Donacgreece Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μια ερώτηση. Το PLUS δουλεύει όπως το Game sharing; Αυτή τη στιγμή εγώ δύο κονσόλες. Μια εγώ και μια ο αδερφός μου. Με ανάποδα τα activate. Αλλά λόγο το ότι και στα δύο τα προφίλ είχαμε PLUS δε ξέρω αν το ένα δεν είχε θα μπορούσε να παίζει online αι το άλλο...
hollow_83 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δε το εχω δοκιμασει, αλλα υποπτευομαι πως οχι. Το gamesharing εχει να κανει καθαρα με μοιρασμα αδειων χρησης (μιας και ολη η ουσια αυτο ειναι). Το Plus ειναι καθαρα feuture του account. Aν κανω λαθος τα σβηνω.
Donacgreece Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Το λέω με τη λογική. Ας πούμε στο one έχω δύο λογαριασμούς και ο βασικός μου είναι gold. Ο δεύτερος που υπάρχει στην ίδια κονσόλα θα μπορεί να παίξει και αυτός. Οπότε το σκεπτικό μου είναι. Αν παίζω με αυτόν τον λογαριασμό στην μη activate κονσόλα θα έχει PLUS ούτως ή άλλως. Αλλά ίσως θα μπορούσε ο δεύτερος λογαριασμός που έχει η κονσόλα που είναι activate αυτός με το plus με τι λογική του xbox δε θα μπορούσε να έχει; Χαχαχα ίσως λέω και μλκιες...
hollow_83 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Βρηκα αυτο One PlayStation Plus membership allows all local accounts on the subscriber’s ‘Primary PS4’ to use online multiplayer through their Sony Entertainment Network accounts.
Donacgreece Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Οπότε θεωρητικά πρέπει να στέκει αυτό που λέω. Έτσι δεν είναι;
hollow_83 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Aπο την σονυ ειναι οποτε ναι. http://faq.en.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5030/~/accessing-playstation%C2%AEplus-benefits-from-other-user-accounts-and-playstation Δες και στο κομματι του PS4
Donacgreece Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Οπότε ναι μεν έχεις κάποιες λειτουργίες από το PLUS αλλά δε μπορείς να παίξεις ταυτόχρονα online. Αν κατάλαβα καλά
Vole Maulder Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Οπότε ναι μεν έχεις κάποιες λειτουργίες από το PLUS αλλά δε μπορείς να παίξεις ταυτόχρονα online. Αν κατάλαβα καλά Μπορείς να παίξεις online ταυτόχρονα, ο καθένας στην κονσόλα του, αν έχω καταλάβει καλά τι ρωτάς. Αν, πχ, έχεις εσύ Plus και είσαι activated στην κονσόλα του αδερφού σου, ο αδερφός σου παίζει online χωρίς δικό του Plus κι εσύ παίζεις στη δική σου κονσόλα κανονικά, ακόμα και ταυτόχρονα. Αυτό που δε "μοιράζεται" είναι το cloud saving και τα αυτόματα downloads.
hollow_83 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Tαυτοχρονα ο καθενας με το δικο του account. Ουσιαστικα οταν κανεις activate ενα account, στην κονσολα, μεταφερει τα priviliges του account σε ολους τους λογαριασμους.
Donacgreece Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αυτό ακριβώς ρώτησα. Απλά δε μπορώ να το δοκιμάσω γιατί είναι και τα δύο account PLUS. Απλά το δικό μου έχει ένα χρόνο παραπάνω. Οπότε θα φανεί με το που τελειωσει του αδερφού μου αν μπορεί ακόμα να παίζει. Οπότε με αυτό τον τρόπο μοιραζόμαστε και τη συνδρομή.
laptopakias7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα.. ενδιαφερομαι να αγορασω μια κονσολα.. το θεμα ειναι οτι εκτος οτι τα γραφικα μου φαινονται ιδια κατι ακουσα πως για να παιξεις ονλινε στο ps4 πληρωνεις.. τι προτεινετε νσ παρω? Εγω παιζω fifa call of duty kai gta v.. ας μου πει καποιος γιατι βιαζομαι.. ευχαριστω για τον χρονο σας..
driftingcris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 σιγα σιγα θα σταματησουν να βγαινουν Ps3 games. οποτε αν κοιτας το μελλον, τοτε Ps4 απο την αλλη ομως, δεν εχουν και μικρη διαφορα στα λεφτα... αυτο για το ονλινε με το πσ4, ναι ισχυει ειναι αναλογως τις απαιτησεις σου
andreas-d Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς με 150€ να πάρεις ps3 και για δυο χρόνια να ευχαριστηθεις online, έτσι και αλλιώς σε κανά χρόνο θα βγάλουν νέα ps4 slim κλασικά, ασε που το online το πληρώνεις και εχει θέματα??
cupreti Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 παρε ενα pc να τελειωνεις φιλε μου, για τα παιχνιδια που παιζεις σε καλυπτει ανετααααα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα