Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

On topic, αν καποιος δεν εχει ασχοληθει με PS3 στο παρελθον, θα συμφωνησω με mzts, οτι μια χαρα θα την βγαλει για 1-2 χρονακια. Και πολυ φθηνα μαλιστα..

indeed

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παντα ημουν και ειμαι της αποψης αν ειναι να κανεις το κακο κανε το σωστα!

Αφου μπορεις να δωσεις 400 παρε PS4 bundle παρε και ενα μεταχειρο φιφα και τελος!

Ετσι αντι ο χρονος να τρεχει εναντίων σου θα ειναι υπερ σου γιατι οσο περναει ο καιρος και παιχνιδια θα βγαινουν και θα πεφτει η τιμη τους! 

Καμια αντιρρηση σε αυτο. Ομως ο ανθρωπος θελει να καλυψει και αλλες αναγκες, νομιζω. Κατι αναφερθηκε και για λαπτοπ με καρτα γραφικων κλπ..

Δημοσ.

Εγω παντα ημουν και ειμαι της αποψης αν ειναι να κανεις το κακο κανε το σωστα!

Αφου μπορεις να δωσεις 400 παρε PS4 bundle παρε και ενα μεταχειρο φιφα και τελος!

Ετσι αντι ο χρονος να τρεχει εναντίων σου θα ειναι υπερ σου γιατι οσο περναει ο καιρος και παιχνιδια θα βγαινουν και θα πεφτει η τιμη τους! 

******** ειναι αυτο. Δηλαδη θα παρεις μια κονσολα που ΔΕΝ εχεις να παιξεις κατι μονο και μονο για να περιμενεις παιχνιδια που ΘΑ βγουν τη στιγμη που εχεις -ετοιμη- κονσολα με στρωμενα παιχνιδια που δεν εχεις ξανασχοληθει σε τιμες χωμα; 

Ξερεις τι μπορεις να παρεις με 400 ευρω στο PS3 σημερα; Την κονσολα last of us πακετο που κοστιζει περι τα 280 ευρω και σου μενουν 120 ευρω για να αγορασεις παιχνιδια με κοστος 15-20 ευρω το ενα. Ουτε περιμενεις παιχνιδια ουτε τιποτα...ολα ετοιμα ειναι και εχουν βγει και τα αγοραζεις οποτε θες εσυ. 

Το στηνεις αλλα ποσο θελεις να σου κρατησει ειναι το θεμα. Οτι πληρωνεις παιρνεις, ειναι γνωστο αυτο. Ναι και με 500 κανεις ενα καλο μηχανημα αλλα με τα 300 παραπανω κανεις μια πιο σοβαρη επενδυση για να σε παει και λιγο παραπανω πριν την επομενη αναβαθμιση.

Τεσπα ο καθε ενας εχει την αποψη του πανω σε αυτο, ας μεινουμε on topic.

Το εχουμε ξανασυζητησει το θεμα. Ειναι πλεον ανουσιο να προσπαθεις να στησεις μηχανημα με την λογικη του μελλοντος. Αγοραζεις κατι ΤΩΡΑ και περιμενεις να σου βγαλει δυο χρονακια. Μεσα σε δυο χρονακια εχεις κανει τοση οικονομια απο τα παιχνιδια με τιμες χωμα που ανετα πας στην επομενη αναβαθμιση σου δωρεαν χωρις αιμα, δακρυα και ιδρωτα(sic). 

Δημοσ.

******** ειναι αυτο. Δηλαδη θα παρεις μια κονσολα που ΔΕΝ εχεις να παιξεις κατι μονο και μονο για να περιμενεις παιχνιδια που ΘΑ βγουν τη στιγμη που εχεις -ετοιμη- κονσολα με στρωμενα παιχνιδια που δεν εχεις ξανασχοληθει σε τιμες χωμα; 

Μιλα ομορφα!!!

Αυτη ειναι η γνωμη μου, πες τη δικη σου πολιτισμένα και το παλικάρι θα κανει οτι θελει.

Είναι ευκολο να ειμαστε ολοι ευγενικοί. 

Δημοσ.

Χαλαρωσε mister, εμεις εδω μια παρεα ειμαστε και λεμε και μερικες κουβεντες παραπανω μεταξυ μας. Το παλικαρι εννοειται οτι θα κανει οτι θελει αλλα επειδη υπαρχει μια λανθασμενη γνωμη/οπτικη οπως θες πες την οτι επειδη μια κονσολα φτανει στο τελος της ζωης της αυτοματα χανει και τα οποια πλεονεκτηματα εχει πρεπει να ακουσει και να σκεφτει και την αλλη πλευρα. 

• Moderators
Δημοσ.

Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.

Πώς γίνεται να αξίζει έστω και θεωρητικά η αγορά PS3 τη στιγμή που σε ένα χρόνο or so θα βγει το Playstation Now. Εντελώς πεταμένα λεφτά το PS3 αυτή τη στιγμή imho. Είναι ξέρω 'γω σαν να προτείνεις σε κάποιον να πάρει 3DS τώρα, όταν σε 5-6 μήνες βγαίνει το New 3DS.

Για ποιό λόγο να πάρεις κάτι τώρα, όταν σε λίγο καιρό θα μπορείς να πάρεις κάτι άλλο που θα κάνει τα ίδια πράγματα, ακόμα περισσότερα και με καλύτερο τρόπο;

Δημοσ.

To PS now δεν ειναι συνδρομιτικη/streaming υπηρεσια της Sony; Περα απο το γεγονος της διαθεσιμοτητας, ποικιλιας και ποιοτητας τιτλων, αποδοσης μεσα απο το cloud δεν πρεπει να σκεφτεις και το κοστος καθως και τη συνδεση που πρεπει να εχεις σπιτι σου; Το on-live δεν λειτουργησε ακριβως για τους παραπανω λογους. Δηλαδη θα πρεπει καποιος να σκασει σημερα λεφτα για να αγορασει μια κονσολα που δεν θα εχει κατι να παιξει με τη σκεψη οτι καποια στιγμη θα κανει την εμφανιση του το PS now; 

Ο σκοπος δηλαδη οταν αγοραζεις κονσολα ποιος ειναι; Να παιξεις παιχνιδια ή να περιμενεις ποτε και αν και πως θα βγουν αυτα; Αυτην την αποψη εγω δεν καταλαβαινω. Δηλαδη αν αγορασεις παλιοτερη κονσολα σημερα που ακριβως "χανει" δεδομενου οτι δεν ειχες καποια προηγουμενη επαφη με αυτη και τα παιχνιδια της; 

Δημοσ.

Το PS Now δεν είναι κάτι που στην Ελλάδα έχει νόημα να αναφέρουμε καν, και μακάρι να φάω τη γλώσσα μου.

Το θέμα είναι το εξής. Αν υπάρχει το μπάτζετ και τα μόνα παιχνίδια που τον ενδιαφέρουν είναι το Fifa και το CoD, και PS3 να πάρει, δεν πρόκειται να αγοράσει κάτι άλλο με τα λεφτά που θα του μείνουν, ούτε πρόκειται να παίξει παλιότερες εκδόσεις αυτών των παιχνιδιών. Οπότε ανούσιο το βρίσκω να πάρει την παλιά κονσόλα αντί για τη νέα, δεδομένων το κριτηρίων του. 

Το μόνο σίγουρο είναι ένα. Λάπτοπ 400 ευρώ για παιχνίδια ξέχνα το :P

• Moderators
Δημοσ.

To PS now δεν ειναι συνδρομιτικη/streaming υπηρεσια της Sony; Περα απο το γεγονος της διαθεσιμοτητας, ποικιλιας και ποιοτητας τιτλων, αποδοσης μεσα απο το cloud δεν πρεπει να σκεφτεις και το κοστος καθως και τη συνδεση που πρεπει να εχεις σπιτι σου; Το on-live δεν λειτουργησε ακριβως για τους παραπανω λογους. Δηλαδη θα πρεπει καποιος να σκασει σημερα λεφτα για να αγορασει μια κονσολα που δεν θα εχει κατι να παιξει με τη σκεψη οτι καποια στιγμη θα κανει την εμφανιση του το PS now; 

Ο σκοπος δηλαδη οταν αγοραζεις κονσολα ποιος ειναι; Να παιξεις παιχνιδια ή να περιμενεις ποτε και αν και πως θα βγουν αυτα; Αυτην την αποψη εγω δεν καταλαβαινω. Δηλαδη αν αγορασεις παλιοτερη κονσολα σημερα που ακριβως "χανει" δεδομενου οτι δεν ειχες καποια προηγουμενη επαφη με αυτη και τα παιχνιδια της; 

Η λογική του PS Now θα είναι να δίνεις ένα ποσό το μήνα ή το χρόνο και θα έχεις όλη την βιβλιοθήκη των PS1, PS2, PS3 και PSP σε κινητό/tablet/pc/PS4. Το PS Now -αντίθετα με το On-live- θα δουλέψει. Θες γιατί από πίσω είναι η Sony, θες γιατί έχουν αλλάξει οι εποχές, θα δουλέψει. Αυτή τη στιγμή η αγορά PS3, κατά την άποψή μου, είναι παντελώς λάθος. 

