gazzeta964 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Και εγω αυτο σκεφτομουν...Ευχαριστω για τον χρονο σας...Να σται καλα.!
Red_4ever Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Στα Χριστουγενα λογικα θα υπαρξουν αρκετες προσφορες. Επισης, μιας και εχεις μπολικο πραγμα απο PS3, καλυτερα να πουλησεις πολλα απο αυτα που εχεις η ολα οσα εχεις..
Donacgreece Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Εκτός βέβαια αν θέλεις να τα κρατήσεις για συλλογή...
Mystrider Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Πάει Αύγουστος και ακόμη δεν αγόρασα τελικά PS4, και πιστεύω έκανα καλά, δεν είχε να προσφέρει τίποτα ώς τώρα. Επόμενο ραντεβού θάναι τα Χριστούγεννα, πιστεύω τότε θα αξίζει. Ευχαριστώ για τη κουβεντούλα 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Πάει Αύγουστος και ακόμη δεν αγόρασα τελικά PS4, και πιστεύω έκανα καλά, δεν είχε να προσφέρει τίποτα ώς τώρα. Επόμενο ραντεβού θάναι τα Χριστούγεννα, πιστεύω τότε θα αξίζει. Ευχαριστώ για τη κουβεντούλα Σωστος. Για μενα απο σεπτεμβριο και μετα αξιζει(με δεδομενο οτι θα εχεις και τα παιχνιδια που εχουν ηδη βγει ,δυσκολα θα ξεμεινεις)
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Πιστευω οτι απο Σεπτεβρη που θα βγουν περισσοτερα παιχνιδια,θα αυξηθουν οι πωλησεις του ps4. Δεν το βλεπω ομως να πεφτει λιγοτερο απο 350 ευρω μεχρι τα Χριστουγεννα. Αυτοι που πρεπει να προσεξουν ειναι οσοι αγοραζουν τωρα ps3.Επειδη η τιμη τους παραμενει υψηλη,μην την πατησουν και δεν μπορουν να το πουλησουν μετα τις γιορτες ουτε 100ρικο,οταν ο κοσμος θα αγοραζει μαζικα ps4 και θα πουλαει τις παλιες του κονσολες.
Alex21121988 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Οπως εχουν πει και συμφορουμητες, ακομα πρεπει να δουμε αρκετα παιχνιδια για να μπορουμε να κρινουμε πληρως αν αξιζει μια κονσολα. Το ps3 εκανε τον κυκλο του και σε 2 με 3 χρονια θα τον κλεισει λογικα. Εγω προσωπικα το καταευχαριστηθηκα και τελικως το χαρισα στον μικρο μου ξαδερφο να το ευχαριστηθει και αυτος. Το ps4 τον πηρα τον Μαρτιο με το infamous bundle οπου και πηρα platinum μεσα σε 2 μερες.(ειμαι τρελος φαν της σειρας) Απο εκει και περα, περα απο καποια remastered ,Tomb raider,Last of Us, Beyond two souls,Gta V που εχει ή που θα εχει, μονο το Killzone και το second son εχουν κανει την διαφορα κατα την γνωμη μου.Το πολυαναμενομενο Watch dogs, epic fail για τις προσδοκιες πολλων, το metal gear Ground zeroes εντυπωσιακοτατο αλλα δεν επρεπε να κυκλοφορησει και αν ναι , επρεπε με αλλη τιμη. Demo ηταν(σε διαρκεια), αν εχεις τον θεο σου.. Τα υπολοιπα θα τα δουμε το 2015 για το ps4 και πως θα το χειριστουν. Εμενα με ενδιαφερει επισης το θεμα με το gaikai και περιμενω τελη του μηνα να δω τιμες. Απο καποιες φημες που διαβαζω δεν μου αρεσουν καποια πραγματα αλλα βλεπουμε στην beta που θα ανοιξει συντομα η Sony. Εχει μελλον η κονσολα, εχει πλεον hardware δυνατο(για κονσολα παντα) και ειναι ολα στα χερια των devs να δουμε τι θα βγαλουνε απο το καλαθι. Εταιρειες σαν την Sucker punch και naughty dog ειναι παραδειγμα προς μιμηση.
Socratis_g Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 το ps4 θα το αγοράσω όταν βγει bundle me uncharted μαιο του 2015 δλδ. να έχει και 3-4 παιχνίδια καλά ακόμα μέχρι τότε.
kostiger Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Κατι μου λεει οτι θα το αγορασεις το Νοεμβριο του '15 και οχι το Μαϊο. Μακαρι βεβαια (εγω το εχω ηδη), αλλά δεν το νομιζω.
Socratis_g Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 εδώ λέει μαιο http://www.zavvi.com/games-ps4/uncharted-4/10968098.html
kostiger Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μακαρι. Εδω τπτ παντως. Απλα διαθεσιμο προς προπαραγγελια.. http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_1_4?url=search-alias%3Daps&field-keywords=uncharted%204&sprefix=unch%2Caps%2C220
Vole Maulder Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 εδώ λέει μαιο http://www.zavvi.com/games-ps4/uncharted-4/10968098.html Μάλλον ενδεικτική είναι η ημερομηνία. Το κάνουν συχνά τα καταστήματα, ειδικά το Zavvi, για λόγους προώθησης. Κατά τη γνώμη μου, αν είναι να πάρεις PS4 τελικά και είναι απλώς ζήτημα χρόνου και παιχνιδιών, εφόσον η τιμή δε νομίζω ότι θα πέσει στα επόμενα 2 χρόνια επίσημα, τα Χριστούγεννα φέτος είναι καλή στιγμή. Θα έχει έρθει ήδη ένα σημαντικό κύμα παιχνιδιών το φθινόπωρο, θα ακολουθεί άλλο ένα κύμα Φεβρουάριο-Μάρτιο και θα υπάρχουν και 3-4 παιχνίδια που θα κλείνουν έτος, άρα και η τιμή τους θα έχει πέσει σημαντικά, οπότε θα υπάρχει υλικό για κάθε γούστο.
Socratis_g Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 κανά καλό exclusive εκτος απο last of us θα εχει μέχρι τότε?
Vole Maulder Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Το...DriveClub? A, αν είναι τα μόνα που σε ενδιαφέρουν, τότε, ίσως όντως να αξίζει να περιμένεις παραπάνω. Αν και αρχές του '15 έρχεται Bloodborne, που μόνο του παίζει να αξίζει μια κονσόλα Τα multiplatform τα καινούργια θα τα παίζεις σε PC;
Socratis_g Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 DriveClub σωστό. μακάρι να βγει τούμπανο και όχι αρπαχτή σαν το forza5 multiplatform παίζω και στο pc δεν έχω θέμα. χειριστίριο του xbox εχω συνδέσει και εξοδο της καρτας γραφικών στην τηλεόραση. σα να παίζω κονσόλα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα