Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν συγκρίνεται η μια κονσόλα με την άλλη, πώς να το κάνουμε;

Είναι σαν να θες να πειστείς ότι το 5άρι ("μηλόφωνο") είναι ίδιο/παρόμοιο με το 6άρι - ε δεν είναι, λυπάμαι, το 6άρι είναι ανώτερο (λίγο, αλλά ανώτερο).

Το 4άρι Πλέι-στάισον είναι πολύ καλύτερο. Αν έχεις 3άρι με καμιά 20ριά παιχνίδια, ίσως να σκέφτεσαι αν πρέπει να αναβαθμίσεις. Αν είσαι νέος κονσολάς (όπως εγώ) παίρνεις το 4άρι με "κλειστά μάτια" - και υπάρχουν καμιά 15ριά φοβερά παιχνίδια να παίξεις στο 4άρι, ενώ έρχονται ΑΠΕΙΡΑ ΝΕΑ παιχνίδια εντός του 2015...

Απειρα ε... :P

• Like 2
  • Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν συγκρίνονται πλέον οι κονσόλες κακά τα ψέμματα. Η μέρα με την νύχτα. Το μόνο που λείπει απ' το PS4 και υπερέχει σε αυτό το PS3 είναι οι media server δυνατότητες.

Εξαρτάται. Εχει άπειρα παιχνίδια και κρυφά διαμάντια το PS3 για να πεις ότι δεν αξίζει πλέον. Είπαμε...και Snes αξίζει αν δεν έχεις παίξει τα παιχνίδια του. Το PS3 έχει παιχνίδια που δεν πρόκειται να γίνουν remaster. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^+1 έτσι είναι. Απλά κάποιος που ήρθε έχοντας μόνο το 360 και πάει στο ps4 θα παίξει και ένα Last of us που λογικά θα το είχε και άχτι.

Το κακό είναι γενικό σε όλη την βιομηχανία. Εγώ προσωπικά δεν βλέπω νέες ιδέες, νέα πράγματα, μερικές πρωτοπορίες ρε παιδί μου.

Η Sony έχει αναλωθεί στα remaster, η ms προσπαθεί να κρατηθεί από πίσω με κάθε τρόπο είτε ρίχνοντας την τιμή στην κονσόλα της(και προσφέροντας δελεαστικά bundle με πολλά games και συμφέρουσες συνδρομές) είτε παίρνοντας τίτλους(πχ το TR) για να συναγωνιστεί την Sony, αλλά και οι δυο δεν έχουν δώσει το κάτι ιδιαίτερο με εξαίρεση το Bloodborne και μάλλον το Ηalo όταν βγει και θα έχουμε μια άποψη. 

Να αναφέρω επίσης ότι τα τότε μέτρια παιχνίδια του ps3 τα 6-7αράκια δλδ του ps3 είναι κλάσης ανώτερα από τα ΑΑΑ blockbusters που έχουμε τώρα στις τωρινές μας κονσόλες όπου πραγματικά παίρνουν 8 & 9 και είναι κάτω του 7 και 6 βλέπε The Order, Watch Dogs, Unity, Ryse κτλ.. 

Αν δηλαδή κάποιος έχει ένα καλό pc και θέλει να παίζει τους AAA τίτλους που θα βγαίνουν πέραν των exclusives, θα του πρότεινα να μην κοιτάξει καν προς ps4/xbone. Θα έχει μια καλύτερη οπτική εμπειρία + framerate στο pc, και αν το δούμε σε βάθος χρόνου θα του βγει καλύτερα στο οικονομικό κομμάτι. 

Στην δική μου περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι μετάνιωσα που πήρα το ps4 καθώς ήξερα ότι θα παίξω ένα Infamous (που εγώ προσωπικά το καταευχαριστήθηκα) ένα gta v όπου θα έπρεπε να είχε βγει μόνο στην τωρινή γενιά(για μένα ήταν απαράδεκτο στο ps3/x360) και για να παίξω κάποια exclusives της Sony όπως το Uncharted, το God of War κτλ, και κανένα ζμπρο εβολούζιο για την παρέα.

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Να θυμησω το ''ps3 has no games'' που ακουγοταν τα 2 πρωτα χρονια της ζωης του? :P

Καμια σχεση με το ps4, πολυ χειροτερα διαβαζαμε.

Eτσι παει παντα στην αρχη.

Δημοσ.

Ε ναι έτσι είναι, το κακό είναι ότι όταν τάζεις πράγματα στον gamer και δεν του τα δίνεις ή του τα δίνεις πολύ αργά, υπάρχει θέμα.

Το Uncharted πήγε για 16 ενώ στην περσινή e3 μου πετάξανε με μεγάλη γραμματοσειρά το 15, αυτό δεν μου άρεσε καθόλου..

Το 1080p 60fps που είχαν τάξει με τόση σιγουριά μοιάζει (και είναι) όνειρο θερινής νυχτός καθώς τα περισσότερα games είναι στα 30 και όσο περνάει ο καιρός αρχίζει και το ξεχνάει ο κόσμος.

Και εγώ πιστεύω πως το ps4 θα πάρει μπροστά και θα πάρει και τα games του. 

• Like 1
Δημοσ.

Να θυμησω το ''ps3 has no games'' που ακουγοταν τα 2 πρωτα χρονια της ζωης του? :P

Καμια σχεση με το ps4, πολυ χειροτερα διαβαζαμε.

Eτσι παει παντα στην αρχη.

Ακόμα και έτσι όμως δεν αναιρείται αυτόματα το PS3 όταν θα αποκτήσει εν καιρό και το το PS4 έναν αξιοπρεπή κατάλογο παιχνιδιών. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε ναι έτσι είναι, το κακό είναι ότι όταν τάζεις πράγματα στον gamer και δεν του τα δίνεις ή του τα δίνεις πολύ αργά, υπάρχει θέμα.

Το Uncharted πήγε για 16 ενώ στην περσινή e3 μου πετάξανε με μεγάλη γραμματοσειρά το 15, αυτό δεν μου άρεσε καθόλου..

Το 1080p 60fps που είχαν τάξει με τόση σιγουριά μοιάζει (και είναι) όνειρο θερινής νυχτός καθώς τα περισσότερα games είναι στα 30 και όσο περνάει ο καιρός αρχίζει και το ξεχνάει ο κόσμος.

Και εγώ πιστεύω πως το ps4 θα πάρει μπροστά και θα πάρει και τα games του. 

Εχεις δικιο.

Μονο για το 1080p60 δεν θυμαμαι να εταξαν κατι και σιγουρα δεν εταξαν.

Μαλιστα θυμαμαι που το ελεγα και εγω εδω οτι 1080p30 θα ειναι κατα βαση τα παιχνιδια.

Ο κοσμος ειχε τετοιες προσδοκιες οχι η sony. Ουτε το ps5 θα εχει 60αρια.

60fps θα ειναι τα παιχνιδια του morpheus.

Ακόμα και έτσι όμως δεν αναιρείται αυτόματα το PS3 όταν θα αποκτήσει εν καιρό και το το PS4 έναν αξιοπρεπή κατάλογο παιχνιδιών. 

Δυσκολο να βγουν ολα σε remastered εκδοσεις, οποτε δεν διαφωνω.

Δημοσ.

Αν βρω κάποιο παλιό άρθρο θα το ποστάρω περί των 60fps που έλεγαν. Μπορεί και να κάνω λάθος και όλο αυτό να ξεκίνησε από τον κόσμο.  ;)

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ΠΣ4 σε περίπτωση που θα θελησω να αγοράσω μεταχειρισμένο πσ4 απο το σιτε , υπαρχουν καποια πραματα που θα πρεπει να προσεξω για να μην την πατησω και κλαιω τα ευρώ μου

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να το αγοράσεις κάπου κοντά από εκεί που μένεις για να το δεις εσύ ο ίδιος σε τι κατάσταση βρίσκεται η κονσόλα πριν την αγοράσεις..

Ακόμα καλύτερο θα ήταν αν είναι φρεσκοαγορασμένη η κονσόλα που θα αγοράσεις και συνεπώς είναι και εντός εγγύησης και μαζί με την απόδειξη αγοράς..

Δημοσ.

Ιδιαιτερα προβληματα δεν εχει παρουσιασει, περαν των γνωστων με τη φθορα των αναλογικων και τα τριξιματα των σκανδαλων, τα οποια τακτοποιουνται πολυ ευκολα και δεν ειναι απο αυτα που θα χαρακτηριζες ''σοβαρα''. Σε καθε περιπτωση θα κοιταξεις να αγορασεις κονσολα η οποια να βρισκεται εντος της εγγυησης, καθως ως γνωστον η Σονυ δινει μονο ενα ετος  και να μην μπλεκεις επειτα-ο μη γενοιτο- με το καταστημα πωλησης απο το οποιο αγορασε ο προηγουμενος κατοχος...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας παιδιά, θα ήθελα να με βοηθήσετε να διαλέξω ps4, αρχικά θα το αγοράσω από τον κωτσοβολο και δεν ξέρω ποια έκδοση να διαλέξω είμαι ανάμεσα σε κονσόλα+τετραετη εγγύηση ή κονσόλα με δύο χειριστήρια ή κονσόλα μαζί με δυο χειριστήρια και ένα παιχνίδι. Εσείς τι λέτε να διαλέξω ?

Δημοσ.

Kονσόλα μαζί με δυο χειριστήρια και ένα παιχνίδι. Θαρρώ πως είναι η καλύτερη επιλογή .

Χωρίς παρεξηγήσεις και χωρίς να θέλω να θείξω κάποιον που το έχει ασπαστεί , το παραμυθάκι με τις extra εγγυήσεις και η πίεση που σου ασκούν είναι κάτι που με νευριάζει όσο δεν πάει .

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...