zvarthangalos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Θέλω να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ''ξηλώνει'' τους drivers χωρίς να αφήνει υπολείμματα στον υπολογιστή και χωρίς να είναι απαραίτητο να μπαίνουμε σε safe mode (ασφαλή λειτουργία) για να τους βγάζουμε. Χρησιμοποιώ το Driver Sweeper που είναι free και πολλές φορές αφήνει κάποια υπολείμματα υπάρχει κάποιο καλύτερο;
SPANK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Εγω με ενα uninstall και driver sweeper τα βγάζει ολα , πως ξέρεις οτι σου αφήνει υπολοίμματα σου δημιουργεί καπου πρόβλημα ?
Jannis64 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το Revo Uninstaller (Freeware), και είμαι ευχαριστημένος.
nikomas50 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μόνο για κάρτες γραφικών υπάρχει αυτό. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα εργαλειάκι που μοιράζει ελέυθερα η HP μαζί με τα παλιά scanner της (Εκτέλεση ως διαχειριστής στα 7-8) και με δεξί κλικ να αφαιρέσεις κατάλοιπα πληροφοριών σχετικών με συσκευές. HP System Diagnostics Utility
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα