Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τα racing και τα αθλητικα και grand theft auto και ολα τα καλα,με τα shooting δεν ξερω αλλα νομιζω κατι εβγαινε.

Καθολου ασχημα για ps2 εν ετη 2013!!!

Αυτό είναι καλό για κάποιον που το είχε ώστε να μην το πετάξει. Αν κάποιος όμως μπορεί να πάρει το επόμενο δεν βλέπω το λόγο να πάει προς τα πίσω!

• Like 1
  • Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Racing και GTA και "όλα τα καλά" (ποια είναι αυτά, συγκεκριμένα; Αυτό ρωτάω να μας πεις.) απλώς δεν έβγαιναν στο PS2 εν έτει 2013 (ούτε νωρίτερα, αλλά αφού επιμένεις για το '13 γι' αυτό σου απαντάω). Κάνε τον κόπο, αν θες να έχει νόημα η συζήτηση, να δεις τη λίστα που πόσταρα πιο πάνω. 

Κι εγώ θα μπορούσα να σου πω ότι έπαιζα Elder Scrolls φέτος στο original XBOX, αλλά αυτό δε λέει κάτι, αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. 

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός από τα αθλητικά άστο μη το ψάχνεις... Ρε Vole άστο φίλε μου τι προσπαθείς να πείσεις τώρα. Όταν λέμε ότι όλα τα καλά έβγαιναν στο ps2 τι άλλο θέλεις να ακούσεις;

:-)

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εδω δεν λεμε ποιος ειναι ο καλος ο gamer και τι παιζει.Υπαρχει καπου αλλου τετοιο θεμα.Εδω λεμε για το μελλον και αν εχει το ps3.

Εγω ειπαμε πηρα ps4.Αλλα ρωτανε καποιοι...´´να τα πεταξουμε τα ps3?´´

Εγω ειμαι της γνωμης οχι.Αρκει να δουνε τα παιχνιδια που εβγαιναν για ps2 μεχρι περσι.

Το ποιος ειναι ο καλος ο gamers μπορει να συνεχιστει αλλου.

Δημοσ.

Εδω δεν λεμε ποιος ειναι ο καλος ο gamer και τι παιζει.Υπαρχει καπου αλλου τετοιο θεμα.Εδω λεμε για το μελλον και αν εχει το ps3.

Εγω ειπαμε πηρα ps4.Αλλα ρωτανε καποιοι...´´να τα πεταξουμε τα ps3?´´

Εγω ειμαι της γνωμης οχι.Αρκει να δουνε τα παιχνιδια που εβγαιναν για ps2 μεχρι περσι.

Το ποιος ειναι ο καλος ο gamers μπορει να συνεχιστει αλλου.

Τώρα συμφωνούμε περισσότερο :-) Είπαμε γι'αυτούς που τα έχουν όχι να μην τα πετάξουν. Και για αυτούς που δεν μπορούν να δώσουν τα χρήματα για newgen ας πάρουν ps3 ή 360, έχουν ένα κάρο παιχνιδάρες να παίξουν και θα βγουν και κάποια ακόμα. Αλλά αν κάποιος αγοράζει τώρα και έχει τα χρήματα, πάει σε next gen

Δημοσ.

Δεν είπαμε να τα πετάξουν. Προς Θεού. Αλλά με αυτά που μας λες για το ps2 σίγουρα δεν είσαι και πολύ gamer. Διαφορετικά όλο και κάτι θα ήξερες σχετικά με τις κυκλοφορίες. Οπότε η πολύ ποδόσφαιροφίλος είσαι η απλά γκατζετακιας και πήρες ps4.

Δημοσ.

Δε νομίζω να είπε κανείς να πετάξουμε τα PS3. Ούτε ήταν αυτή η ερώτηση η αρχική του topic.

Τέλος πάντων, έχουν γραφτεί αρκετά ώστε να μπορεί να βγάλει συμπέρασμα το άτομο που ρώτησε αρχικά για το τι ισχύει και ποια κονσόλα τού ταιριάζει περισσότερο. 

Δημοσ.

Αρκει να δουνε τα παιχνιδια που εβγαιναν για ps2 μεχρι περσι.

Το έχεις γράψει κάμποσες φορές. Πες μας τελικά τι καλό έβγαινε μέχρι το 13 στο PS2 γιατί εμείς δεν βλέπουμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να πιασουμε παλι για κανα δυο σελιδες,τι παιζει ο καλος ο gamer?

