elisto Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 θελω ενα προγραμμα να κατεβαζει με ταχυτητα φωτοφραφιες του τυπου http://www.qaaaaaa.gr/ok.jpg και να τις αποθηκευει σε φακελο οκ.jpg
arc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Επειδή άνοιξες το θέμα στο κομμάτι "προγραμματισμός", εννοείς οτι θες να ΦΤΙΑΞΕΙΣ ενα τετοιο πρόγραμμα ή θες απλώς ένα πρόγραμμα που να κατεβάζεις φωτογραφίες απο οπουδήποτε;
elisto Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Επειδή άνοιξες το θέμα στο κομμάτι "προγραμματισμός", εννοείς οτι θες να ΦΤΙΑΞΕΙΣ ενα τετοιο πρόγραμμα ή θες απλώς ένα πρόγραμμα που να κατεβάζεις φωτογραφίες απο οπουδήποτε; ενα προγραμμα θελω free ξερεται κανενα?
arc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Απο που θες να κατεβάσεις; Π.χ. τις φωτογραφίες απο συγκεκριμένο site; Απο σελίδα εντός ενος site; Απο flash; Φωτογραφίες από fto server;
elisto Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Απο που θες να κατεβάσεις; Π.χ. τις φωτογραφίες απο συγκεκριμένο site; Απο σελίδα εντός ενος site; Απο flash; Φωτογραφίες από fto server; απο συγκεκριμενο site γιατι?
TheELF Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Αν βρεις ένα που κατεβάζει τότε το κάνει από παντού έτσι και αλλιώς. Δοκίμασε με αυτό. HTTrack
arc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 απο συγκεκριμενο site γιατι? Γιατί το ΠΑΝΤΟΥ δεν υφίσταται. HTTRACK και ορίζεις το βάθος των υποσελιδων που θες να κατεβασεις
TheELF Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Γιατί το ΠΑΝΤΟΥ δεν υφίσταται. Ε που λέει ο λόγος,για ελεύθερο μια φορά είναι καλό.
firstroad Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει καλά... το δεξί κλικ και αποθήκευση εικόνας ως δεν δουλεύει; Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2014 από firstroad
TheELF Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Mallon kati den exw katalavei kala...to deksi klik kai apothikeusi eikonas ws den douleuei?Για μια δυο εικόνες αυτό που λες είναι εύκολο,για κάνε το όμως για καμιά 100.... (και μην γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες)
firstroad Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) συγγνώμη για τα greeklish, συνήθεια... όσο για την ερώτηση είχα φτιάξει εγώ μια εφαρμογούλα σε c# γιατί χρειαζόμουν να κατεβάσω πολλές φωτογραφίες του τύπου blabla.com/enaterastiononomafakelou/01.jpg blabla.com/enaterastiononomafakelou/02.jpg blabla.com/enaterastiononomafakelou/03.jpg blabla.com/enaterastiononomafakelou/04.jpg και δούλευε με μια for loop αν θες να σου δώσω το κώδικα πες μου ή πες μου αν θες κάτι παρόμοιο να στο φτιάξω εγώ Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2014 από firstroad
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα