Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα ούτε καν Μάρτιο. Περίμενε το ερχόμενο φθινόπωρο, να έχουν πέσει τιμές στα παιχνίδια που βγαίνουν Φεβρουάριο-Μάρτιο-Απρίλιο, να είσαι και κοντά στις μεγάλες κυκλοφορίες του Νοεμβρίου. 

Το μόνο που αξίζει να κάνεις αυτή τη στιγμή, εφόσον έχεις και PS3, είναι να γραφτείς στο Plus και να παίρνεις και τα παιχνίδια του PS4 μέσω του site, για να τα έχεις όταν πάρεις την κονσόλα.

• Like 3
  • Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΠΟΤΕ δεν αγοραζεις καμια κονσολα αν δεν περασει τουλαχιστον 1 χρονος μετα την κυκλοφορια της. Το PS4 ειναι κονσολα και συνεπως απο τη στιγμη που εχεις ηδη PS3 σαφεστατα και δεν αξιζει η αγορα του. 

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικά έχει πολύ πράμα το ps3. Βασικά εχει πάααρα πολυ πράμα και το έχεις μόλις ενα χρόνο. Εγω το έχω κανα 4αρι ή 3 χρονια και ακόμα έχω πολύ πραμα. Δεν έπαιζα και πολύ βεβαια γιατι ειχα τηλεόραση για κλοτσες αλλα τεσπα. Σκέψου δεν παίζω last of us  beyond και ni no kuni γτ θέλω να  πάω χρονολογικά την εξέλιξη του ps3 και γενικά των games. Τώρα άρχισα και το bioshock 1 (απλά φανταστικό). Εχω ακόμα το 2 και το infinite. Γι'αυτό σου λέω δές τι games βγήκαν και τα έχασες και παίχτα απο την αρχή. Κρίμα θα είναι να παίζεις Uncharted 4 και bioshock ??4-3??  last of us 2 χωρις να έχεις εφχαριστηθεί τα προηγούμενα.

Ετσι το βλέπω και αυτό κάνω και ο ίδιος.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά έχει πολύ πράμα το ps3. Βασικά εχει πάααρα πολυ πράμα και το έχεις μόλις ενα χρόνο. Εγω το έχω κανα 4αρι ή 3 χρονια και ακόμα έχω πολύ πραμα. Δεν έπαιζα και πολύ βεβαια γιατι ειχα τηλεόραση για κλοτσες αλλα τεσπα. Σκέψου δεν παίζω last of us  beyond και ni no kuni γτ θέλω να  πάω χρονολογικά την εξέλιξη του ps3 και γενικά των games. Τώρα άρχισα και το bioshock 1 (απλά φανταστικό). Εχω ακόμα το 2 και το infinite. Γι'αυτό σου λέω δές τι games βγήκαν και τα έχασες και παίχτα απο την αρχή. Κρίμα θα είναι να παίζεις Uncharted 4 και bioshock ??4-3??  last of us 2 χωρις να έχεις εφχαριστηθεί τα προηγούμενα.

Ετσι το βλέπω και αυτό κάνω και ο ίδιος.

Χαρά στην πειθαρχία σου γι' αυτό που κάνεις! Οντως είναι ο καλύτερος τρόπος να τα ευχαριστηθείς όλα όσο περισσότερο δυνατό.

Δημοσ.

Αμα σου πώ κιόλας οτι έχω ξεκινήσει το beyond με ενα φίλο 2πλο (αλλα εσκεμένα το έχω τρενάρει) και οτι έχω παίξει το πρώτο σκηνικό στο last of us τι θα μου πείς.

Παιδια πραγματικά με το last of us μου εφυγε το σαγόνι. Μόνο και μόνο γραφικά και τα σκηνικά γύρο γύρο είναι απίστευτα. Που να δώ και σοβαρό gameplay που λένε όλοι.

Θέλω να παίξω και dark souls - demon souls αλλα σκέφτομαι οτι θα μου πάρουν ωρα και δεν είμαι σε φάση να ασχολούμαι με ένα game. Θέλω απλά-ωραία παιχνιδάκια αυτη την περιοδο.

Σε λάθος topic  τα γραφω αλλα τέλος πάντων. Μπορει να ψηθεί και ο φίλος να μην πάρει απο τωρα ps4.

Δημοσ.

Mαρτιο guys ,που βγαινει και το second son και  Metal gear η και πιο μετα να το κανουν ενα ωραιο bundle μαζι με καμερα , δευτερο ds4 η και vita..Αν και υπαρχει θεμα μεγαλο με τις προπαραγγελιες ,παιζει και να μην μεινει τπτ παλι οπως και τα χριστουγεννα.Αν φυσικα φερουν μεγαλο αριθμο αυτη την φορα δεν θα υπαρξει προβλημα.Μεχρι τοτε το ζαχαρωνω  σε διαφορα βιντεο στο youtube.

Δημοσ.

Ολοι κάπως έτσι είμαστε, εκτός από ένα φίλο μου που λιώνει στο Fifa. Και το AC 4 που πήρα εγώ το έχω αφήσει για αργότερα. Παραείναι καλοκαιρινό για να το παίζω χειμωνιάτικα στη Σκοτία :P

Συν ότι, λόγω Plus, έχω ένα backlog που συνεχώς μεγαλώνει στο PS3.

Οταν δώσουν Outlast θα ανοίξει πάλι το 4.

Δημοσ.

