Vole Maulder Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Χαλαροί οι μοχλοί σίγουρα δεν είναι. Εχουν μεγαλύτερη αντίσταση από του 3 και περίπου ίδια με του 360. Τουλάχιστον αυτή είναι η εμπειρία μου από 2 διαφορετικά DS4 με τα οποία έχω παίξει, όχι σε κατάστημα, ένα δικό μου κι ένα φίλου. Για το touchpad δεν έχω γνώμη, ελάχιστα το έχω χρησιμοποιήσει στον χάρτη του AC 4. Δε μου έχει κάνει κάτι εντύπωση, ούτε αρνητική ούτε θετική. Συνολικά εγώ το θεωρώ μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με το DS3, τόσο εργονομικά όσο και στην αίσθηση των κουμπιών και των σκανδαλών του (και έχει κι άψογο d-pad). Θα προτιμούσα κοίλους μοχλούς κανονικούς, κι όχι αυτό το ενδιάμεσο, λίγο το ένα και λίγο το άλλο, που έχει τώρα, καθώς και λίγο μεγαλύτερη διάμετρο, αλλά δεν είναι gamebreaking. Από λίγο BF 4 και λίγο KZ που έπαιξα, σημάδευα πολύ καλύτερα απ' ό,τι με το DS3. Και πάλι προτιμώ του 360, βέβαια.
ADHD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πέστε λίγο για το controller του PS4 σε σχέση με αυτό του PS3. Έπαιξα λίγο KZ στο PS4 (σε γνωστό κατάστημα τεχνολογίας) και το DS4 μου φάνηκε κακό. Καλά ότι θα ήταν χειρότερο από το X360 controller το περίμενα, αλλά δεν περίμενα να μου φαινόταν και χειρότερο από το DS3. Οι μοχλοί μου φάνηκαν πολύ χαλαροί και το touchpad φτηνιάρικο. Ισχύει όντως αυτό ή ήταν λόγω της φθοράς που θα είχε υποστεί το χειριστήριο στο κατάστημα; Ειναι παρα πολυ βελτιωμενο σε σχεση με του ps3, εγω το πηρα για το pc για ολα τα indies (λογο dpad) και τελικα κατεληξε να με βολευει και για 3rd person του στυλ arkham origins, gta iv που δοκιμασα. Το μεγαλο του προβλημα ειναι οτι δεν βολευει καθολου για fps και aiming γενικα, η θεση του αριστερου αναλογικου επρεπε να ειναι στο dpad, βεβαια φυσικα δεν θα βολευε για platform.. Ενα αλλο προβλημα ειναι οτι ξεφτιζει το rubber απο τους αναλογικους, εγω εχω βαλει fps freeks και δεν με ενδιαφερει αλλα ειναι ενα προβλημα. Θελω να δω και του X1 αλλα η εμπειρια μου μεχρι στιγμης με το DS4 ειναι ακρως θετικη. Α και κατι αλλο που ξεχασα ειναι οτι σε εμενα οι σκανδαλες τριζουν λιγο, δεν ειναι κατι τρομερο αλλα μπορει να γινει ενοχλητικο το βραδυ αν παιζεις χωρις ηχο η προσπαθεις να το ακουσεις..
Votritis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Eγω σκεφτόμουν να πάρω ενα DS4 για να το χρησιμοποιώ με το PS3 αλλά απ'οτι διαβάζω δυστυχώς δεν ειναι συμβατό με ολα τα παιχνιδια.
Vole Maulder Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει κάπου κάποια λίστα συμβατότητας;
Votritis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει κάπου κάποια λίστα συμβατότητας; http://uk.ign.com/wikis/playstation-4/DualShock_4_Compatible_PlayStation_3_Games ........αν δεν κάνω λάθος δεν λειτουργεί και το ps button του ds4 στο ps3. 1
Vole Maulder Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Ομορφα, βλέπω ότι υποστηρίζεται σε αρκετά shooters, μεταξύ αυτών και το Metro LL που δίνουν σε μερικές μέρες
Votritis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Ομορφα, βλέπω ότι υποστηρίζεται σε αρκετά shooters, μεταξύ αυτών και το Metro LL που δίνουν σε μερικές μέρες Εγω δεν εχω παιξει ουτε το Bioshock infinite και χθες αρχισα και το Dead Space 3 και η αλήθεια ειναι οτι δεν με πολυβολεύει το χειριστήριο(το 1και 2 τα ειχα παίξει σε pc). Τελικα τωρα που το ξανασκεφτομαι θα το έπαιρνα αν το έβρισκα σε καμιά προσφορά ..........και επειδή ξεφύγαμε απο το θεμα του τοπικ καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι το ps4 τώρα δεν αξίζει ,μόνο το ds4 αξίζει για να παίζεις στο ps3! 2
Mystrider Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ παιδιά, το κακο είναι οτι κατα βάθος ξέρω οτι δέν αξίζει τώρα αλλα είμαι σίγουρος ότι τα πρώτα 400ε που θα μου περισσεύουν θα πάνε εκεί... κατά Μάρτιο μεριά όμως, νάστε καλά και καλό λιώσιμο!
@ngelos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πήρα το ps3 τον Μάρτιο πέρυσι (2013) και το έχω καταχαρεί!! Βρίσκω παιχνιδάρες (used) με 5-7-10-12 ευρώ (ήδη αύριο περιμένω να μου έρθουν κι άλλα), έχω τερματίσει πολλά και υπάρχουν πολλαπλάσια στο ράφι που περιμένουν. Πιστεύω πως το να πάρεις τώρα ps4 ή όχι έχει να κάνει μόνο με την τσέπη σου. Μπορείς να σκάσεις 400+ ευρώ τώρα; Σε καλύπτουν οι μέχρι σήμερα κυκλοφορίες; Αντέχει η τσέπη σου αγορά παιχνιδιών με 60-70 ευρώ; Αντέχεις να έχεις περιορισμένες επιλογές διότι είναι λίγες οι καλές κυκλοφορίες; Αν ναι, τότε πηγαίνεις, το αγοράζεις. Βέβαια μην ξεχνάμε και την πιθανότητα να βγουν ελαττωματικά τα πρώτα μοντέλα. Έχει συμβεί και λογικά θα ξανασυμβεί Εγώ πάντως θα πάρω ps4 στα τέλη του 2015, όταν φυσικά θα έχω ξεζουμίσει το ps3, θα έχει πέσει η τιμή του ps4 αρκετά, θα έχει μεγάλη βιβλιοθήκη καλών παιχνιδιών και θα βρίσκω καλές τιμές στα μεταχειρισμένα. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δεν έχει παιχνίδια τώρα. Πάρτο σε λίγους μήνες Sent from my iPhone using Insomnia
Vole Maulder Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αν το πάρεις Μάρτιο καλά θα είσαι. Οχι ιδανικά, αλλά αρκετά καλύτερα από τώρα.
Daemonos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ενας λόγος για να μην παρατήσεις ακόμα το PS3??? DARK SOULS 2 2
gastonegr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 λοιπόν εγω ημουν απο αυτους που εδωσα το ps3 3 μηνες πριν για να μη χασει τα λεφτα του για να παρω το ps4 και δεν τα εχασα. Ομως εως τοτε ειπα τι θα κανω χωρις παιχνιδομηχανη? Δεν πειραζει λεω θα παιζω στο pc... Αγόρασα λοιπόν το cod και το παιζω μεχρι και σημερα στο pc. Βγαίνει στην κυκλοφορια το ps4 και το αγορασα σε καλη τιμουλα το πακετο gamers edition ....Ωραία λεω το βαζω στην tv και βαζω το killzone 4 το τερματιζω και λεω για να δω και το online του... Ξενερωσα τοσο πολυ και το εχω παρατησει και σκονιζεται. βασικα το εβαλα στο κουτακι του.... Το call απο την αλλη εχω φτασει 8ο prestige στο pc Και σιγουρα δεν θα το αγορασω για το ps4 ... Γνωμη μου ναι ειναι εθισμος το ds4 εχει μακραν καλυτερα γραφικα απο το ps3 αλλα δεν εχει παιχνιδια. Κατσε με το ps3 αγορασε τα βαρβατα παιχνιδια του και ασχολησου...Ακομα ειναι νωρις για ps4...
empire_1924 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εκτός απο cfw,πάρα πολλές δυνατότητες και παιχνίδια που εννοείται με τόσο μεγάλη βάση χρηστών θα έρχονται για πολύ καιρό ακόμα,κάτι πολύ βασικό.....το ps3 έχει αυτή την στιγμή την μεγαλύτερη κοινότητα για online gaming plus το psn(στο ps3) είναι free..."μετράει" απίστευτα(για μένα τουλάχιστον που γουστάρω online)!!!! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2014 από empire_1924
Αδιαφορος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 το εχεις adhd το μηχανακι?πως εκφερεις αποψη? και τη αποψη ενα ξερο οχι... lol Χρειαζεται να το εχεις για να δεις οτι 1)δεν εχει παιχνιδια!! 2)Τα περισσοτερα games βγαινουν ακομα στο ps3, για να μη πω μονο στο ps3 (gt6) 3)H διαφορα στα γραφικα σε οσα multiplatform εχουμε δει δεν εντυπωσιαζουν στο ελαχιστο Για ποιο λογο λοιπον να το αγορασεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα