Makis_Svs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Γειά σας θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει να αγοράσω ένα fan για το ps4, έχω βρει:http://www.amazon.com/Arrival-PS4-Playstation4-Charging-PlayStation-4/dp/B00LUM3LQC/ref=pd_sim_63_9?ie=UTF8&refRID=0ABGAT7NTTMFY1M0089P, http://www.amazon.com/Nyko-Intercooler-PlayStation-4/dp/B00J128FO6/ref=pd_sim_63_3?ie=UTF8&refRID=1SYMKYB2DB69X2CGWRVZ καθώς και σκέφτομαι να αγοράσω ένα charging station http://www.amazon.com/DualShock-Controller-Charging-Station-PlayStation-4/dp/B00ENFVJJO/ref=pd_sim_63_5?ie=UTF8&refRID=1SYMKYB2DB69X2CGWRVZ για τα χειριστήρια μου ,στο αμαζον λέει ότι αυθεντικό της εταιρίας ,ένα παρόμοιο στην Ελλάδα κοστίζει τριάντα ευρώ.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας.
Alastor192 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Αξιζει μονο αν εχεις τουλαχιστον 30 MUST τιτλους για το PS3 και θες ντε και καλα να παιξεις κατι καινουριο...Αλλιως νομιζω πρεπει να σκουπισεις οτι υπαρχει απτην προηγουμενια γενια κονσολων(και υπαρχει μπολικο πραμα) και το PS4 να το αγορασεις μετα τον τριτο-τεταρτο χρονο κυκλοφοριας του οπου θα βγει και η 2η εκδοση του και θα χει και μπολικη γκαμα παιχνιδιων για να επιλεξεις ενω θα εχουν κατεβει οι τιμες τοσο της κονσολας οσο και των παιχνιδιων 2
sp3cial Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 θα αφησω και εγω τη γνωμη μου... προσωπικα αν εχεις πολλους τιτλους να παιξεις στο τρια, δεν αξιζει το 4. καθε τιτλος που βγαινει εχει 30-40+ ευρω. εχω το τρια κ πανω απο 20 παιχνιδια να παιξω! ωστοσο εχω δει το 4 απο κοντα κ πραγματικα τα σπαει
king2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Το 4 ακομα δεν αξιζει οχι.Το 3 εχει 200+ καλους τιτλους και σιγουρα οι περισσοτεροι εχουν παιξει 20-30 max απο αυτους.
spacemonkey Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Να θυμησω το ''ps3 has no games'' που ακουγοταν τα 2 πρωτα χρονια της ζωης του? Καμια σχεση με το ps4, πολυ χειροτερα διαβαζαμε. Eτσι παει παντα στην αρχη. +1 Το 4 καρα αξιζει! Ωραιο και το 3 δε το συζηταμε αλλα το 4 ειναι εντελως αλλο επιπεδο
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Καμία από τις νέες κονσόλες δεν μπορείς να πεις ότι είναι MUST αγορά για την ώρα αφού είναι τίγκα στα remaster παιχνίδια χωρίς κάτι το νέο ουσιαστικά ακόμη. Όσοι μπορούν να περιμένουν, καλό είναι να βγουν και περισσότερες αποκλειστικότητες.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 +1 Το 4 καρα αξιζει! Ωραιο και το 3 δε το συζηταμε αλλα το 4 ειναι εντελως αλλο επιπεδο Που ακριβώς είναι το άλλο επίπεδο; Στα 70 ευρώ για παιχνίδια μετριούρες; 1
spacemonkey Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Που ακριβώς είναι το άλλο επίπεδο; Στα 70 ευρώ για παιχνίδια μετριούρες; Witcher 3 ,Dark Souls 2, Arkham Knight, Far Cry 4, GTA V , The Order, Bloodborne, Battlefield (Late 15: The Division & For Honor & Uncharted 4 & & & & & &) Ναι μωρε μετριουρες τωρα τι να λεμε...
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Witcher 3 ,Dark Souls 2, Arkham Knight, Far Cry 4, GTA V , The Order, Bloodborne, Battlefield (Late 15: The Division & For Honor & Uncharted 4 & & & & & &) Ναι μωρε μετριουρες τωρα τι να λεμε... Αυτά είναι 5 παιχνίδια. Το PS3 ξέρεις πόσα έχει;
spacemonkey Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Αυτά είναι 5 παιχνίδια. Το PS3 ξέρεις πόσα έχει; Τωρα φυγαμε απο την ποιοτητα gaming και πηγαμε στο μεγεθος γκαμας... Παμε κ εκει..το Ps4 εχει εναμισι χρονο στην Ευρωπη, το PS3 ξερεις ποσα εχει?
king2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Witcher 3 ,Dark Souls 2, Arkham Knight, Far Cry 4, GTA V , The Order, Bloodborne, Battlefield (Late 15: The Division & For Honor & Uncharted 4 & & & & & &) Ναι μωρε μετριουρες τωρα τι να λεμε... Το far cry 4 το έχω τερματίσει από το Νοέμβριο στο ps3. Το GTA το έχω εδώ και χρόνια στο ps3. Το battlefield 4 βγήκε κανονικά στο ps3 όπως και το dark Souls 2. Αρα μένει ένα order που τερματιζετε σε 8 ωρες ένα Witcher που υπάρχει και σε υπολογιστή Bloodborne και Arkham Knight που το ps3 έχει asylum city origins. Δεν αξίζει ακόμα το ps4 σε καμία περίπτωση. Όταν βγει έκδοση με 2tb σκληρό στα 300 και να έχει και σοβαρά παιχνίδια τότε ναι θα αξίζει.
spacemonkey Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Το far cry 4 το έχω τερματίσει από το Νοέμβριο στο ps3. Το GTA το έχω εδώ και χρόνια στο ps3. Το battlefield 4 βγήκε κανονικά στο ps3 όπως και το dark Souls 2. Αρα μένει ένα order που τερματιζετε σε 8 ωρες ένα Witcher που υπάρχει και σε υπολογιστή Bloodborne και Arkham Knight που το ps3 έχει asylum city origins. Δεν αξίζει ακόμα το ps4 σε καμία περίπτωση. Όταν βγει έκδοση με 2tb σκληρό στα 300 και να έχει και σοβαρά παιχνίδια τότε ναι θα αξίζει. Ααα θελεις και 2ΤΒ και στα 300..χμμ αρα για σενα θα αξιζει σε 2 χρονια στην καλυτερη περιπτωση, και Αν παει τοτε τοσο... (+ οτι δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος για τετοιο storage δεδομενου οτι ο,τι και ν'αγορασεις ειναι παντα διαθεσιμο για download απο το Library. Γιατι να εχω 30 games την ιδια περιοδο στην κονσολα μου?Nαι θα ηταν πιο βολικο προφανως αλλα πιστευω δεν ειναι επιχειρημα για να το απορριψεις, οπως και η αναμονη 700 ημερων για 99ε) Υ.Γ στο topic προσφορων επαιζε 330 με ενα χειριστηριο η 399 με PRO2015 και 2 χειριστηρια Και εγω εχω εδω και χρονια ολα τα GTA σε pc και ps αλλα σαν το V..γιοκ.. αν το δεις απο κοντα πιθανοτατα θα καταλαβεις.... Συγκρινεις τα 2 ΒF??Αληθεια? Και τι εννοεις βγηκαν κανονικα?Κανονικα θα βγαζει ακομα για αρκετα χρονια, οπως εκανε και το PS2 οταν βγηκε το PS3.. Games σαν το For Honor που βγαινει σε λιγο? Σαν το νεο Grand Turismo? (Μη μου πεις οτι το παιζεις και στο Ps3 ;p) Anw, ο καθενας εχει την αποψη του...το Ps3 ειναι καρα-ζωντανο και θα ειναι για πολυ ακομα.. αλλα για μενα αν καποιος εχει μια καλη τηλεοραση και γουσταρει gaming, δεν υπαρχει τιποτα αλλο περαν του 4
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Τωρα φυγαμε απο την ποιοτητα gaming και πηγαμε στο μεγεθος γκαμας... Παμε κ εκει..το Ps4 εχει εναμισι χρονο στην Ευρωπη, το PS3 ξερεις ποσα εχει? Θέλεις δηλαδή τώρα να μου πεις ότι παιχνίδια όπως Demon Souls, Dark Souls: prepare to die, Valkyria Chronicles, Batman Arkham City/Asylum και ένας σκασμός ακόμα ότι δεν είναι ποιοτικά και ότι το PS3 πλέον έχει να προσφέρει μόνο ποσότητα; Οχι φίλε, ακόμα και τώρα σχεδόν δυο χρόνια μετά το PS4 δεν αξίζει σε σχέση με το PS3. Δεν αξίζει μόνο του εδώ που τα λέμε πόσο μάλλον σε σχέση με μια κονσόλα που έχει μπόλικο ποσοτικό και ποιοτικό gaming ΚΑΙ φθηνότερο. Το παλιότερο και το "έχει φάει τα ψωμιά του" είναι εντελώς αδιάφορο σε ότι αφορά το gaming. Παίρνεις μια κονσόλα για να παίξεις παιχνίδια. Ε λοιπόν μια χαρά παιχνίδια έχει το PS3 και γενικότερα σαφέστατα περισσότερα ΚΑΙ με πολύ μεγαλύτερη ποικιλία. Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους όμως το PS3 πάντα θα αξίζει τα λεφτά του, ότι και να σου προφέρει το PS4. 2
Alex21121988 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Για κάποιον που είχε στην περασμένη γενιά ένα 360 είναι ότι πρέπει ένα ps4 κυρίως λόγω των πολλών remastered που έχει από τίτλους του ps3. Θα παίξει δηλαδή τα συγκεκριμένα games στην καλύτερη ποιότητα/απόδοση που θα μπορούσαν να έχουν. Κάποιος που είχε/έχει το ps3 δεν μπορώ να του πω ότι ή κονσόλα του έχει πεθάνει ακόμα αλλά σιγά σιγά πρέπει να μαζεύει χρήμα προς μετάβαση για ps4 ή xbone ανεξάρτητα αν έχει και καλό PC για παράδειγμα. Κακά τα ψέματα το ps3 στα επόμενα δύο χρόνια πάει για απόσυρση και το ευχαριστούμε πολύ για τις πολλές ώρες καψίματος με παιχνιδάρες που μας προσέφερε τόσα χρόνια. Αν θέλεις να παίζεις new stuff, και πόσο μάλλον αποκλειστικότητες, πρεπει να πας για τις τωρινές κονσόλες. Όσο αφορά τα παραπάνω που γράφτηκαν, σε όλα υπάρχει ένα δίκιο. Ναι μεν ένα ps3 έχει από πίσω του μια μεγάλη γκάμα από games αλλά δεν μπορείς να το προτείνεις σε κάποιον να το αγοράσει τώρα καινούριο. Όπως είπα και παραπάνω, είναι και το τι έχεις/είχες από τις άλλες κονσόλες και τι exclusives γουστάρεις. Έτσι όπως το βλέπω ένας κάτοχος ps3 και μόνο, που τα έχει παίξει όλα στην προηγούμενη γενιά, πιο πολύ τον συμφέρει να πάει προς xbone, ειδικά τώρα με το backwards compatibility που υποστηρίζεται πλέον. Φυσικά αν γουστάρει και τα exc. του. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα