Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Το PLUS δουλεύει όπως το Game sharing;

Αυτή τη στιγμή εγώ δύο κονσόλες. Μια εγώ και μια ο αδερφός μου. Με ανάποδα τα activate. Αλλά λόγο το ότι και στα δύο τα προφίλ είχαμε PLUS δε ξέρω αν το ένα δεν είχε θα μπορούσε να παίζει online αι το άλλο...

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε το εχω δοκιμασει, αλλα υποπτευομαι πως οχι.

Το gamesharing εχει να κανει καθαρα με μοιρασμα αδειων χρησης (μιας και ολη η ουσια αυτο ειναι).

Το Plus ειναι καθαρα feuture του account.

Aν κανω λαθος τα σβηνω.

Δημοσ.

Το λέω με τη λογική. Ας πούμε στο one έχω δύο λογαριασμούς και ο βασικός μου είναι gold. Ο δεύτερος που υπάρχει στην ίδια κονσόλα θα μπορεί να παίξει και αυτός. Οπότε το σκεπτικό μου είναι. Αν παίζω με αυτόν τον λογαριασμό στην μη activate κονσόλα θα έχει PLUS ούτως ή άλλως. Αλλά ίσως θα μπορούσε ο δεύτερος λογαριασμός που έχει η κονσόλα που είναι activate αυτός με το plus με τι λογική του xbox δε θα μπορούσε να έχει;

Χαχαχα ίσως λέω και μλκιες...

:-)

Δημοσ.

Οπότε ναι μεν έχεις κάποιες λειτουργίες από το PLUS αλλά δε μπορείς να παίξεις ταυτόχρονα online. Αν κατάλαβα καλά

Μπορείς να παίξεις online ταυτόχρονα, ο καθένας στην κονσόλα του, αν έχω καταλάβει καλά τι ρωτάς. Αν, πχ, έχεις εσύ Plus και είσαι activated στην κονσόλα του αδερφού σου, ο αδερφός σου παίζει online χωρίς δικό του Plus κι εσύ παίζεις στη δική σου κονσόλα κανονικά, ακόμα και ταυτόχρονα. Αυτό που δε "μοιράζεται" είναι το cloud saving και τα αυτόματα downloads.

Δημοσ.

Tαυτοχρονα ο καθενας με το δικο του account.

Ουσιαστικα οταν κανεις activate ενα account, στην κονσολα, μεταφερει τα priviliges του account σε ολους τους λογαριασμους.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς ρώτησα. Απλά δε μπορώ να το δοκιμάσω γιατί είναι και τα δύο account PLUS. Απλά το δικό μου έχει ένα χρόνο παραπάνω. Οπότε θα φανεί με το που τελειωσει του αδερφού μου αν μπορεί ακόμα να παίζει. Οπότε με αυτό τον τρόπο μοιραζόμαστε και τη συνδρομή.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα.. ενδιαφερομαι να αγορασω μια κονσολα.. το θεμα ειναι οτι εκτος οτι τα γραφικα μου φαινονται ιδια κατι ακουσα πως για να παιξεις ονλινε στο ps4 πληρωνεις.. τι προτεινετε νσ παρω? Εγω παιζω fifa call of duty kai gta v.. ας μου πει καποιος γιατι βιαζομαι.. ευχαριστω για τον χρονο σας..

Δημοσ.

σιγα σιγα θα σταματησουν να βγαινουν Ps3 games. οποτε αν κοιτας το μελλον, τοτε Ps4

απο την αλλη ομως, δεν εχουν και μικρη διαφορα στα λεφτα...

αυτο για το ονλινε με το πσ4, ναι ισχυει 

ειναι αναλογως τις απαιτησεις σου

Δημοσ.

Μπορείς με 150€ να πάρεις ps3 και για δυο χρόνια να ευχαριστηθεις online, έτσι και αλλιώς σε κανά χρόνο θα βγάλουν νέα ps4 slim κλασικά, ασε που το online το πληρώνεις και εχει θέματα??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...