Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Αναρωτιέμαι άν αξίζει να πάρω το PS4 μιάς που έχω το 3 μόνο εδώ κ έναν χρόνο με πολλά games, 

κάποιος που το έχει ήδη, πώς χαρακτηρίζει την κονσόλα και τις δυνατότητες της ( σε γραφικά ) σε σχέση με το PS3? Εντυπωσιάστηκε ή απλά έχει λίγο καλύτερα γραφικά?

Όποιος έχει στη κατοχή του PS4 αν θέλει άς γράψει εντυπώσεις

ΕΥχαριστώ

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι δυνατότητες της κονσόλας φυσικά και είναι μακράν περισσότερες σε σχέση με το PS3 ως προς τα γραφικά. Έχει ΠΟΛΥ καλύτερα γραφικά.

Ρωτάς αν αξίζει να το πάρεις τώρα ή πιο μελλοντικά?

Αν το πάρεις τώρα πολλά games δεν υπάρχουν ακόμα, ούτε οι δυνατότητες της κονσόλας αξιοποιούνται σε μεγάλο βαθμό. 

Εγώ προσωπικά είμαι γενικά early adopter και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν παιχνίδια που να με κρατάνε στο PS4. Μαζεύει σκόνη. Ίσως θα ήταν καλύτερα αν περίμενες μέχρι Χριστούγεννα 2014 που σίγουρα θα έχουν κυκλοφορήσει περισσότεροι τίτλοι, κανα-δυο updates και ίσως και κανένα καλό bundle.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλά που να σε κρατήσουν απασχολημένο για καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

το μηχανακι για τα λευτα που ζηταει ειναι πολυ τιμιο αλλα προτον πλεον δεν μπορεις να το βρεις πουθενα μεχρι να ερθει το νεο batch

και δευτερον δεν εχει παιχνιδια γνωμη μου να περιμενεις μεχρι μαρτι να το παρεις που θα βγει η πρωτη φουρνια απο exclusive και next gen γιατι προς το παρον ports του xbox-ps3 ειναι τα περισοτερα

ps. (ασχετο) δεν ειχα δωσει σημασια στο resogun αλλα τι κολημα ειναι το ατιμο?τα σπαει ασχημα

Δημοσ.

Οχι..

Ευχαριστουμε για την εμπεριστατωμενη αποψη

Mystrider καλυτερα να περιμενεις ειτε τον Μαρτιο που θα βγουν αρκετα παιχνιδια ειτε για πιο μετα που ισως να εχει πεσει και λιγο η τιμη

Δημοσ.

Aυτη την στιγμη το Ps4 εχει μονο killzone και τα Multiplatform (ac4 ,nba,fifa) ,δεν εχει ακομα δηλαδη υλικο να ασχοληθεις .Tα multiplatform για μενα αν εχεις pc μην ασχοληθεις χωρις να σημαινει οτι το ac4 δεν θα το ευχαριστηθεις .Εγω να σου πω την αληθεια το πηρα για την καβλα μου αλλα τωρα οπως πολλοι παιζω με το one που πηρα μετα .

Το killzone σαν γραφικα εμενα με εχει αφησει ικανοποιημενο και περιμενω ακομα καλυτερα πραγματα .Γενικα ολη η ουσια στις κονσολες ειναι τα exclusives .

Δημοσ.

Ευχαριστουμε για την εμπεριστατωμενη αποψη

Mystrider καλυτερα να περιμενεις ειτε τον Μαρτιο που θα βγουν αρκετα παιχνιδια ειτε για πιο μετα που ισως να εχει πεσει και λιγο η τιμη

+1 από εμένα

γενικότερα θα έλεγα να περιμένεις λιγάκι παραπάνω, κανένα χρόνο περίπου, για τρεις κυρίως  λόγους

να τρέξουν λίγο τα games

price cut (μπορεί με τα λεφτά που θα δώσεις τώρα για να πάρεις σκέτη την κονσόλα να τσιμπήσεις κανένα bundle τότε )

να τρέξει λίγο το rev της κονσόλας

Δημοσ.

Μήν δελεάζεστε απο τα γραφικά, απλά έχει λίγο καλύτερα, κατα τα άλλα όμως δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω.

Για παράδειγμα το PS3 είχε Blu Ray, online λειτουργίες, κτλ κτλ + Γραφικά...

