Προς το περιεχόμενο

ainol 8" discovery

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα τα φωτα σας.Εχω καταληξει στην αγορα αυτου του ταμπλετ http://www.tinydeal.com/ainol-novo8-discovery-8-ips-android-41-quad-core-16gb-tablet-p-93808.html αλλα με 40 ευρω παραπανω παιρνεις το samsung galaxy tab 3 7.0" απο σκρουτζομαγαζα.Αξιζει η ainol σαν εταιρια η να παω σε επονημη;;;;;;

Δημοσ.

Δε νομιζω να πιστευεις ότι μπορει να συγκριθεί μια κινεζια επειδή απλα της εβαλαν μια ετικετα(ainol) και δεν είναι πια ΝΟ ΝΑΜΕ με τη SAMSUNG και το tab 3.....προσωπικα θα σου ελεγα επωνυμο και ας είναι 40 Ε πανω!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον επεξεργαστή και τη χείριστη gpu του απέφυγέ τα "like the plague"

ο Atm 7029 είναι cortex-a5 και όχι cortex-a9 που τον δηλώνουν!

η Vivante GC1000 σε 3d απλά δεν αποδίδει.

για κανενα pdf μόνο είναι οκ το novo8.( οκ με κάποια υπερβολή ;) )

θα σου προτεινα :

onda v812

teclast p88hd

στις 8 ιντσες.

αν θες να παίζουν όλα (games που θέλουν πολύ ραμ) πήγαινε για 2gb ram(teclast p88hd) αν και το loading θα είναι αργό.

να ξέρεις ότι o RK3188 είναι πολύ καλύτερος από Α31

οπότε για γενική χρήση + όχι "εξωφρενικά " games όπως nova 3 :RK3188 (onda v812).

σορρυ που στα γραψα λίγο μπερδεμένα ελπίζω να βγάζεις νόημα.

Επεξ/σία από iodna2006
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις.Θα ηθελα να μου προτεινετε το καλητερο κατα την γνωμη σας ""επωνυμο"" κινεζικο tablet 8ιντζων με ταβανι τα 150ευρω....

Επισης το ταμπλετ που προτεινε ο φιλος απο πανω http://www.pipo.cn/En/index.php?m=Product&a=show1&type=2&id=280 μου φαινετε φοβερο για την τιμη του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

chwui V88 ,vido mini one ,pipo u8 και μακρια απο tinydeal.

Επεξ/σία από evmenis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...