Η λογική όταν αγοράζεις κονσόλα είναι να επενδύσεις σε κάτι που θα του προσφέρει τις καλύτερες δυνατές γκέιμινγκ εμπειρίες. Θα πρότεινες σε κάποιον να αγοράσει 3DS, όταν σε λίγο καιρό βγαίνει το New 3DS; Θα πρότεινες σε κάποιον να πάρει Wii όταν έχει κυκλοφορήσει το Wii U που παίζει Wii games; Γιατί να του προτείνεις PS3 όταν σε κάποιο καιρό θα παίζει το PS4 τα PS3 games;

Το PS Now δεν είναι κάτι που στην Ελλάδα έχει νόημα να αναφέρουμε καν, και μακάρι να φάω τη γλώσσα μου.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Για ποιόν λόγο; Αρχές του 2015 θα βγει το PS Now στο UK. Το UK έχει χειρότερες γραμμές από την Ελλάδα (και με χειρότερες τιμές). Όταν κατεβάζω κάποιο παιχνίδι στο Steam (από ρουμανικό server νομίζω) κατεβάζω με τερματισμένη σύνδεση (με 3,5 MB/sec στη VDSL μου). Γιατί να μην μπορεί να στήσει server στην Ελλάδα η Sony με ίδιες δυνατότητες;

Από τη στιγμή που καταφέρνω να streamάρω εγώ pc games στο κινητό μου από το σπίτι μου στη δουλειά μου (με VDSL συνδέσεις και στα δύο), τότε είμαι σίγουρος ότι και η Sony μπορεί να το κάνει.

Δημοσ.

Δεν ειναι το ιδιο μια υπηρεσια cloud με τοπικο gaming. Αν το PS4 ηταν backwards compatible τοτε δεν θα υπηρχε λογος να παει σε PS3. Τωρα δεν ειναι το ιδιο. Καμια σχεση. Η αγορα κονσολας θα πρεπει να σε καλυπτει αμεσα σε αυτα που ζητας (να παιξεις τα παιχνιδια που θες ή να ψαξεις οτι σου κανει κλικ). Το αν θα προτεινα σε καποιον να παρει 3DS σημερα παραδειγμα που λες...ναι γιατι οχι; Αν δεν κανω λαθος η τιμη του ειναι χωμα και εχει ηδη ΤΕΡΑΣΤΙΑ γκαμα παιχνιδιων απο πισω που αν θελει να παιξει ΤΩΡΑ κατι τοτε θα το βρει αμεσως. Ακομα και αν βγει το νεο σε λιγο καιρο η τιμολογηση του δεν θα ειναι στην τιμη χωμα του σημερινου 3ds. 

Τωρα μην μιλαμε για συνδεσεις VDSL και κουραφεξαλα στην Ελλαδα γιατι γελαει ο κοσμος. Συνδεση που κοστιζει μαλιοκεφαλα και δεν υποστηριζεται στο μεγαλυτερο μερος της Ελλαδας σε συνδιασμο με την υπηρεσια της sony που θα κοστιζει και αυτη μαλιοκεφαλα και...δεν θα υποστηριζεται σωστα στην Ελλαδα (mark my words) για μεγαλο χρονικο διαστημα. Σκεψου οτι ακομα και στην Αθηνα υπαρχουν καμποσες περιοχες που με το ζορι φτανουν τα 4Mbps. 

Δημοσ.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Για ποιόν λόγο; Αρχές του 2015 θα βγει το PS Now στο UK. Το UK έχει χειρότερες γραμμές από την Ελλάδα (και με χειρότερες τιμές). Όταν κατεβάζω κάποιο παιχνίδι στο Steam (από ρουμανικό server νομίζω) κατεβάζω με τερματισμένη σύνδεση (με 3,5 MB/sec στη VDSL μου). Γιατί να μην μπορεί να στήσει server στην Ελλάδα η Sony με ίδιες δυνατότητες;

Από τη στιγμή που καταφέρνω να streamάρω εγώ pc games στο κινητό μου από το σπίτι μου στη δουλειά μου (με VDSL συνδέσεις και στα δύο), τότε είμαι σίγουρος ότι και η Sony μπορεί να το κάνει.

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε αυτό το κομμάτι, και ζω σε μια χώρα (Σκοτία) που έχει ολόκληρη το 1/4 του πληθυσμού του Λονδίνου μόνο (αυτό για να έχουμε λίγο υπόψη τα μεγέθη των αγορών). Οτι υπάρχουν διάφορα πακέτα που είναι ακριβά και έχουν και caps είναι γεγονός, αλλά η εμπειρία μου σε 3 πόλεις εδώ μου λέει πως το ίντερνετ είναι μέρα με τη νύχτα με το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας. 

Για να μη γενικολογούμε, όμως, εγώ έχω με 36.40 το μήνα 40/10 γραμμή οπτικής ίνας. Με 10 λίρες παραπάνω θα μπορούσα να έχω 75/19. Και τα πιάνει όντως. Χωρίς caps. 

Πέρα από αυτό, όμως, ακόμα και να υπήρχαν οι γραμμές, οι τιμές του Now είναι αστείες. Αν θέλει κάποιος να παίξει παιχνίδια του PS3 τον συμφέρει με τα χίλια να πάρει απλώς ένα PS3 και τα παιχνίδια που τον ενδιαφέρουν. Κι εδώ ερχόμαστε πάλι στην ερώτηση του τελευταίου ατόμου που εξέφρασε αυτή την απορία. Αν τα μόνα που παίζει είναι CoD/Fifa/GTA και έχει τα λεφτά για PS4, εγώ, προσωπικά, δε βλέπω κανένα λόγο υπέρ της αγοράς ενός PS3. Ηδη το CoD περνάει στο next-gen με νέα engine, το Fifa το έχει κάνει ήδη. Το GTA V θα είναι σαφώς ανώτερο στο PS4, και τα επόμενα GTA δεν πρόκειται να βγουν στο PS3. Τα παιχνίδια αυτά, πλην του GTA V, θα τα πάρει όλα καινούργια, άρα δεν ισχύει εδώ το επιχείρημα των παλιών-φτηνών παιχνιδιών στο PS3.

Οπότε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, ikagura, τι κερδίζει με το να πάρει PS3 τώρα αντί για 4;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι το ιδιο μια υπηρεσια cloud με τοπικο gaming.

Μόνο αυτό σχολιάζω γιατί στα άλλα απλά θα διαφωνούμε επ' άπειρον. Δεν μίλησα για τοπικό γκέιμινγκ. Μίλησα για το ότι έχω το γκέιμινγκ πισί μου στο σπίτι και καταφέρνω να streamάρω γκέιμς στο κινητό μου στη δουλειά. Με VDSL και στο σπίτι και στη δουλειά.

Αν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό, τότε θα μπορεί και η Sony.

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε αυτό το κομμάτι, και ζω σε μια χώρα (Σκοτία) που έχει ολόκληρη το 1/4 του πληθυσμού του Λονδίνου μόνο (αυτό για να έχουμε λίγο υπόψη τα μεγέθη των αγορών). Οτι υπάρχουν διάφορα πακέτα που είναι ακριβά και έχουν και caps είναι γεγονός, αλλά η εμπειρία μου σε 3 πόλεις εδώ μου λέει πως το ίντερνετ είναι μέρα με τη νύχτα με το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας. 

Για να μη γενικολογούμε, όμως, εγώ έχω με 36.40 το μήνα 40/10 γραμμή οπτικής ίνας. Με 10 λίρες παραπάνω θα μπορούσα να έχω 75/19. Και τα πιάνει όντως. Χωρίς caps. 

Μαζί σου, μπορεί να κάνω λάθος για τις γραμμές του UK.

Εγώ έχω VDSL 30άρα (με 32 ευρώ το μήνα) και είμαι κουμπωμένος στα 29999/2499. Για να δουλέψει το PS Now θέλει 5 Mbps down. Άρα; Πού υστερώ εγώ με εσένα ή και οι δυο μας με τον Αμερικάνο; Εγώ λέω ότι μια χαρά θα δουλέψει παγκοσμίως το PS Now.

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως τα 5 είναι το minimum για να λειτουργήσει, ε;

Τέλος πάντων, ό,τι και να λέμε, μέχρι να δούμε στην πράξη τι σημαίνουν τα requirements και κατά πόσο αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα. Μακάρι να λειτουργεί παντού νερό. Αλλά, ναι, με τη γραμμή σου αλίμονο αν έχεις πρόβλημα. Το πόσοι έχουν τέτοια γραμμή είναι το ζήτημα.

Αν και ίσως θα έπρεπε να μας πει αυτός που ρώτησε τι να πάρει τι γραμμή έχει, για να δούμε αν έχει και νόημα να το συζητάμε αυτό τώρα. Εσύ κι εγώ, θεωρητικά, δε χρειαζόμαστε καν το Now (αν και μπορεί να κάνω λάθος, δε θυμάμαι αν έχεις ή όχι PS3). :P

• Moderators
Δημοσ.

Αν και ίσως θα έπρεπε να μας πει αυτός που ρώτησε τι να πάρει τι γραμμή έχει, για να δούμε αν έχει και νόημα να το συζητάμε αυτό τώρα. Εσύ κι εγώ, θεωρητικά, δε χρειαζόμαστε καν το Now (αν και μπορεί να κάνω λάθος, δε θυμάμαι αν έχεις ή όχι PS3). :P

Έχω PS3 και μάλιστα αγορασμένο στη «δύση» του, πέρυσι τον Μάρτιο το τσίμπησα. Έχω τελειώσει ένα κάρο γκέιμς και μου μένουν κάμποσα ακόμα πριν το πουλήσω και πάρω PS4. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...