Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις και PC, τότε, ναι, το κύμα του φθινοπώρου δεν είναι αρκετό κίνητρο για νέα κονσόλα. Το Πάσχα ίσως να είναι καλύτερη περίοδος, θα έχει φανεί και το αν τα νέα exclusives αξίζουν, αλλά και το αν θα κυκλοφορήσει το Uncharted 4 την άνοιξη ή το επόμενο φθινόπωρο. 

Εκτός αν σου "περισσεύουν" τα λεφτά, σε φάση τα έχεις στην άκρη για την κονσόλα και περιμένεις. Σε παρόμοια φάση, εγώ πάω με το σκεπτικό ότι μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει, ειδικά αν υπάρχουν 1-2 καλά παιχνίδια. But that's just me. 

• Like 1
  • Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τελικά αγόρασα ps4 (με πείσατε) .Τώρα περιμένω last of us από Αγγλία και watch dogs και θα περιμένω το obsucure.Αυτά απο μένα.

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλοριζικο.

Κατεβασε κανα ντεμο ν´απασχολησε μεχρι να ερθουν.

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ!έχω πολλά να μάθω!μου είπανε να πάρω μιασυνδρομή στην Sony με 50 ευρια τον χρόνο?τι είναι πάλι τούτο? (δεν την πήρα)

Δημοσ.

Πλεον χρειαζεται να πληρωσεις για το online( ps plus) στους περισσοτερους τιτλους στο ps4. Αν δεν εισαι πολυ του Online και παιζεις μονο single φαση, προσπερασε το. 

Για το watch dogs ας πουμε μερικες online αποστολες ειναι αναγκαστικο να εχεις plus. Για τα απλα 1vs1 hackings δεν χρειαζεται να πληρωσεις συνδρομη. Αυτο ισχυε ομως για το συγκεκριμενο game. Σε αλλα θα θελεις συνδορμη για online/mp

Δημοσ.

Υπάρχουν και μερικά free to play παιχνίδια στο Store, τσέκαρε κι αυτά μήπως σου φανεί κανένα ενδιαφέρον.

Η συνδρομή Plus, εκτός από απαραίτητη για online gaming στα παιχνίδια που δεν είναι free to play ή που δεν απαιτούν δική τους συνδρομή, παρέχει και 2 παιχνίδια δωρεάν κάθε μήνα για το PS4, άλλα 2 για το PS3 κι άλλα 2 για το Vita. Οπότε και single να παίζεις μόνο ίσως να αξίζει να την έχεις. Αν έχεις μόνο PS4 θα έλεγα να περιμένεις να ανακοινωθούν τα παιχνίδια του Αυγούστου, να δούμε αν αξίζει να βάλεις τώρα τη συνδρομή ή από τον επόμενο μήνα.

Δημοσ.

Μια χαρά τοτε! Θα το δω απο Σεπτέμβριο το θέμα πάντως 50 ευρω τον χρονο δεν φαίνονται πολλα αν τα παιχνίδια που δινει δωρεάν αξίζουν (έστω αυτα τα δυο)

Sent from my iPhone using Insomnia

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδες. Σκεφτομαι και εγω να παρω ειτε ps3, ειτε ps4. Αρχικα πρεπει να πω, πως εχω τηλεοραση hd ready 42" lcd (ετος αγορας 2007). Τα παιχνιδια που σκοπευω να παιξω κυριως στην κονσολα ειναι το GTA V και το Fifa 14. Και τα 2 παιχνιδια ειναι διαθεσιμα και στις 2 κονσολες και αυτο ειναι που με προβληματιζει πιο πολυ, καθως μου κανει πιο δυσκολη την επιλογη κονσολας.. Πιστευετε πως στην τηλεοραση που εχω θα υπαρξει τεραστια διαφορα στα γραφικα η θα ειναι ισα-ισα ορατη; Να αλλαξω τηλεοραση δεν παιζει, οποτε μην μου το προτεινετε. Και μια τελευταια απορια, μονο σε μενα φαινονται πολυ καλα (παρα τα χρονια του) τα γραφικα του ps3; Ειδικα στο Uncharted 3 και στο Last Of Us ειχα μεινει και μενω με το στομα ανοιχτο καθε φορα που τα βλεπω..

Δημοσ.

