Mystrider Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Γιαυτό ρώτησα, για να μάθω απόψεις απο κατόχους, σκέφτομαι να το αγοράσω τέλη Μαρτίου μαζί με το MGS 5, το game βγαίνει και για PS3, το θέμα είναι, τα γραφικά του 4 είναι όντος αρκετά ανώτερα ή απλά λίγο καλύτερα? Το κακό είναι οτι όταν με "τρώει" κάτι το παίρνω, οπότε δέν τη γλυτώνω την αγορά του 4, μάλλον θα πεταχτώ σε κάποιο κατάστημα που το έχει για test, μόνο έτσι θα δώ πραγματικά τί παίζει, αν και πέρα απο τη δύναμη της κονσόλας ειναι και η ποιότητα σε γραφικά του παιχνιδιού, με το Tomb Raider π.χ και το Last of Us στο ps3 έπαθα πλάκα, απίστευτα γραφικα
Donacgreece Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Έχει πολύ καλά γραφικά. Το tomb raider ας πούμε είναι κατά πολύ ανώτερο. Αλλά είναι κρίμα να το πάρεις και το πρώτο σου παιχνίδι να είναι ένα δίωρο ντεμο. Πάρε κάποιο άλλο και όταν πέσει η τιμή του κοντά στο 20αρικο το τσιμπάς.
Vole Maulder Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Mystrider, ρίξε μια ματιά στο βίντεο που κυκλοφόρησε χτες για το The Order να απαντηθεί ο προβληματισμός σου. Και είναι από μικρής εμβέλειας στούντιο, ούτε καν από τα μεγάλα χαρτιά της Sony. Τώρα, αν είναι να πάρεις PS4 μόνο για το Ground Zeroes, εγώ θα σου έλεγα να μη βιαστείς, να περιμένεις να βγει το παιχνίδι να δούμε τι ρόλο θα βαράει, επειδή είναι πολύ ανάμεικτες οι πληροφορίες μέχρι τώρα. Να φανταστείς, εγώ έχω και PS4, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το πάρω για 360, λόγω τιμής, αν είναι όσο σύντομο λένε κάποιοι ότι είναι.
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ποτε πιστευετε αν πιστευετε οτι θα σπασει το ps4? Παντως τουλαχιστον για ελλαδα πλεον το ps4 ειναι μονοδρομος ειδικα για καποιον που δεν εχει τις γνωσεις ή τα καταλληλα εργαλια να παραγγειλει το xbox one απο το εξωτερικο αφου επισημα απ' οτι ακουγετε θα ερθει ελλαδα τον οκτομβριο. Οποτε πλεον αν θες να παρεις κονσολα νεας γενιας θα παρεις ps4 οσο αφορα την ελλαδα τουλαχιστον. Για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι δεν ειναι πολυ καλη κονσολα και οπως φαινετε στα περισσοτερα αν οχι σε ολα τα multi platform games ειναι καλυτερη απο το xbox one.
neratzojuice Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Γιαυτό ρώτησα, για να μάθω απόψεις απο κατόχους, σκέφτομαι να το αγοράσω τέλη Μαρτίου μαζί με το MGS 5, το game βγαίνει και για PS3, το θέμα είναι, τα γραφικά του 4 είναι όντος αρκετά ανώτερα ή απλά λίγο καλύτερα? Το κακό είναι οτι όταν με "τρώει" κάτι το παίρνω, οπότε δέν τη γλυτώνω την αγορά του 4, μάλλον θα πεταχτώ σε κάποιο κατάστημα που το έχει για test, μόνο έτσι θα δώ πραγματικά τί παίζει, αν και πέρα απο τη δύναμη της κονσόλας ειναι και η ποιότητα σε γραφικά του παιχνιδιού, με το Tomb Raider π.χ και το Last of Us στο ps3 έπαθα πλάκα, απίστευτα γραφικα χαχαχα σε νιώθω. Και εμένα όταν με τρώει κάτι πάω και το παίρνω. Δεν μπορω να περιμένω για προσφορές κλπ! Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους οτι αμα πάρεις ps4 με GZ δεν πολυαξίζει λόγω ώρας gameplay. Αν όμως τσιμπήσεις και κανα άλλο παιχνιδάκι why not? Πιστεύω θα δείς αξιόλογα γραφικά στο GZ του ps4! fox engine φιλε δεν είναι αστεία αυτα τα πράγματα
kosko42 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 ο τίτλος τα λέει όλα.Σκοπεύω να προβώ στην αγορά playstation εντός των προσεχών ημερών και έχω έναν ενδοιασμό με την έννοια πως γνωρίζω την υπεροχή του 4 έναντι του 3 αλλά ο σκοπός που το θέλω είναι για 4-5 παιχνίδια όπως diablo, watch dogs, last of us, bioshock blah blah συν τοις άλλοις πως δεν θα ήθελα να δώσω 400 ευρώ αυτή την στιγμή μόνο για το hardware.ποια είναι η γνώμη σας?
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 ο τίτλος τα λέει όλα.Σκοπεύω να προβώ στην αγορά playstation εντός των προσεχών ημερών και έχω έναν ενδοιασμό με την έννοια πως γνωρίζω την υπεροχή του 4 έναντι του 3 αλλά ο σκοπός που το θέλω είναι για 4-5 παιχνίδια όπως diablo, watch dogs, last of us, bioshock blah blah συν τοις άλλοις πως δεν θα ήθελα να δώσω 400 ευρώ αυτή την στιγμή μόνο για το hardware.ποια είναι η γνώμη σας? Από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις ps4 δεν βλέπω κανέναν λόγο να πάρεις τώρα ps3! (όχι ότι δεν είναι καλή κονσόλα ή δεν έχει καλά παιχνίδια, αλλά....)
soik85 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Να λάβεις υπόψην οτι κάποια παιχνίδια δεν έχουν βγει στο ps4 ακόμα. Επίσης και οι τιμές τους θα είναι πολύ ανεβασμένες επίσης. Επίσης ένα καινούργιο ps4 σε σχέση με ένα ps3 και ειδικά μεταχειρισμένο είναι χαοτική. Για 4-5 παιχνίδια έαν δεν είσαι geek με την τεχνολογία μια χαρά το ps3. Αν σου περισσεύουν σίγουρα ps4 1
Red_4ever Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αμα παρεις κονσολα για 4-5 παιχνιδια τοτε καλυτερα να δωσεις 100 ευρω σε μεταχειρισμενο PS3 παρα 400 ευρω σε καινουριο PS4 και να σου καθεται σκονισμενο μετα.. Επισης το PS3 οπως ειναι φυσιολογικο εχει περισσοτερα διαμαντακια απο το PS4 μεχρι στιγμης. 1
kosko42 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αυτό σκέφτομαι και εγώ soik85.απλά θέλω και την άποψη ανθρώπων που την έχουν χρησιμοποιήσει την κονσόλα.θεωρώ πως μετά από 1-2 χρόνια θα αξίζει σίγουρα το 4 (και τώρα αξίζει, απλά θέλω να είμαι λίγο περισσότερο ορθολογικός ως προς τις επιλογές μου).
kostiger Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Με αυτη την εννοια πας για πσ3, παιζεις καποιες απο τις πολλες διαθεσιμες παιχνιδαρες, εχεις παραλληλα την ευχερεια να ασχοληθεις και με τους περισσοτερους νεους τιτλους που ειναι cross-gen, οπως το watch dogs το οποιο ανεφερες και οταν με το καλο πληθυνουν οι (πραγματικοι)next-gen τιτλοι, με την παραλληλη μειωση τιμων που θα εχει επελθει στο μεταξυ στο software, αγοραζεις κι ενα ps4.. Nα συμπληρωσω οτι μπορεις πολυ εξυπνα, μεσω αγορας μεταχειρισμενης σλιμ κατα προτιμηση κονσολας και παιχνιδιων, με πολυ περιορισμενο κοστος να κανεις τη δουλεια σου.
mtzs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 μεταχειρισμενο σλιμ η σουπερ σλιμ ΠΣ3 Τρομερο value for money
kosko42 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ναι κάπου εκεί ήθελα να κινηθώ.έχω δει και μια προσφορά που παίζει στα 279 ευρω με 2 ή 3 παιχνίδια +60 το δευτερο χειριστήριο +55 το watch dogs και είμαι μέσα στο budget για αρχή.
Crash123 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ναι κάπου εκεί ήθελα να κινηθώ.έχω δει και μια προσφορά που παίζει στα 279 ευρω με 2 ή 3 παιχνίδια +60 το δευτερο χειριστήριο +55 το watch dogs και είμαι μέσα στο budget για αρχή. Για super slim; Με ποσο gb σκληρο δισκο; Το 2ο χειριστηριο στα 60 ευρω δεν αξιζει με την καμια οπως και το watch dogs που στο σκρουτζ κανει 45 ευρω καινουριο και μεταχειρισμενο το βρισκεις ανετα στα 30.. Μπορεις ευκολα να βρεις ps3 slim η fat + αυθεντικο χειριστηριο στα 100 ευρω..
kostiger Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ακριβως. Φιλος, αμα ειναι να το πας ετσι απο αποψης κοστους, καλυτερα αγορασε απο τωρα το ps4...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα