Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η VDSL εδώ στην Ελλάδα προχωράει με ρυθμούς χελώνας...οι περισσότερες περιοχές ακόμα δεν έχουν...εδώ εγώ που είμαι κοντά σε κόμβο έχω 30άρα και δεν υποστηρίζεται η 50άρα

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και οι τιμες δεν ειναι και οι καλυτερες επισης στα πακετα vdsl. Απεχουμε λιγο απο τις  ταχυτητες του εξωτερικου ακομα και vdsl να βαλουμε. Το ps now ειναι λιγο νωρις να το συζηταμε αφου ειναι σε πρωιμο σταδιο ακομα και στην Αμερικη.

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι σκόμη το ps4 δεν έδειξε ακόμη τη αξίζει. Απότι διαβάζω μέσα στο 15 θα βγούνε παιχνίδια πραγματικά next generation.

Φίλε μου που ρωτάς τα Χριστούγεννα του 15 ίσως είναι καλή περίοδο να αγοραστεί το ps4. Αλλιώς από το '16.

Προς το παρόν αγόρασε ps3. Μεταχειρισμένα παιχνίδια έχει με 10€ (τα περισσότερα).

Έχω 51 παιχνίδια για το ps3 και δεν έχω παίξει ούτε τα μισά. Έχω δρόμο μπροστά μου ...

Δημοσ.

Ακομα δεν μας εχει πει στο μεταξυ, αν εχω διαβασει καλα τα προηγουμενα ποστ, αν ειχε ποτε κανενα 360. Αν ειχε δεν υπαρχει λογος να παει σε αγορα ps3, ας παει κατευθειαν στο ps4. Δεν τον βλεπω να εχει αποφασισει γιατι μονο εμεις αναλωνομαστε  να λεμε τις αποψεις μας εδω και τοσες σελιδες και ο ενδιαφερομενος εχει κανει μετα βιας 4 σχολια σε ολο το section. (αν μετρησα σωστα)

Παρ΄ολα αυτα ειναι ενα section που ειναι καλο να μεινει κατα την γνωμη μου για να δουμε και ποσο μακρια θα πανε τα ps3/360 και ποσοι  απο εμας τελικα πηγαμε στις καινουριες κονσολες ή θα παμε , και το πότε φυσικα.

Εγω εκανα την προβλεψη μου και πιστευω οτι το 2015 θα ειναι η τελευταια παραγωγικη χρονια για το ps3. Και δεν προβλεπω τελος του 15, μπορει  και στα μεσα να εχει ερθει η ωρα της  δυση του. 

• Moderators
Δημοσ.

η VDSL εδώ στην Ελλάδα προχωράει με ρυθμούς χελώνας...οι περισσότερες περιοχές ακόμα δεν έχουν...εδώ εγώ που είμαι κοντά σε κόμβο έχω 30άρα και δεν υποστηρίζεται η 50άρα

Και οι τιμες δεν ειναι και οι καλυτερες επισης στα πακετα vdsl. Απεχουμε λιγο απο τις  ταχυτητες του εξωτερικου ακομα και vdsl να βαλουμε. Το ps now ειναι λιγο νωρις να το συζηταμε αφου ειναι σε πρωιμο σταδιο ακομα και στην Αμερικη.

Ok, εν τέλει μάλλον ο καθένας μιλάει από τη δική του σκοπιά, εμπειρία και τσέπη. Εγώ λέω ότι αγόρασα το Ryse (25 GB game) στο Steam και σε δυόμιση ώρες έπαιζα. Επίσης, τα pings μου στο SWTOR είναι ελεεινά μικρά (60-70 ms maximum) και δεν αναφέρω καν ελληνικούς server όπου πιάνω στη χειρότερη 15 ms. Αν για αυτά είναι πολλά τα 32 ευρώ το μήνα, πραγματικά εκπλήσσομαι. Όποιος περιμένει πάντως να δει τέτοιες ταχύτητες και pings με 15-20 ευρώ το μήνα ξέρω 'γω, αμφιβάλλω αν θα το δει μέσα στα επόμενα 3 χρόνια και δεν μιλάω μόνο για στη χώρα μας. Ο Vole αναφέρει ότι πληρώνει 36,40 λίρες (45 ευρώ δηλαδή) για 40/10, αλλά τα 32 ευρώ είναι πολλά για 30/2,5;

Δημοσ.

Ας μεινουμε on topic. Θα ξεκαθαρισω ακριβως αυτο που εγραψα.

Οχι δεν ειναι πολλα τα χρηματα μονο για την συνδεση. Εγραψα πακετα vdsl, δηλαδη τηλεφωνο+συνδεση. Αυτο εννοουσα.

