kosko42 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 ερώτηση τώρα για τον σκληρό:τον έχουμε για saves και για παιχνίδια που κατεβάζουμε από την πλατφόρμα της sony?ετσι δεν είναι?οπότε γιατί να πάω σε 500gb?τα 12 μου φαίνονται μια χαρά για saves.είμαι λάθος?
Red_4ever Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 ερώτηση τώρα για τον σκληρό:τον έχουμε για saves και για παιχνίδια που κατεβάζουμε από την πλατφόρμα της sony?ετσι δεν είναι?οπότε γιατί να πάω σε 500gb?τα 12 μου φαίνονται μια χαρά για saves.είμαι λάθος? Αναλογως τα παιχνιδια που θες. Για παραδειγμα το GTA V πιανει 10gb χωρο περιπου ακομα και αν εχεις το δισκακι. Επισης τα updates των παιχνιδιων ειναι γυρω στα 200-300 mb συνηθως, οποτε τα 12GB δυσκολα θα σε βολεψουν. Καλυτερα αγορασε μεταχειρισμενο slim με 120-160gb σκληρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δυσκολο χρονικο σημειο για να κανεις τετοια ερωτηση. Θα ελεγα οτι ειμαι λιγο περισσοτερο προς το Ps4 απο την αποψη οτι το ps3 πεθαινει και το ps4 σε λιγους μηνες συμπληρωνει εναν χρονο και απο το σεπτεμβριο και μετα αρχισει να ανεβαζει στροφες οπως αναμενοταν.Μην κρινεις τοσο απο το σημερα.
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Εγώ θα έλεγα PS4, δεδομένης της ξεκάθαρης τάσης να κάνουν remaster όλα τα σημαντικά παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς, τα οποία θα λάμψουν στο PS4. Ετσι, και τα διαμάντια του PS3 θα παίξεις, και καλυμμένος πλήρως για το μέλλον θα είσαι. Αν πας για PS3 τώρα κάποια στιγμή, λογικά, θα πας και για PS4, ούτως ή άλλως. Και τώρα είναι όντως η καλύτερη περίοδος να αγοράσει κανείς PS4. Σε 9 μέρες βγαίνει το Last of Us, κι από τέλη Αυγούστου μέχρι και Νοέμβριο έρχεται πληθώρα παιχνιδιών. Και αυτά που ήδη υπάρχουν τα βρίσκεις μεταχειρισμένα με ένα 20ρικο τα περισσότερα.
mtzs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ναι κάπου εκεί ήθελα να κινηθώ.έχω δει και μια προσφορά που παίζει στα 279 ευρω με 2 ή 3 παιχνίδια +60 το δευτερο χειριστήριο +55 το watch dogs και είμαι μέσα στο budget για αρχή. τα παντα ειναι συναρτηση χρηματων Αν θες να πας σε ΠΣ3 και να εχεις τεραστια γκαμα παιχνιδιων φτηνα (βρισκεις οτι θες σε μεταχειρισμενο) δινεις μεχρι 150 και ξεμπερδευεις. Θα εχεις και την τεραστια βιβλιοθηκη να ασχολεισαι για 2-3 χρονια Αν ειναι να δωσεις 300 για καινουριο + παιχνιδια τοτε πανε ΠΣ4. Δε λεει ΠΣ3 με τοσα χρηματα.
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δεν υπάρχει δίλημμα για μένα τη δεδομένη στιγμή. Μεταξύ PS4 και PS3 πας κατευθείαν σε PS4 και μελλοντικά παίζεις από το PSNow τα παιχνίδια του PS3 που δεν έχεις παίξει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Φυσικα ps4.Καταρχην το ps3 πουλιεται πανακριβα ακομα και μεταχειρισμενο. Ετσι εκανα κι εγω την βλακεια και πηρα μεταχειρισμενο ps3 320 g τον Φλεβαρη 180 ευρω.Η συσκευη εκανε αρκετο θορυβο κι ελεγα καποια στιγμη θα μου μεινει,ενω εξ αρχης μετανιωσα που δεν πηρα ps4. Τελικα πριν ενα μηνα το πουλησα 145,ευχαριστημενος που ειχα μονο 35 ευρω χασουρα και πηρα ps4. Καινουργιο ps4 και ps3 εχουν πλεον μονο 100-140 ευρω διαφορα.Γιατι να παρεις ps3?