Το Ps4 τι παραπάνω σου προσφέρει ΕΚΤΟΣ απο τα γραφικά? Για να μήν μιλήσω για τιμές παιχνιδιών...

• Like 1
Δημοσ.

Το λοιπον. εγω το ΠΣ3 το εχω ξεζουμισει.

Το ΠΣ4 δεν εχει λιγο καλυτερα γραφικα. Εχει πολυ καλυτερα γραφικα απο το ΠΣ3.

Εχω δυο παιχνιδια προς το παρον KZ shadowfall + Fifa 14 τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με τους προκατοχους τους οσον αφορα το θεμα γραφικων.

Προσωπικα εμενα με καλυπτουν αυτη τη στιγμη και το ΠΣ4 δεν μαζευει σκονη. Απο PS3 παιζω μονο GT6 απο τοτε που πηρα το PS4 απλα γιατι δε μου κανει αισθηση να παιξω εκει τοσο πολυ πλεον. Παιζει ρολο και το DS4 που ειναι πραγματικα αλλη αισθηση.

Τωρα αντικειμενικα και για να το θεσουμε καθαρα ρητορικα το θεμα σαν ερωτηση, απ τη στιγμη που εχεις ΠΣ3 και εχεις σκοπο να παιξεις must τιτλους ακομη εκει καλυτερα να μεινεις σε αυτο.

Price drop η "καλο" Bundle το βλεπω λιγο χλωμο να δουμε (εκτος αν βγει PS4 + PSV στα 500 οπως φημολογειται)

Το μεγαλο Bundle στα 510 που βγηκε ηταν ολα τα λεφτα και πραγματικα αξιζε σαν vfm. Ηδη αποσυρθηκε και δε βλεπω λογο να ξαναβγαινει κατι αναλογο απ τη στιγμη που η κονσολα πουλαει σα τρελη χωρις παιχνιδια. Αμα ερθουν και τα παιχνιδια το Μαρτιο τι εχει να γινει;

Το μονο οφελος που θα εχει καποιος αργοτερα ειναι οτι θα βρει launch τιτλους ισως και αλλους σε χαμηλοτερη τιμη. Τιποτε παραπανω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα περιμένω τον Μάρτιο να δώ τους νέους τίτλους τότε και θα το σκεφτώ, ότι θα γίνει η αγορά θα γίνει, το θέμα είναι το πότε

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μου αν η επιλογη σου ειναι αποκλειστικα ps3-ps4, φυσικα και αξιζει το ps4.

το ποτε? ακριβως τη στιγμη που καποιο multiplatform που γουσταρεις πολυ εσυ, θα βγει στο ps4.

τα exclusives, θα βγουν οοταν βγουν.. (και θα ειναι ο,τι ειναι)

αλλα πχ αν παιζεις cod ή fifa ή battlefield ή ξερω γω τι αλλο (nba2k?), σιγουρα το ps4 ειναι ηδη καλη αγορα για σενα.

αν παιξεις πχ 20 ωρες στο ps4, μετα θα δεις οτι το ps3 δεν θα ειναι τοσο ..θελκτικο πλεον.. ;)

Δημοσ.

Εξαρταται τι παιχνιδια σου αρεσουν. Το PS4 δεν εχει κανενα αξιολογο παιχνιδι αυτη τη στιγμη. Ουτε καν το NBA2k14 ειναι καλο στο PS4. Για να παρεις μια ιδεα τι εννοω: Το ΝΒΑ2k14 σε current-gen ειναι εκπληκτικο και μπορει να σου δωσει replay value 10 μηνων. Το ιδιο το περυσινο The Show. Επισης υπαρχουν διαμαντια:που ισως σου εχουν "διαφυγει"  : Ni No Kuni, Valkyria Chronicles, Tales Of Graces F+Xillia, Resonance Of Fate, Okami HD, WWE2k14 (ναι ειναι καλο), Wheel Of Fortune (απιστευτο και ομως αληθινο), Dragon's Crown, τα Racket&Clank και ενα σωρο αλλα. 

• Like 1
Δημοσ.

να το παρεις το σεπτεμβρη που θα βγει το προ,(μαζι με ολους τους υπολοιπους)

επισης το ps3 εχει dark souls 2, ενω το ps4 δεν εχει...γενικα μετα το καλοκαιρι θα αρχισει να κινειται η next gen και να γιννεται current gen...

βεβαια ολα εξαρτονται απο τι παιχνιδια σου αρεσουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...