Επειδή αναφερόμαστε στην ποσότητα παιχνιδιών.Κατά την γνώμη μου ούτε το ps3 βγάζει παιχνίδια τουλάχιστον όπως έβγαζε το ps2.Το

ίδιο θα ισχύσει και για το ps4 απο ότι φαίνεται.Λίγα τα παιχνίδια γενικότερα,ίσως φταίει το κόστος δεν ξέρω.Το νέο

ps4 είναι έναβελτιωμένο ps3 δεν το λές και επανάσταση στον τομέα των γραφικών,περίμενα κάτι ακόμα καλύτερο

προσωπικά.Ισως το Pc να είναι καλύτερο αλλά κοστίζει παραπάνω

Δημοσ.

Παντως ρε παιδια η κονσολα ναι μεν εχει γαματη τιμη αλλα τα 65-70 ευρο στα παιχνιδια το κανουν λιγο απλησιαστο. Φανταστειτε οτι εχω δωροεπιταγη κωτσοβολο 340 ευρο, θα βαλω και τα υπολοιπα και θα παρω καποια στιγμη το πσ4. Την εχω απο αρχες δεκεμβρη και ακομα δεν εχω κανει κινηση. Βεβαια υπαρχει και η ελειψη στα ραφια, οποτε δεν βιαζομαι. Αλλα αυτο που σκεφτομαι κυριως, δεν ειναι τα λιγα παιχνιδια, αλλα οτι ρεαλιστικα πανω απο 1 παιχνιδι τον μηνα ειναι πολυ δυσκολο να αγορασει καποιος. Εβδομηντα ευρο ειναι καπου στο 10-15% απο τους περισοτερους μισθους στην ελλαδα πλεον!! Και πλεον σου τρωνε οι διαφοροι φαπ, μαπ, εφοριες και τα λοιπα το υπολοιπο 50-60%. Θες και κατι για τις βασικες αναγκες σου.......αναρωτιεμαι εαν περισευει καν για ενα παιχνιδι το τριμηνο. Και τι θα γινει οταν θα μαζευτουνε καμια 20ρια γαματα παιχνιδια που θα τα θες?? Υπαρχει λοιπον ο κινδυνος να παρεις την κονσολα και να μην μπορεις να αγοραζεις τα παιχνιδια που θες. Εκτος και αν γινει κανα θαυμα με χακ, αλλα δεν νομιζω οτι θα γινει απο τον πρωτο χρονο κυκλοφοριας. Μετα για να παιξεις διπλο, θες αλλα 60 ευρο για 2ρο χειρηστηριο. Και πακετα που βγενουν εξω με εξτρα καλουδια που συμφερουν, δεν πολυφτανουν ελλαδα. Αργοτερα θα θες και αλλα 80 ευρο για αλλαγη σκληρου δισκου. Και 50 ευρο συνδρομη στο ps plus. Μαζευονται πολλα.

Για να συνοψιζω, νομιζω οτι το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να περιμενεις να βγουνε νεα πακετα, πχ φανταζομαι οτι οταν βγει το Infamous θα βγει και πακετο με αυτο, σαν το killzone. Τουλαχιστον αυτο σκεφτομαι εγω να κανω και ας εχω τα λεφτα για την κονσολα απο τωρα. Θελω να δω τι νεα πακετα θα βγουν οταν σε κανα διμηνο θα ειναι και ποιο ευκολο να τα βρεις στα ραφια. Πιστευω επισης οτι μεχρι τελος φλεβαρη θα εχουμε πολλες ανακοινωσεις για ημερομηνιες απο παιχνιδια που περιμενουμε, οποτε θα εχεις καλυτερη εικονα για το τι να περιμενεις. Πχ για driveclub, watchdog, infamous...ktlp

Απο την στιγμη που εχεις πσ3 και δεν το εχεις και καιρο, δεν το εχεις ξεζουμισει, νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να πας σε πσ4 μεχρι αρχες καλοκαιριου και αυτο εαν εχουν βγει τα παιχνιδια που αναμενουμε. Εμενα η τελευταια μου κονσολα ειναι το wii και ποιανει σκονη εδω και χρονια, γι αυτο ψηνομαι ποιο γρηγορα να παω σε πσ4, αλλα πριν αρχες μαρτη δεν βλεπω να κανω κινηση.

Δημοσ.

Οταν μαζευτούν 20 παιχνίδια, κάποια από αυτά θα είναι ενός έτους και βάλε, οπότε οι τιμές δε θα βρίσκονται στα ύψη που βρίσκονται τώρα. Σε κάνα χρόνο, λογικά, θα αρχίσουν να δίνουν και μεγαλύτερα παιχνίδια στο Plus, οπότε θα έχεις κι ένα παιχνίδι το μήνα με 4 ευρώ (υποθέτοντας ότι έχει βάλει ετήσια 50άρα) από εκεί. Το να πάρεις κονσόλα στο launch window είναι ριψοκίνδυνη και ακριβή κίνηση. Γι' αυτό κι όλοι λέμε σε όσους προβληματίζονται είτε με το ένα είτε με το άλλο να περιμένουν κάνα χρόνο πριν προβούν σε αγορά.

• Moderators
Δημοσ.

Πέστε λίγο για το controller του PS4 σε σχέση με αυτό του PS3.

Έπαιξα λίγο KZ στο PS4 (σε γνωστό κατάστημα τεχνολογίας) και το DS4 μου φάνηκε κακό. Καλά ότι θα ήταν χειρότερο από το X360 controller το περίμενα, αλλά δεν περίμενα να μου φαινόταν και χειρότερο από το DS3. Οι μοχλοί μου φάνηκαν πολύ χαλαροί και το touchpad φτηνιάρικο. Ισχύει όντως αυτό ή ήταν λόγω της φθοράς που θα είχε υποστεί το χειριστήριο στο κατάστημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...