Μια χαρά θα την καταλάβεις τη διαφορά με την τηλεόρασή σου. Και μπορεί αυτή τη στιγμή να θες να παίξεις 2 παιχνίδια κυρίως, αλλά θα βγουν κι άλλα στην πορεία, τα οποία θα είναι μόνο next-gen. 

Και όχι, μια χαρά είναι τα γραφικά των Uncharted και του Last of Us, ειδικά για τόσο παλιά κονσόλα. Αλλά εφόσον βγαίνει σε σύνταξη αυτή η κονσόλα όσον αφορά τις νέες κυκλοφορίες, γιατί να μην πας στην επόμενη, όπου, κατά πάσα πιθανότητα θα παίξεις και τα Uncharted και το Last of Us (αυτό υπάρχει ήδη);

Δημοσ.

Oτι σου ειπε ο Κος Μaulder. Το PS4 ειναι futureproof. Kαποια στιγμη στο μελλον θα μπορεις να αναβαθμισεις και την τηλεοραση σου και να δεις κι ακομα πιο ομορφα πραγματα.

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο τα γραφικα.Το ps4 ειναι και βελτιωμενο και πιο ευχρηστο σε σχεση με το 3.

Το loading γινεται πιο γρηγορα,το ιντερνετ πιο γρηγορο και ευχρηστρο.Εγω πλεον οταν ο υπολογιστης μου ειναι απασχολημενος απο αλλον,διαβαζω και ειμαι στο ιντερνετ μεσω ps4.

Μπορεις να παιζεις,να μπεις στο μενου,να διαβασεις κατι στο ιντερνετ,να κανεις κατι αλλο στο μενου και να ξαναμπεις στο παιχνιδι να συνεχισεις απο εκει που ειχες σταματησει.Δεν χρειαζεται πλεον να σταματησεις το παιχνιδι για να κανεις κατι αλλο.

Μπορεις να εχεις ακουστικο στο χειριστηριο,δεν χρειαζεται πλεον να βαλεις στην τηλεοραση.

Επειδη παιζεις φιφα,να σου πω κατι χαρακτηριστικο.Στην καριερα πλεον στο ps4,μπορεις να τελειωσεις μια χρονια στον προσομοιωτη σε ενα τεταρτο με μιση ωρα.Τοσο γρηγορα τρεχει.Αν θελεις να παιξεις εθνικη ομαδα,απλα ξεκινας καριερα,περνας ενα ενα μηνα σε 3-4 δευτερολεπτα και περιμενεις να σου γινει προταση να αναλαβεις ομαδα.

Δηλαδη σε μιση ωρα απο οταν ξεκινησεις καριερα στο φιφα 14,πας στην επομενη χρονια και παιζεις με εθνικη ομαδα μουντιαλ χωρις να ασχολησε αν δεν σε ενδιαφερει με τον συλογο που ξεκινησες.

Το μεινοκτημα του 4 ειναι οτι δεν μπορεις ακομα να δεις βιντεακια που εχεις κατεβασει η ταινιες.

Νομιζω ειναι λαθος την συγκεκριμενη στιγμη να δωσει καποιος 220-250 για ps3 και οχι 400 για ps4.

Να ειχε πεσει το ps3 καινουργιο στα 100-150 ευρω να το συζητουσαμε.Oπως ειχα γραψει και παλιοτερα εδω,εγω ειχα κανει την βλακεια τον Μαρτη και πηρα ps3 μεταχειρισμενο 180 ευρω.Tην αλλη μερα το μετανιωσα.Kαταφερα και το πουλησα μετα απο ενα μηνα 140,εβαλα αλλα 260 και πηρα ps4 και τερμα.

Δημοσ.

Οντως, αυτό που λέει ο athe το ξεχνάμε συνήθως να το αναφέρουμε. Το PS4 ακόμα δεν μπορεί να λειτουργήσει ως media centre. 

Ωστόσο, μπορεί να εκτελέσει χρέη πλατφόρμας για να σερφάρεις στο ίντερνετ σχετικά άνετα. Επίσης, για όσους δεν το γνωρίζουν, www.youtube.com/tv και είναι σχεδόν σαν να έχετε το app του PS3 από τον browser του PS4. Απλώς αντί για το dpad πρέπει να σέρνετε το χεράκι με το μοχλό για τα κλικ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...