Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια τηλεοραση lg που εχει εως 400Hz συχνοτητα! Η καρτα γραφικων μου ειναι η ATI HD5850 στα 1GB! Το καλωδιο HDMI στην τηλεοραση(ειναι περιπου 3-4 μετρα, δεν ξερω αν παιζει ρολο!!!!) δινει σημα 60Hz! Μπορειτε να με βοηθησετε να αυξησω αυτην την συχνοτητα; Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Αν προκειται για HDMI 1.3 ειναι μεχρι 60Hz για αναλυση 1920*1080 & 1280*720 στα 120Hz. Το ευρος για 120Hz στα 1080p το εχει μονο το HDMI 1.4.

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι η 5850 περιοριζεται στο 1.3.

Δημοσ.

πως μπορω να το δω; και αν δν γινεται πως μπορω να δω σε υψηλη αναλυση περα απο την συνδεση με pc;

H τηλεοραση κατα αρχην δεν εχει ρυθμο ανανεωσης στα 400 ουτε για σφαιρες. Επειδη η ιστοσελιδα της LG δεν αναφερει κατι, δες το εγχειρηδιο αν αναφερει refresh rate ειδαλλως ρωτα την LG.

Για την καρτα γραφικων ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι 1.3 οποτε δεν μπορω να φανταστω να αλλαζει κατι.

Δημοσ.

΄Οταν ανέφερες το μοντέλο της τηλεόρασης πήγα στην ιστοσελίδα του ίδιου του κατασκευαστή εδώ: http://www.lg.com/gr/televisions/lg-42LA660S-smart-tv

....το οποίο όπως και το plaisio αναφέρουν ρητά Dynamic MCI Hz όπου MCI = motion clarity index.

http://www.rtings.com/info/what-is-the-refresh-rate

Διάβασέ το το άρθρο και αν όντως η τηλεόρασή σου σου δίνει πραγματικό refresh rate στα 100Ηz και πάλι χρειάζεσαι κάρτα γραφικών με HDMI1.4 το πιθανότερο για να το φτάσεις σε σύνδεση με το PC.

Δημοσ.

Ναι το διαβασα καπως. Απλα ρωταω αν γινεται, εφοσον δεν εχω την δυνατοτηα hdmi1.4 να βαλω σε εξωτερικο σκληρο την εκαστοτε ταινια προκειμενου να την συνδεσω στην τηλεοραση και να μην εχει αυτο το κολλημα στις γρηγορες σκηνες!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ναι το διαβασα καπως. Απλα ρωταω αν γινεται, εφοσον δεν εχω την δυνατοτηα hdmi1.4 να βαλω σε εξωτερικο σκληρο την εκαστοτε ταινια προκειμενου να την συνδεσω στην τηλεοραση και να μην εχει αυτο το κολλημα στις γρηγορες σκηνες!

Sent from my iPhone using Insomnia

Διάβασε προσεκτικά το λινκ που έβαλα από την αρχή,δεν έχει να κάνει αυτό με το refresh rate (άμεσα) έχει να κάνει με το ότι οι ταινίες είναι τραβηγμένες με ~24-25/fps

Δημοσ.

δηλαδη μ λες να βαλω το προγραμμα που προτεινεις στο παιδι;

Ναι,ακόμα και να ανέβαινε η vga σου στα 400mhz δεν θα έβλεπες διαφορά,θα συνέχιζε στης γρήγορες σκηνές να έχεις απότομη κίνηση, το «πρόβλημα» είναι με της ταινίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...