Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι λες κι έχει περιορισμό στα single connection downloads...

torrents πιάνεις ταχύτητες της προκοπής?

από την Cyta τι λένε για τις χαμηλές ταχύτητες?

Βασικά δεν με ενδιαφέρει τόσο το download όσο το upload. Γι' αυτό μπήκα στη διαδικασία για VDSL.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται. Ο τεχνικός είπε ότι όλα είναι μιά χαρά και δεν διαπίστωσε κάποιο πρόβλημα στις μετρήσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

@@ μια χαρά είναι, είτε δεν ξέρουν τι τους γίνεται είτε το κάνουν επιτήδες για να γλυτώνουν bandwidth...

Δημοσ.

@@ μια χαρά είναι, είτε δεν ξέρουν τι τους γίνεται είτε το κάνουν επιτήδες για να γλυτώνουν bandwidth...

Αφού εξάντλησα κάθε τεστ download και upload με servers, ftp, utorrent, transmission και file hosting, έστειλα χθες ένα e-mail στην εξυπηρέτηση πελατών με επισυναπτόμενα screenshots από όλες τις μετρήσεις. Τους ανέφερα κιόλας αυτό που είπες περί εξοικονόμησης bandwidth, χρησιμοποιώντας στο τέλος τη φράση "Όπως ελέγξετε διεξοδικά τη γραμμή μου και μου παραχωρήσετε αυτά για τα οποία έχετε δεσμευθεί. Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου".

Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο αλλά σήμερα όλα άλλαξαν.

Transmission, καρφωτό upload 1,1MB για 10 λεπτά συνεχόμενα.

Κατέβασμα από ntua σταθερά 3,4MB.

3310133235.png

Την ώρα που έκανα τα τεστ με πήραν από το 13811 και με ρώτησαν εάν είναι πλέον εντάξει η γραμμή.

Τους είπα ναι και τους ρώτησα "Τί αλλάξατε και είναι όλα καλά πλέον";

Εδώ θέλω από τους εσάς τους γνώστες μια ερμηνεία στην απάντησή τους και κατά πόσο ευσταθεί αυτό που μου είπαν.

"Τίποτα δεν πειράξαμε, μόνη της έφτιαξε η γραμμή"!

Δημοσ.

ναι έστρωσε μετά τα 200km, ελπίζω να μην την ανέβασες πάνω από τα 3k rpm...

Αχαχαχχ, 1.6 bar το turbo και φρόντισα να ζεστάνω καλά τη μηχανή.

Συμπλήρωσα και λίγο λαδάκι διότι έκαψε στην αρχή...;) :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...