Αυτα που εβγαιναν....

Δημοσ.

Χαχαχ σωστά...

Όσο για τον καλό τον gamer δεν είπα τι παίζει. Αλλά το αν ξέρει πάνω κάτω δύο τρία πράγματα σχετικά με τη βιομηχανία. Όπως κάποιες σοβαρές κυκλοφορίες.

Δημοσ.

Γεια σας απο εμενα... Ειμαι νεος στο φορουμ και θελω να ξεκινησω ανοιγοντας ενα topic δικο μου. Λοιπον, ειμαι κατοχος ενος PS3 απο το 2009 και εως τωρα εχω στην κατοχη μου 26 τιτλους εκ των οποιων οι 6 ειναι οολη η σειρα του AC.... Απο το Assassin's creed 1 εως το Assassin's creed IV...Λοιπον που θελω να καταληξω....Ειμαι σε δειλημα... Επειδη ξερω οτι οποτε βγαινει μια και/για κονσολα αρχιζουν και πεφτουν οι παραγωγες στην προηγουμενη αποφασισα να προχωρησω στις επομενης γενιας, ο ενας λογος, ο 2ος ειναι πως εχω δει και εχω ακουσει οτι ειναι αν οχι πολλα, αρκετα βηματα πιο μπροστα το PS4 απτο PS3 και ο 3ος και πιο σημαντικος για μενα; η αγαπημενη μου σειρα αλλαζει στεκι...!! :P Τελος παντων δεν ξερω πως να το κανω ωστε να μην ειναι τοσο επιπονο στην τσεπη μιας και δεν ειναι και οι καλυτερες εποχες για τετοιες αγορες... Πειτε μου γνωμες;; Ποτε να αγορασω την κονσολα,(ποτε θα εχει καλη τιμη).; Δεν βιαζομαι να την αγορασω... Αλλα οχι και του χρονου το Πασχα...Ευχαριστω.!

Δημοσ.

Κοίτα, το νέο παιχνίδι της αγαπημένης σου σειράς βγαίνει σε λίγους μήνες. Εγώ θα σου πρότεινα να περίμενες ώς τα Χριστούγεννα, μήπως πετύχεις καμιά προσφορά τότε. Αλλιώς, για να μη σου πέσει βαρύ στην τσέπη, υπάρχει και η επιλογή των δόσεων. Βρες ένα κατάστημα που να βάζει δόσεις με δανειοδότηση, όπως πχ ο Κωτσόβολος, και τσίμπα το από εκεί. 

Επίσημη μείωση τιμής αμφιβάλλω αν θα δεις, ακόμα κι αν περιμένεις μέχρι του χρόνου το Πάσχα, όπως λες :P

Δημοσ.

Γεια σας απο εμενα... Ειμαι νεος στο φορουμ και θελω να ξεκινησω ανοιγοντας ενα topic δικο μου. Λοιπον, ειμαι κατοχος ενος PS3 απο το 2009 και εως τωρα εχω στην κατοχη μου 26 τιτλους εκ των οποιων οι 6 ειναι οολη η σειρα του AC.... Απο το Assassin's creed 1 εως το Assassin's creed IV...Λοιπον που θελω να καταληξω....Ειμαι σε δειλημα... Επειδη ξερω οτι οποτε βγαινει μια και/για κονσολα αρχιζουν και πεφτουν οι παραγωγες στην προηγουμενη αποφασισα να προχωρησω στις επομενης γενιας, ο ενας λογος, ο 2ος ειναι πως εχω δει και εχω ακουσει οτι ειναι αν οχι πολλα, αρκετα βηματα πιο μπροστα το PS4 απτο PS3 και ο 3ος και πιο σημαντικος για μενα; η αγαπημενη μου σειρα αλλαζει στεκι...!! :P Τελος παντων δεν ξερω πως να το κανω ωστε να μην ειναι τοσο επιπονο στην τσεπη μιας και δεν ειναι και οι καλυτερες εποχες για τετοιες αγορες... Πειτε μου γνωμες;; Ποτε να αγορασω την κονσολα,(ποτε θα εχει καλη τιμη).; Δεν βιαζομαι να την αγορασω... Αλλα οχι και του χρονου το Πασχα...Ευχαριστω.!

Χριστούγενα θα είναι καλά νομίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...