Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα παλιο ρούτερ ασύρματο της baudec από τον ΟΤΕ και τωρα HOL ένα Alcatel Cellpipe,που πήρε αυτόματα μονο του τις ρυθμισεις για το ιντερνετ, αν βαλω του ΟΤΕ θα πρεπει να ρυθμισω κατι; αξιζει; 

Δημοσ.

@polaki, παλαιότερα όλοι το έδιναν δωρεάν. Με την κρίση άλλαξαν τα δεδομένα.

Σε όλα τα νέα συμβόλαια οι πάροχοι δίνουν τον εξοπλισμό με χρησιδάνειο.

Αυτό είναι κανόνας εδώ και 2-3 χρόνια, που τον ακολουθεί ο ΟΤΕ τον τελευταίο χρόνο.

Μάλιστα έχουμε και εξέλιξή του. Στην Wind (από τον Νοέμβριο) τον ADSL εξοπλισμό είτε τον πληρώνεις προκαταβολικά 20€ και με τη λήξη του συμβολαίου τον κρατάς, είτε κατά την αίτηση επιλέγεις να μην πληρώσεις οπότε δεν παίρνεις συσκευή αλλά χρησιμοποιείς δικιά σου. Στα συμβόλαιο VDSL ισχύει κανονικά το χρησιδάνειο.

Αυτά δεν είναι λόγια δικά μου, αλλά αναφέρονται (υποχρεωτικά) στις σελίδες των παρόχων και τα τιμολόγιά τους. Μια επίσκεψη σε αυτά θα σε διαφωτίσει για το τι ισχύει στον καθέναν.

Εδώ και μιά βδομάδα φορητότητα στην CYTA και πριν από κανά δυό μέρες μου έσκασε SMS από την HOL για επιστροφή εξοπλισμού.

Συνδρομητής από τις αρχές του 2010 και μελέτησα τους όρους και τα "ψιλά γράμματα" αυτών που είχα υπογράψει.

Δεν αναφέρει πουθενά για χρησιδάνειο κι επιστροφή.

Εδώ σε θέλω μάστορα...

Δημοσ.

Στη θέση σου θα τους έπαιρνα τηλέφωνο ενημερώνοντας ότι στη σύμβαση δεν αναφέρεται επιστροφή εξοπλισμού.

Όμως πρώτα θα το έλεγχα εκτεταμένα. Δεν θυμάμαι πότε η HOL ξεκίνησε να δίνει τον εξοπλισμό με χρησιδάνειο, αλλά τον 5ο/2011 που κάναμε συμβόλαιο στο χωριό ίσχυε και αναφέρεται στους όρους.

3.6. Με τον τερματισμό της Σύμβασης όλες οι εκατέρωθεν απαιτήσεις καθίστανται ληξιπρόθεσμες και απαιτητές και ο Πελάτης, που έλαβε Τηλεπικοινωνιακό Εξοπλισμό με χρησιδάνειο από την Εταιρεία, οφείλει να της τον επιστρέψει με δικά του έξοδα σε κατάσταση που δικαιολογείται από τη συνήθη χρήση και φθορά από το χρόνο, άλλως υποχρεούται να αποζημιώσει πλήρως την Εταιρεία, επί τη βάσει του ισχύοντος τιμοκαταλόγου, που βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

4.2. Σε περίπτωση που ο Πελάτης επιλέγει να προμηθευτεί τον Τηλεπικοινωνιακό Εξοπλισμό από την Εταιρεία, τότε ορίζεται ότι η Εταιρεία χρησιδανείζει τον εν λόγω εξοπλισμό, και εξασφαλίζει την παρεχόμενη από τον κατασκευαστή ή αντιπρόσωπο ή μεταπωλητή εγγύηση διάρκειας ενός (1) έτους.

Στις νέες αιτήσεις αναφέρονται τα ίδια, απλά είναι σε διαφορετικές παραγράφους (5.2 και 7.19).

Δημοσ.

Εγω εχω αλλαξει,και εχω περασει απο ολους τους παροχους.Κανεις δεν μου ζητησε πισω το μοντεμ.

Αν ειναι καινουρια μοδα αυτο,τι να πω;απο την στιγμη που το ανοιγω,και μπορει να του εχω κανει τα μυρια,τι να το κανουν μετα;αλλωστε μετα απο ενα χρονο,τα λεφτα του τα πηραν και με το παραπανω.

Εδω εχω forthnet,και ειχα προβλημα με το προηγουμενο,επειδη δεν κρατουσε μια ρυθμιση με το τελευταιο firmware.

Τους ρωτησα,παιδια να το γυρισω πισω;και μου λενε...απο την στιγμη που ανοιχτηκε κατι,δεν μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε σε αλλον χρηστη!Τελεια και παυλα.

Τι ξεφτιλικια ειναι αυτα;

Δημοσ.

Είναι καινούργια μόδα ακόμη και στον ΟΤΕ.

Η Forthent το δίνει προσφορά προς το παρόν (σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο), αλλά υπάρχει πρόβλεψη στους όρους του συμβολαίου για επιστροφή του σε περίπτωση που σταματήσει η προσφορά.

4.4. Το σύνολο του Τηλεπικοινωνιακού Εξοπλισμού που παρέχεται από την Forthnet παραμένει στην κυριότητα της Forthnet καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της παρούσας και επιστρέφεται στην Forthnet χωρίς φθορές πέραν των δικαιολογημένων από τη συνήθη χρήση και τη φθορά από τον χρόνο, αμέσως μόλις η παρούσα παύσει να ισχύει για οποιονδήποτε λόγο.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Την βοηθεια σας θα ηθελα παιδια!

Ημουν στον ΟΤΕ και ξεκινησα διαδικασιες να παω στη HOL. Αυτο εγινε στις 25/2 το πρωι.

Στις 26/2 το απογευμα με παιρνουν απο ΟΤΕ και μου κανουν μια πολυ καλη προσφορα, οποτε συμφωνησα να μεινω.

Ετσι στις 27/2 πρωι-πρωι στελων με φαξ αιτημα για ακυρωση στη HOL και τον ΟΤΕ (μου εδωσε οδηγιες η τηλεφωνητρια του ΟΤΕ).

Σημερα, 28/2, μου ηρθε με κουριερ οεξοπλισμος της HOL.

Λογικα, θα πρεπει να τον επιστρεψω. Ξερει καποιος αν μπορω να τον επιστρεψω σε καταστημα Vodafone;

Να πω οτι μενω στην επαρχια.

Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...