Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι δεν βγαινουν! σιγα σιγα θα σταματησουν. τωρα το ποτε δεν μπορεις να ξερεις...

παρε ενα pc να τελειωνεις φιλε μου, για τα παιχνιδια που παιζεις σε καλυπτει ανετααααα!!!

σιγουρα το pc ειναι πιο καλο γτ μπορεις να κανεις πολλα παραπανς απο gaming και οχι μονο, αλλα μπορει ο ts να ειναι consolακιας, ή να θελει να δωσει max400euro πχ. με 400 δεν κανεις pc που θα σε βγαλει μεχρι την επομενη γενια κονσολων

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/acer-aspire-e5-511g-c7fl-156-intel-quad-core-n2930-4gb-1tb-nvidia-gt-810m-free-dos-p-PER.902913 με αυτο εδω θα παιζω games? Μην μου πειτε desktop λαπτοπ θα παρω..

αν ειναι να πας σε λαπτοπ για Gaming θελει να σκασεις αρκετα γκαφρα. για gaming Pc πας σε desktop, το οποιο το απεκλεισες 

με αυτο δεν θα κανεις δουλεια btw

Δημοσ.

αμα διαθετεις 400 παρε ενα μεταχειρισμενο ps3 τοτε μιας κ πολλα ατομα τα δινουν για να πανε σε ps4 σε πολυ καλες τιμες και με προικα.θα σου μεινουν και ρεστα!

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/acer-aspire-e5-511g-c7fl-156-intel-quad-core-n2930-4gb-1tb-nvidia-gt-810m-free-dos-p-PER.902913 με αυτο εδω θα παιζω games? Μην μου πειτε desktop λαπτοπ θα παρω..

Αυτο το λαπτοπ ειναι γουτουπου για gaming απ ολες τις αποψεις.

λαβε υποψη πως με τα νεα δεδομενα θες πολυ δυνατη καρτα γραφικων για να παιζεις αξιοπρεπως τα νεα παιχνιδια.

Ειναι ασχημη εποχη να πας για gaming στο pc ποσο μαλλον σε λαπτοπ.. Σε κανα δυο χρονια οταν θα σταθεροποιηθουν τα δεδομενα τοτε βλεπεις τι γινεται.

Αν επειγεσαι για λαπτοπ παρε ενα με 280-300 κατοσταρικα που κανουν τα βασικα, και δωσε ενα κατοσταρικο για μεταχειρισμενο PS3 και εισαι οκ. Θα παιζεις πολυ πιο αξιοπρεπες gaming απο αυτο που εδειξες.

Επισης αναλογισου οτι ειναι περιοδος "προσφορων και εκπτωσεων" αυτο το διαστημα οποτε κατι αξιοπρεπες θα βρεις στα 300 ευρω.

• Like 2
Δημοσ.

Παρακολουθω και εγω την συζητηση, δεν ξερω αν θα πρεπει να συμφωνησω ή να διαφωνησω με τους περισσοτερους που υποστηριζουν οτι το ps3 θα το βγαλει 2 χρονια gaming. Ειλικρινα το πιστευετε αυτο? Και εγω το πιστευα στις αρχες.

Ηδη απο την αρχη του 2014 καποιοι τιτλοι δεν ηρθαν ποτε στο ps3, και φτανουμε στο 2015 οπου πολλοι devs ειτε δεν βγαζουν πλεον τα games τους στο ps3 ειτε τα ακυρωνουν τελικως οπως εγινε και με το dying light oπου αν θυμαμαι καλα ηταν να το βγαλουν και στις παλιες κονσολες.

Εγω πιστευω οτι το 2015 ισως και να ειναι η τελευταια χρονια για το ps3 οσο αφορα καινουριους τιτλους(δεν αναφερομαι σε support)

Γνωμη μου ειναι οτι αν καποιος δεν ειχε καμια επαφη με τα games και το ps3 ειναι οτι πρεπει να πηγαινε για αγορα τωρα βασει τιμης και μεγαλου αριθμου παιχνιδιων, γιατι θα επαιζε για τα επομενα 2 ή 3 χρονια οτι ειχε χασει απο το launch της κονσολας.

Τωρα παλι αν ειχε 360, καλυτερα ας παει κατευθειαν στο ps4 ή το xbone. Για pc που να παιζει medium/high την 800αρα δεν την γλιτωνεις. (μονο πυργος)

• Like 1
Δημοσ.

Αλεξ για καποιον που δεν εχει παιξει ποτε PS3 εχει στο χαλαρο 2 χρονια gaming απο τις αποκλειστικοτητες και μονο. Απο τα καινουρια το 50% των παιχνιδιων να βγουνε και σε PS3 καλυμενος θα ειναι.

Δημοσ.

Θα τα βγαλουν ομως? Ηδη καποιοι μεγαλοι τιτλοι δεν βγηκαν/δεν θα βγουν στο ps3/xbox 360. Ειναι κριμα αλλα μοιαζει να την πεθαινουν το 2015 την κονσολα. 

Δημοσ.

Τωρα παλι αν ειχε 360, καλυτερα ας παει κατευθειαν στο ps4 ή το xbone. Για pc που να παιζει medium/high την 800αρα δεν την γλιτωνεις. (μονο πυργος)

Υπερβολες, 800 ευρω μονο πυργος για αξιοπρεπεστατο gaming ειναι overkill. Με 500άρα μια χαρα στηνεις αξιοπρεπεστατο συστημα. Με 800 μονο πυργο χτιζεις ψιλιο-high end συστημα το οποιο δεν ειναι απαραιτητο για αξιοπρεπεστατο gaming. 

Δημοσ.

Το στηνεις αλλα ποσο θελεις να σου κρατησει ειναι το θεμα. Οτι πληρωνεις παιρνεις, ειναι γνωστο αυτο. Ναι και με 500 κανεις ενα καλο μηχανημα αλλα με τα 300 παραπανω κανεις μια πιο σοβαρη επενδυση για να σε παει και λιγο παραπανω πριν την επομενη αναβαθμιση.

Τεσπα ο καθε ενας εχει την αποψη του πανω σε αυτο, ας μεινουμε on topic.

Δημοσ.

On topic, αν καποιος δεν εχει ασχοληθει με PS3 στο παρελθον, θα συμφωνησω με mzts, οτι μια χαρα θα την βγαλει για 1-2 χρονακια. Και πολυ φθηνα μαλιστα..

Δημοσ.

Εγω παντα ημουν και ειμαι της αποψης αν ειναι να κανεις το κακο κανε το σωστα!

Αφου μπορεις να δωσεις 400 παρε PS4 bundle παρε και ενα μεταχειρο φιφα και τελος!
Ετσι αντι ο χρονος να τρεχει εναντίων σου θα ειναι υπερ σου γιατι οσο περναει ο καιρος και παιχνιδια θα βγαινουν και θα πεφτει η τιμη τους! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...