Ας πουμε τωρα οι περισσοτεροι Ελληνες ημαστε με τα πακετα δωρεαν τηλ για σταθερα με καποιες ωρες και για κινητα και την 24αρα μας. (ο θεος να την κανει 24αρα αλλα παμε παρακατω)

20 τον μηνα δινουν οι περισσοτεροι και η αποκλιση ειναι ενα δεκαρικο απο εταιρεια σε εταιρεια λογω των προσφορων που κανουν η μια για να σε παρει απο την αλλη. 

Αναλογες προσφορες/πακετα θα εχουμε σε 2 με 3 χρονια οπου το vdsl θα ειναι πιο mainstream.

Δεν ειναι φτηνο το vdsl αναλογικα με την οικονομικη φαση που βρισκεται η Ελλαδα. Στην Αγγλια ο κατωτατος μισθος ειναι και 2Χ φορες πανω. Τεσπα δεν θα κανω οικ. αναλυση εδω.

Δημοσ.

Για την ιστορία, οι 36 λίρες λίρες που πληρώνω είναι πακέτο σύνδεση+τηλέφωνο. 20 η σύνδεση, 16.4 το πάγιο της γραμμής. Και πάλι, όμως, τα 32 ευρώ δε θα έλεγα ότι είναι πολλά για τη γραμμή του Malthador. Μια χαρά είναι (αν και παίζει αναλογικά να είναι φτηνότερα εδώ, δεδομένου αυτού που είπε ο Αλεξ από πάνω περί μισθών). Στο μόνο που υστερούν ακόμα οι γραμμές στην Ελλάδα πολύ είναι στο upload.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για την ιστορία, οι 36 λίρες λίρες που πληρώνω είναι πακέτο σύνδεση+τηλέφωνο. 20 η σύνδεση, 16.4 το πάγιο της γραμμής. Και πάλι, όμως, τα 32 ευρώ δε θα έλεγα ότι είναι πολλά για τη γραμμή του Malthador. Μια χαρά είναι (αν και παίζει αναλογικά να είναι φτηνότερα εδώ, δεδομένου αυτού που είπε ο Αλεξ από πάνω περί μισθών). Στο μόνο που υστερούν ακόμα οι γραμμές στην Ελλάδα πολύ είναι στο upload.

Καλά, 32 ευρώ εννοείται ότι δίνω μαζί με απεριόριστες αστικές, υπεραστικές κλπ. Δεν είναι μόνο το internet τόσο.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν συγκρίνεται η μια κονσόλα με την άλλη, πώς να το κάνουμε;

Είναι σαν να θες να πειστείς ότι το 5άρι ("μηλόφωνο") είναι ίδιο/παρόμοιο με το 6άρι - ε δεν είναι, λυπάμαι, το 6άρι είναι ανώτερο (λίγο, αλλά ανώτερο).

Το 4άρι Πλέι-στάισον είναι πολύ καλύτερο. Αν έχεις 3άρι με καμιά 20ριά παιχνίδια, ίσως να σκέφτεσαι αν πρέπει να αναβαθμίσεις. Αν είσαι νέος κονσολάς (όπως εγώ) παίρνεις το 4άρι με "κλειστά μάτια" - και υπάρχουν καμιά 15ριά φοβερά παιχνίδια να παίξεις στο 4άρι, ενώ έρχονται ΑΠΕΙΡΑ ΝΕΑ παιχνίδια εντός του 2015...

Δημοσ.

Δεν συγκρίνεται η μια κονσόλα με την άλλη, πώς να το κάνουμε;

Είναι σαν να θες να πειστείς ότι το 5άρι ("μηλόφωνο") είναι ίδιο/παρόμοιο με το 6άρι - ε δεν είναι, λυπάμαι, το 6άρι είναι ανώτερο (λίγο, αλλά ανώτερο).

Το 4άρι Πλέι-στάισον είναι πολύ καλύτερο. Αν έχεις 3άρι με καμιά 20ριά παιχνίδια, ίσως να σκέφτεσαι αν πρέπει να αναβαθμίσεις. Αν είσαι νέος κονσολάς (όπως εγώ) παίρνεις το 4άρι με "κλειστά μάτια" - και υπάρχουν καμιά 15ριά φοβερά παιχνίδια να παίξεις στο 4άρι, ενώ έρχονται ΑΠΕΙΡΑ ΝΕΑ παιχνίδια εντός του 2015...

Οχι...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν συγκρίνονται πλέον οι κονσόλες κακά τα ψέμματα. Η μέρα με την νύχτα. Το μόνο που λείπει απ' το PS4 και υπερέχει σε αυτό το PS3 είναι οι media server δυνατότητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...