Maverickj13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω το ZXHN H108N V2.3 ως βασικό router που παίρνει την dsl σύνδεση. Βρήκα στην αποθήκη ένα Thompson TG585 v7. Στο σαλόνι δεν έχω καλό ασύρματο οπότε είπα να τα συνδέσω και να φτιαξω ενα access point. Παρουσιάζεται το εξής οξύμωρο πρόβλημα. Mόλις συνδέσω με ethernet απο το ZXHN στο thompson χωρίς καμία ρύθμιση το ασύρματο δουλέυει κομπλέ. Συνδέω τον υπολογιστή με ethernet στο thompson αλλά όποια ρύθμιση στην ip και αν του δώσω δε μπορεί να πάρει dsl. Δεν είναι περίεργο να παίρνουν οι συσκευές που συνδέω ασύρματα και όχι το pc που το συνδέω με καλώδιο? Έχω κάνει κάθε πιθανό συνδυασμό στις Default Gateway και DNS server αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2014 από Maverickj13
Maverickj13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Λύθηκε το ζήτημα. Το Thompson δεν δηλώνεται πουθενά και βάζουμε μόνο τις ρυθμισεις του ρουτερ που παίρνει dsl.
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 για να μην χρειαζεται να δινεις καρφωτα Ip στο pc σου κανε το πολυ απλο.κλεισε τον dhcp στο thomson και ολα θα λυθουν δια μαγειας .επισης καλο θα ειναι και τα 2 ρουτερ να ειναι στο ιδιο δικτυο.δηλαδη αν το zte ειναι 192.168.1.1 να ειναι και το Thomson 192.168.1.χ οπου χ οτι θες εκτος απο 1 που ειναι το zte. επισης στο ασυρματο μπορεις να βαλεις το ιδιο ονομα το ιδιο κλειδωμα αλλα 5 καναλια διαφορα.οχι 12 καναλι οχι 13 καναλι και οχι auto που ειναι το Thomson
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα