Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή άνοιξες το θέμα στο κομμάτι "προγραμματισμός", εννοείς οτι θες να ΦΤΙΑΞΕΙΣ ενα τετοιο πρόγραμμα ή θες απλώς ένα πρόγραμμα που να κατεβάζεις φωτογραφίες απο οπουδήποτε;

Δημοσ.

Επειδή άνοιξες το θέμα στο κομμάτι "προγραμματισμός", εννοείς οτι θες να ΦΤΙΑΞΕΙΣ ενα τετοιο πρόγραμμα ή θες απλώς ένα πρόγραμμα που να κατεβάζεις φωτογραφίες απο οπουδήποτε;

ενα προγραμμα θελω free ξερεται κανενα?

Δημοσ.

Απο που θες να κατεβάσεις; Π.χ. τις φωτογραφίες απο συγκεκριμένο site; Απο σελίδα εντός ενος site; Απο flash; Φωτογραφίες από fto server;

Δημοσ.

Απο που θες να κατεβάσεις; Π.χ. τις φωτογραφίες απο συγκεκριμένο site; Απο σελίδα εντός ενος site; Απο flash; Φωτογραφίες από fto server;

απο συγκεκριμενο site γιατι?

Δημοσ.

απο συγκεκριμενο site γιατι?

Γιατί το ΠΑΝΤΟΥ δεν υφίσταται. 

HTTRACK και ορίζεις το βάθος των υποσελιδων που θες να κατεβασεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει καλά... το δεξί κλικ και αποθήκευση εικόνας ως δεν δουλεύει;

Επεξ/σία από firstroad
Δημοσ.

Mallon kati den exw katalavei kala...to deksi klik kai apothikeusi eikonas ws den douleuei?

Για μια δυο εικόνες αυτό που λες είναι εύκολο,για κάνε το όμως για καμιά 100....

(και μην γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συγγνώμη για τα greeklish, συνήθεια...

όσο για την ερώτηση είχα φτιάξει εγώ μια εφαρμογούλα σε c# γιατί χρειαζόμουν να κατεβάσω πολλές φωτογραφίες του τύπου

blabla.com/enaterastiononomafakelou/01.jpg

blabla.com/enaterastiononomafakelou/02.jpg

blabla.com/enaterastiononomafakelou/03.jpg

blabla.com/enaterastiononomafakelou/04.jpg

και δούλευε με μια for loop

αν θες να σου δώσω το κώδικα πες μου ή πες μου αν θες κάτι παρόμοιο να στο φτιάξω εγώ

Επεξ/σία από firstroad

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...