Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω το φορουμ...θελω να κανω μια πολυ συγκεκριμένη ερωτηση...πρόσφατα αγορασα ενα htc windows phone 8s απο τη γνωστη προσφορα της vodafone.δεν εχω σκοπο να το χρησιμοποιήσω γιατι εχω ηδη κινητο.το κραταω κλειστο στο κουτι του σε περιπτωση που μου χαλασει αυτο που ηδη εχω..θελω να ρωτησω τι γινεται με τις μη αποσπώμενες μπαταρίες οπως του συγκεκριμένου κινητου?οταν μεινουν δηλαδη για πολυ και ρό σε αδράνεια??γιατι εχω διαβασει σε πολλα φορουμ απο πολλους που αφηναν τα κινητα τους σε αδράνεια για πολυ καιρο κ τα βρισκαν μετα με χαλασμένες μπαταρίες....γι αυτο συνιστουσαν αν δε δουλεύεις το κινητο να μην αφηνεις πανω του τη μπαταρία κουμπωμένη...τι γίνεται ομως με τις μη αποσπώμενες μπαταρίες??συγγνώμη αν είμαι οφτοπικ αλλα ειναι το πρωτο μου μηνυμα

Δημοσ.

Καλησπερίζω το φορουμ...θελω να κανω μια πολυ συγκεκριμένη ερωτηση...πρόσφατα αγορασα ενα htc windows phone 8s απο τη γνωστη προσφορα της vodafone.δεν εχω σκοπο να το χρησιμοποιήσω γιατι εχω ηδη κινητο.το κραταω κλειστο στο κουτι του σε περιπτωση που μου χαλασει αυτο που ηδη εχω..θελω να ρωτησω τι γινεται με τις μη αποσπώμενες μπαταρίες οπως του συγκεκριμένου κινητου?οταν μεινουν δηλαδη για πολυ και ρό σε αδράνεια??γιατι εχω διαβασει σε πολλα φορουμ απο πολλους που αφηναν τα κινητα τους σε αδράνεια για πολυ καιρο κ τα βρισκαν μετα με χαλασμένες μπαταρίες....γι αυτο συνιστουσαν αν δε δουλεύεις το κινητο να μην αφηνεις πανω του τη μπαταρία κουμπωμένη...τι γίνεται ομως με τις μη αποσπώμενες μπαταρίες??συγγνώμη αν είμαι οφτοπικ αλλα ειναι το πρωτο μου μηνυμα

καλο θα ειναι που και που δηλαδη Once per month να γεμιζεις την μπαταρια και να την αφηνεις να ψιλοαδειαζει εφοσον δεν μπορει να αφαιρεθει αλλιως ναι ειναι πιο ευκολο να χαλασει απο οτι αν την βγαλεις.επισης η μπαταρια ειτε αποσπωμενη ειτε οχι πρεπει που και που να τρωει μια φορτιση και ξεφορτιση αλλιως οτι και να γινει θα αρχισει να καταρεει ειδικα αμα μεινει σχεδον αδεια για μεγαλο χρονικο διαστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...