δηλαδή την διαχείριση εργασιών την στιγμή που έχεις φορτωμένα όλα τα προγράμματα που μπορεί να τρέχεις ταυτόχρονα και δες πόσο μνήμη μένει ελεύθερη.
Sapounos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 εκτος απο αυτο που λες οταν εχω τα 7 βλεπει 2.22 απο τα 4 GB και οταν εχω τα 7 x64 βλεπει 3.75 απο τα 4... θελω να βαλω τα xp γιατι πιανουν 512ΜΒ απο ram.. αναγνωριζουν κ αυτα σχεδον ολη τη μνημη και ετσι μενουν ελευθερα περισσοτερα GB προς χρηση.. και θελω να παιζω κανενα παιχνιδακι αν δεν ειμαι στο σταθερο μου να μου το παιζει πιο ανετα τιποτα αλλο.
TheELF Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Ε βάλε τα κανονικά XP μέχρι 4gb βλέπουν ,αν δεν έχεις παραπάνω gb δεν υπάρχει λόγος,θα βλέπεις ~3,75 και με τα xp με 250mb πάνω κάτω δεν σώνεσαι.
Sapounos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 τα 7 γιατι βλεπουν 2.22 ενω ειναι 32 bit και τα xp θα βλεπουν ολα?? και κατι αλλο.. στο site της fujitsu δεν εχει γενικα για xp drivers... μονο για vista εχει.
TheELF Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Συμβαίνει σε αρκετούς,άσχετα με τον αν έχουν 32 ή 64gb,δες π.χ. εδώ να πάρεις και ιδέες. http://www.insomnia.gr/topic/498248-%CF%84%CE%BF-pc-%CE%B4%CE%B5-%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7/ Αν δεν σου αρέσουν τα 7 και θες οπωσδήποτε να βάλεις xp βάλε τα 32bit θα έχεις καλύτερες πιθανότητες να βρεις driver.
Sapounos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δεν μου εχει καποιο memory remap εμενα.. οσο για το msconfig μου εχει maximum memory 0.. δεν ξερω αν πρεπει να ειναι 0 ομως.. κ δεν ξερω τι αλλο να κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα