Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλεις δηλαδή τώρα να μου πεις ότι παιχνίδια όπως Demon Souls, Dark Souls: prepare to die, Valkyria Chronicles, Batman Arkham City/Asylum και ένας σκασμός ακόμα ότι δεν είναι ποιοτικά και ότι το PS3 πλέον έχει να προσφέρει μόνο ποσότητα; Οχι φίλε, ακόμα και τώρα σχεδόν δυο χρόνια μετά το PS4 δεν αξίζει σε σχέση με το PS3. Δεν αξίζει μόνο του εδώ που τα λέμε πόσο μάλλον σε σχέση με μια κονσόλα που έχει μπόλικο ποσοτικό και ποιοτικό gaming ΚΑΙ φθηνότερο.

Το παλιότερο και το "έχει φάει τα ψωμιά του" είναι εντελώς αδιάφορο σε ότι αφορά το gaming. Παίρνεις μια κονσόλα για να παίξεις παιχνίδια. Ε λοιπόν μια χαρά παιχνίδια έχει το PS3 και γενικότερα σαφέστατα περισσότερα ΚΑΙ με πολύ μεγαλύτερη ποικιλία. Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους όμως το PS3 πάντα θα αξίζει τα λεφτά του, ότι και να σου προφέρει το PS4.   

Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι ποιοτικα παιχνιδια, καθε αλλο(αυτο θα ηταν ιεροσυλια και αχαριστια για τα τοσα χρονια που εχουμε ολοι καψει), απλα λεω ξανα οτι η gaming εμπειρια σε ενα ps4 με καλη τηλεοραση δε συγκρινεται με αυτη του PS3, για κανενα απολυτως λογο. Αυτο απλα..Με την ιδια λογικη που υποστηριζεις και το ps2 παντα θα αξιζει τα λεφτα του και το Xbox360

Τωρα αν μου λες οτι δεν αξιζει ουτε καν μονο του(!?!), τι να πω..το σεβομαι

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγα-σιγα χτιζεται μια καλη βιβλιοθηκη παιχνιδιων και στις next-gen. Κατα τη γνωμη μου αρχιζει να αξιζει, ειδικα αν δεν εχει κανεις δυνατο pc..

Y.γ. Τιμη και δοξα στις παλιες κονσολες..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι ποιοτικα παιχνιδια, καθε αλλο(αυτο θα ηταν ιεροσυλια και αχαριστια για τα τοσα χρονια που εχουμε ολοι καψει), απλα λεω ξανα οτι η gaming εμπειρια σε ενα ps4 με καλη τηλεοραση δε συγκρινεται με αυτη του PS3, για κανενα απολυτως λογο. Αυτο απλα..Με την ιδια λογικη που υποστηριζεις και το ps2 παντα θα αξιζει τα λεφτα του και το Xbox360

Τωρα αν μου λες οτι δεν αξιζει ουτε καν μονο του(!?!), τι να πω..το σεβομαι

Μα αυτό άφησες να εννοηθεί με την πρώτη πρόταση σου στο προηγούμενο ποστ, ότι άφησα την ποιότητα από έξω και το γύρισα στην ποσότητα. Και ναι το έχω πει άπειρες φορές και θα το λέω εις τους αιώνας των αιώνων αμήν ότι οποιαδήποτε κονσόλα αξίζει την αγορά της την οποιαδήποτε στιγμή αν έχει παιχνίδια που θες να παίξεις. 

Το PS4 δεν αξίζει μόνο του. Να πληρώσει 400 ευρώ και έπειτα 70 ευρώ την κάθε μετριούρα που κυκλοφορεί εκεί έξω για να λέει τι; Οτι παίζει μέτρια παιχνίδια κόστους 60-70 ευρώ αλλά τα παίζει στο PS4; Παίρνει PS3, επιλέγει ανάμεσα από ένα σκασμό παιχνίδια που είναι σε χαμηλές τιμές και εύκολα να έχεις πρόσβαση από οπουδήποτε, το γουστάρει για Χ χρονικό διάστημα και έπειτα περνάει και σε PS4 όταν θα έχει ωριμάσει το μηχάνημα (γιατί ακόμα δεν...) και οι τιμές θα έχουν σταθεροποιηθεί κάπως. 

Το παραπάνω το γράφω σαν κάποιος που πιστεύει ακράδαντα ότι ένα μηχάνημα (οποιοδήποτε) αξίζει την αγορά του στο φουλ ακόμα και για ένα παιχνίδι αν το παιχνίδι αυτό πραγματικά σου "μιλάει". 

Δημοσ.

Μα αυτό άφησες να εννοηθεί με την πρώτη πρόταση σου στο προηγούμενο ποστ, ότι άφησα την ποιότητα από έξω και το γύρισα στην ποσότητα. Και ναι το έχω πει άπειρες φορές και θα το λέω εις τους αιώνας των αιώνων αμήν ότι οποιαδήποτε κονσόλα αξίζει την αγορά της την οποιαδήποτε στιγμή αν έχει παιχνίδια που θες να παίξεις. 

Το PS4 δεν αξίζει μόνο του. Να πληρώσει 400 ευρώ και έπειτα 70 ευρώ την κάθε μετριούρα που κυκλοφορεί εκεί έξω για να λέει τι; Οτι παίζει μέτρια παιχνίδια κόστους 60-70 ευρώ αλλά τα παίζει στο PS4; Παίρνει PS3, επιλέγει ανάμεσα από ένα σκασμό παιχνίδια που είναι σε χαμηλές τιμές και εύκολα να έχεις πρόσβαση από οπουδήποτε, το γουστάρει για Χ χρονικό διάστημα και έπειτα περνάει και σε PS4 όταν θα έχει ωριμάσει το μηχάνημα (γιατί ακόμα δεν...) και οι τιμές θα έχουν σταθεροποιηθεί κάπως. 

Το παραπάνω το γράφω σαν κάποιος που πιστεύει ακράδαντα ότι ένα μηχάνημα (οποιοδήποτε) αξίζει την αγορά του στο φουλ ακόμα και για ένα παιχνίδι αν το παιχνίδι αυτό πραγματικά σου "μιλάει". 

Οχι δεν αφησα τιποτα να εννοηθει..σου ειπα οτι ποιτικα ειναι ανωτερη εμπειρια να παιζεις BF στο ps4 απο οτι στο ps3 και πιστευω αυτο δεν υπαρχει αντιπαραθεση σε αυτο. Ισως εκει τελικα να διαφωνεις στην πραγματικοτητα, οτι η αυτη η διαφορα δεν αξιζει απο οικονομικης αποψης.

Καταλαβαινω οτι τη δεδομενη περιοδο δεν ειναι ευκολο να δινει κανεις 60ρια αλλα αυτο δεν κανει τα ως τωρα παιχνιδια μετριουρες..

Το να παιζω το συγκεκριμενο 2κ15 με τους φιλους μου Online δε μου το δινει σαν εμπειρια ουτε το PC.

Τωρα αν εσυ προσωπικα περιμενεις να βγουν τα υπερ-παιχνιδια για να πας εκει, ειναι σεβαστο. Αλλα ακομα κ ετσι, αυτο θα συμβει απο Οκτώβριο οταν θα ξεκινησουν να βγαινουν πολλα απο τα παιχνιδια που παρουσιαστηκαν προσφατα (Division, For Honor πιο μετα Uncharted 4), καθως και οι νεοι σταθεροι τιτλοι PRO,2K,FIFA κτλπ οι οποιοι οπως και φετος θα εχουν αξιοποιηθει καλυτερα προφανως στο engine του Ps4 σε σχεση με το 3. Και σε διαβεβαιω οτι τον Οκτωβριο δε θα εχουν πεσει οι τιμες τοσο ωστε να το διαλεξεις τοτε αντι σημερα..

Y.G το ps plus εκτος απο τα τουλαχιστον 2 games που σου δινει δωρεαν το μηνα, εχει και αρκετα καλες εκπτωσεις (60-70%) και μπορεις να βρεις αρκετες ευκαιριες &  παιχνιδακια χωρις πολλα χρηματα.

Y.G2 Το γεγονος οτι εχεις καλο Pc αποτι φαινεται παιζει κ αυτο το ρολο του.

Ενδεχομενως και εγω αν ειχα δυνατο pc να το χρησιμοποιουσα ωστε να περιμενω,

Δημοσ.

Καποιος που ειναι hardcore gamer και δεν εχει παιξει προηγουμενη γενια παιρνει ενα PS3 οσο πιο φθηνα μπορει (και μεταχειρισμενο) και παει και αγοραζει ολα τα διαμαντια στα μεταχειρισμενα σε πολυ καλες τιμες (κοστος οχι πανω απο 250-300 ευρω για την κονσολα και 10-12 κορυφαιους τιτλους). 

Αν καποιον τον τρωει η τσεπη του για next gen παλι μια χαρα μπορει να βρει την κονσολα με ενα απ τα τελευταια παιχνιδι στα 400 ευρω (αναμενεται και το 1ΤΒ μοντελο στα 410 ευρω - τιμες ιταλιας) και μετα να βρει καινουργιους τελευταιους τιτλους στα 50 ευρω σε διαφορα ''παιχνιδαδικα'' χωρις το καπελο των αλυσιδων, 20-35 ευρω προσφορες ή μεταχειρισμενα σε πολυ καλες τιμες (αγορασα προσφατα απο καταστημα το Project Cars και το Witcher 3 35 ευρω εκαστος σε τελεια κατασταση).

• Like 1
Δημοσ.

Δεδομένων των remasters, πάντως, αν κάποιος δεν έχει παίξει την προηγούμενη γενιά, πάλι ίσως να ήταν καλύτερα να πάρει ένα PS4. Τα περισσότερα σημαντικά PS3 exclusives όπως φαίνεται θα βγουν στο PS4, και θα έχει επενδύσει και για το υπόλοιπο current gen. Και, φυσικά, δεν κοστίζουν όλα τα παιχνίδια 70 ευρώ. Και αυτά που κοστίζουν τόσο στην κυκλοφορία, δε χρειάζεται να τα παίρνει κανείς day one (κι αν θέλει οπωσδήποτε να το κάνει αυτό, υπάρχει και το gamesharing και πάνε όλα στο 50%). Ελεος με αυτή την καραμέλα, ειδικά από φανατικούς της Nintendo, που δε ρίχνει ποτέ τιμές στα παιχνίδια της. 

• Like 1
Δημοσ.

Ποια 70αρια ρε παιδια; 38 ευρω πηρα το Arkham Κnight, την περασμενη Πεμπτη, 9 μερες μετα την κυκλοφορια του απο φιλο που το πηρε 53 απο σκρουτζομαγαζο... Και ειχα καψα το παιχνιδι διαφορετικα, μπορουσα να περιμενω να πεσει και στα εικοσι.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και 1,5 μήνα που έχω πάρει το ps4 το έχω παρκάρει το ps3.Εχει μεγάλη διαφορά.Αν δει πχ κάποιος γραφικά όπως το The order το witcher3 αλλά ακόμη και κοινούς τίτλους η διαφορά και η ανάλυση είναι εμφανής.

Τα παιχνίδια μπορεί κάποιος να τα βρει πολύ φθηνά είτε με μεταχειρισμενα δισκάκια είτε σε secondary και primary από 10-35€ άνετα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...