mikele13- Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Φυσικα ps4.Καταρχην το ps3 πουλιεται πανακριβα ακομα και μεταχειρισμενο. Ετσι εκανα κι εγω την βλακεια και πηρα μεταχειρισμενο ps3 320 g τον Φλεβαρη 180 ευρω.Η συσκευη εκανε αρκετο θορυβο κι ελεγα καποια στιγμη θα μου μεινει,ενω εξ αρχης μετανιωσα που δεν πηρα ps4. Τελικα πριν ενα μηνα το πουλησα 145,ευχαριστημενος που ειχα μονο 35 ευρω χασουρα και πηρα ps4. Καινουργιο ps4 και ps3 εχουν πλεον μονο 100-140 ευρω διαφορα.Γιατι να παρεις ps3? θα διαφωνησω με τον φιλο.... κατ'αρχην το ps3 εχει πολυ ψωμι ακομα οσο αφορα μελλοντικες κυκλοφοριες παιχνιδιων, και εχει μεγαλη γκαμα ηδη,που σημαινει οτι κερδισμενος εισαι απο ολες τις αποψεις. Σε αντιθεση με το Ps4 που ακομα δεν εχει προσφερει κατι το ιδιαιτερο... Ξεκινωντας δειλα-δειλα απο Φθινοπωρο με κανα Pro 15 και κατα το ετος 2015 θα δουμε φως. Απο θεμα τιμων,το να δωσεις 250 ευρω για να παρεις το super slim ειναι μεγαλη ανοησια κατ'εμε. δινεις 150 και αγοραζεις ενα slim και εισαι αρχοντας. Αλλο να δωσεις 150 ευρω,και αλλο να δωσεις 410 για Ps4.......... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.....
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 to ps4 απο θόρυβο και θερμοκρασίες? Μια χαρά είναι. Ούτε θερμοκρασίες ανεβάζει ιδιαίτερα ούτε θόρυβο κάνει. Το PS3 Slim μου ζεσταίνεται κι ακούγεται περισσότερο από το PS4 μου. θα διαφωνησω με τον φιλο.... κατ'αρχην το ps3 εχει πολυ ψωμι ακομα οσο αφορα μελλοντικες κυκλοφοριες παιχνιδιων, και εχει μεγαλη γκαμα ηδη,που σημαινει οτι κερδισμενος εισαι απο ολες τις αποψεις. Σε αντιθεση με το Ps4 που ακομα δεν εχει προσφερει κατι το ιδιαιτερο... Ξεκινωντας δειλα-δειλα απο Φθινοπωρο με κανα Pro 15 και κατα το ετος 2015 θα δουμε φως. Απο θεμα τιμων,το να δωσεις 250 ευρω για να παρεις το super slim ειναι μεγαλη ανοησια κατ'εμε. δινεις 150 και αγοραζεις ενα slim και εισαι αρχοντας. Αλλο να δωσεις 150 ευρω,και αλλο να δωσεις 410 για Ps4.......... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ..... Θα δούμε φως δειλά-δειλά με κάνα Pro 15; You wot, mate?! Από μελλοντικές κυκλοφορίες ψίχουλα έχει πλέον το PS3. Ναι, αθηλτικά παιχνίδια πιθανότατα θα βγαίνουν για χρόνια ακόμα, όπως έβγαιναν και για το PS2, αλλά αυτό δεν είναι ψωμί. Ηδη τα περισσότερα νέα παιχνίδια είναι next-gen only. Τα μόνα που θα βγουν στις παλιές κονσόλες είναι όσα δουλεύονταν ήδη χρόνια, όπως το Destiny και το Dragon Age Inquisition. Τώρα, αν εννοείς πως θα είναι κερδισμένος να παίζει, πχ, το Far Cry 4 στο PS3, στο οποίο δεν τράβαγε ούτε το Far Cry 3 σε ικανοποιητικό επίπεδο, θα διαφωνήσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Το ps4 το αγορασα απο amazon μαζι με fifa14,προσφορα 420 ευρω το οποιο fifa14 σιγουρα θα το πουλησω κανα 30ρι 40ρι τον Σεπτεμβρη που θα βγει το fifa15. Σκεφτομουν κι εγω πριν ενα μηνα,να πουλησω το μεταχειρισμενο ps3 και να αγορασω καινουργιο,αλλα οι τιμες ειναι πανακριβες για καινουργιο ps3 σε σχεση με τις τιμες του ps4.Μονο το 12ρι γκιγκα πουλανε σε καλη τιμη. Το γιατι το ps3 πουλιεται ακομα ακριβα,η λογικη λεει οτι μαλλον ο κοσμος συνεχιζει και το αγοραζει.Αξιζει ομως?
mikele13- Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μια χαρά είναι. Ούτε θερμοκρασίες ανεβάζει ιδιαίτερα ούτε θόρυβο κάνει. Το PS3 Slim μου ζεσταίνεται κι ακούγεται περισσότερο από το PS4 μου. Θα δούμε φως δειλά-δειλά με κάνα Pro 15; You wot, mate?! Από μελλοντικές κυκλοφορίες ψίχουλα έχει πλέον το PS3. Ναι, αθηλτικά παιχνίδια πιθανότατα θα βγαίνουν για χρόνια ακόμα, όπως έβγαιναν και για το PS2, αλλά αυτό δεν είναι ψωμί. Ηδη τα περισσότερα νέα παιχνίδια είναι next-gen only. Τα μόνα που θα βγουν στις παλιές κονσόλες είναι όσα δουλεύονταν ήδη χρόνια, όπως το Destiny και το Dragon Age Inquisition. Τώρα, αν εννοείς πως θα είναι κερδισμένος να παίζει, πχ, το Far Cry 4 στο PS3, στο οποίο δεν τράβαγε ούτε το Far Cry 3 σε ικανοποιητικό επίπεδο, θα διαφωνήσω. που ειναι το περιεργο περι PRO 15??? πιστευω ειναι αρκετοι αυτοι που περιμενουν πως κ πως τον συγκεκριμενο τιτλο.. οσο για τα παιχνιδια που αναφερεις,πιστευεις δηλαδη οτι θα σταματησουν να βγαινουν καλα παιχνιδια στο PS3? το να τα συγκρινεις με το PS4 ειναι αστοχο... και στο κατω-κατω δεν εχουν ολοι την οικονομικη δυνατοτητα να παρουν next-gen κονσολα... τι παει να πει αυτο,οτι πεταμε το ps3 στα σκουπιδια??? και δεν εχουν ολοι τις ιδιες απαιτησεις στα παιχνιδια... και far cry 4 να παιξει στο PS3,ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ???
NickTG Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Προφανώς και θα σταματήσουν να βγαίνουν. Ήδη PS3 και 360 έκλεισαν περισσότερα χρόνια από όσα έπρεπε. Καιρός να περάσουν στην ιστορία. 1
konpat Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αν υπάρχει κάποιο παιχνίδι στο πσ4 που κυκλοφορεί ήδη και σου αρεσει πάρε πσ4 (θα σε απασχολήσει μέχρι να βγούν και τα άλλα).Αλλιώς θα σου πρότεινα πσ3 μεταχειρισμένο όπως είπαν και πολλά παιδια παραπάνω,υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες στις αγγελίες.Με τίποτα δεν αξίζει να δώσεις λεφτα(πάνω από 200) για να πάρεις πσ3.
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 που ειναι το περιεργο περι PRO 15??? πιστευω ειναι αρκετοι αυτοι που περιμενουν πως κ πως τον συγκεκριμενο τιτλο.. οσο για τα παιχνιδια που αναφερεις,πιστευεις δηλαδη οτι θα σταματησουν να βγαινουν καλα παιχνιδια στο PS3? το να τα συγκρινεις με το PS4 ειναι αστοχο... και στο κατω-κατω δεν εχουν ολοι την οικονομικη δυνατοτητα να παρουν next-gen κονσολα... τι παει να πει αυτο,οτι πεταμε το ps3 στα σκουπιδια??? και δεν εχουν ολοι τις ιδιες απαιτησεις στα παιχνιδια... και far cry 4 να παιξει στο PS3,ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ??? Βγαίνουν τόσα παιχνίδια από τέλη Αυγούστου και μετά. Το να λες ότι θα δούμε δειλά-δειλά φως με κάνα Pro 15 είναι το άστοχο, όχι η σύγκριση με το PS4. Γιατί είναι άστοχη η σύγκριση; Και ναι, δεν το πιστεύω απλώς ότι θα σταματήσουν να βγαίνουν καλά παιχνίδια στο PS3, είναι γεγονός απλά. Ούτε είπα πουθενά να το πετάξουμε στα σκουπίδια. Απλώς όταν κάποιος ρωτάει αυτή τη στιγμή αν αξίζει να πάρει PS3 έναντι του PS4, το λογικό είναι να του προτείνεις τη νέα κονσόλα, εφόσον έχει λογική τιμή, έχει ήδη φτηνά παιχνίδια, θα του παρέχει πολλά από τα καλά της προηγούμενης γενιάς σε σαφώς καλύτερες εκδόσεις και θα τον καλύψει και για τουλάχιστον μια 6ετία για τα καινούργια παιχνίδια. Οσο για το γιατί όχι το Far Cry 4 στο PS3 - και θα σε παρακαλούσα να μη φωνάζεις - τα 20-25 fps του Far Cry 3 στο PS3 είναι η απλή απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα