pigos23 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Παιδια την Παρασκευη εκανα αιτηση για vdsl κ σημερα πηρα απο acs τον εξοπλισμο Γυρνωντας στο σπιτι ειδα στο αυτοκολητο της acs οτι εχει ενδειξη επιστροφη παλαιου εξοπλισμου Να ασχοληθω ή οχι ; Λετε να με χρεωσει η hol σε μελλοντικο λογαριασμο αν δεν το δωσω πισω; Το παλαιο εξοπλισμο παντως τον εχω κ δεν τον εχω αγγιξει κιολας αλλα αμα ειναι να με χρεωσει η acs για να το επιστρεψω τοτε δεν λεει...
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Παιδια την Παρασκευη εκανα αιτηση για vdsl κ σημερα πηρα απο acs τον εξοπλισμο Γυρνωντας στο σπιτι ειδα στο αυτοκολητο της acs οτι εχει ενδειξη επιστροφη παλαιου εξοπλισμου Να ασχοληθω ή οχι ; Λετε να με χρεωσει η hol σε μελλοντικο λογαριασμο αν δεν το δωσω πισω; Το παλαιο εξοπλισμο παντως τον εχω κ δεν τον εχω αγγιξει κιολας αλλα αμα ειναι να με χρεωσει η acs για να το επιστρεψω τοτε δεν λεει... Να σε χρεωσει οχι δεν θα σε χρεωσει η acs.η Hol αμα δεν τον επιστρεψεις ναι μπορει να σε χρεωσει.οποτε μιλα με Hol για τα περαιτερω και μην το αμελησεις. 1
jkoukos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 H HOL χρεώνει την συσκευή 60€ αν δεν επιστραφεί. Τους παίρνεις τηλέφωνο (στη HOL) να κανονίσουν παραλαβή από courier στο χώρο σου. Η χρέωση είναι δικιά τους. Το ίδιο ισχύει σε όλους τους παρόχους και τον ΟΤΕ (με διαφορετικό ποσό χρέωσης), που δίνουν με χρησιδάνειο τις συσκευές.
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 ο οτε απλα τωρα τελευταια το κανει με χρησιδανειο.παλια ηταν χαρισμα στον πελατη.σιγουρα το δελτιο αποστολης γραφει πανω πως ειναι. forthnet τα απλα modemakia τα χαριζουν στην παρουσα φαση στις Professional υπηρεσιες voIp και πανω ειναι με χρησιδανειο.
orck Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Τι εννοεις απλα μοντεμακια; Ποσο απλα ειναι; Δεν μιλαμε για το κλασικο μοντεμ/ρουτερ με 4 ethernet και ασυρματο;
pigos23 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Πηγα σημερα ο ιδιος ξανα στην acs κ το παρεδωσα με δωρεαν αποστολη.Τελος καλο ολα καλα
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Τι εννοεις απλα μοντεμακια; Ποσο απλα ειναι; Δεν μιλαμε για το κλασικο μοντεμ/ρουτερ με 4 ethernet και ασυρματο; απλα εννοω τα οικιακα.4 ethernet και ασυρματο.η πιο παλια μια ethernet ειτε με ασυρματο ειτε χωρις.για Retail πελατες. τα Professional πακετα εχουν ρουτερ με voip θυρες αρα δεν ειναι απλα τυπικα ρουτερακια οποτε μετα την ληξη της συμβασης επιστρεφονται.πχ thomson 784,technicolor 788vn,gennet oxygen με bri/fxs Πηγα σημερα ο ιδιος ξανα στην acs κ το παρεδωσα με δωρεαν αποστολη.Τελος καλο ολα καλα μια χαρα.ξεμπερδεψες.μην εβλεπες καμια χρεωση 60 εευρω για ρουτερ που δεν κανει ουτε 10.
Metaksas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 παιδια εγω πηρα τηλεφωνο και μ ειπαν οτι δν θα με χρεωσουν γτ το παλιο ειχε καει και δν το ειχα λετε να μ σκασει κανενα 60αρι στο λογαριασμο? (edit) δεν εχω διακοψει την συνδεσει απλα αλλαξα το προγραμμα.
arc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 παιδια εγω πηρα τηλεφωνο και μ ειπαν οτι δν θα με χρεωσουν γτ το παλιο ειχε καει και δν το ειχα λετε να μ σκασει κανενα 60αρι στο λογαριασμο? (edit) δεν εχω διακοψει την συνδεσει απλα αλλαξα το προγραμμα. Όσο είσαι εντός εταιρείας δεν σου ζητάνε το «τελικό» μοντεμ. Οταν πεις φευγω θα στο ζητήσουν ή θα σου ζητήσουν 60 ευρω Επισης για τα καμμένα σου κάνουν δωρεαν αντικαταστάσεις. Πιθανόν να σε χρεώσουν μονο στην περιπτωση που το σπάσεις σε κομματάκια.
Metaksas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 εγω ειχα αγορασει αλλο βασικα, μονοι τους ηθελαν να μου το αλλαξουν μηπως δω προκοπη με την ταχυτητα. γτ ειχα το παλιο προγραμμα με τα 6mbs το εκανα 24mbs ευελικτο και πιανω τα ιδια με πριν.ειδαμε και αποειδαμε αλλα τζιφος. τους χιλιορωτησα με την επιστροφη του μοντεμ δν πιστευω να δω χρεωση και μ ειπαν "μαλλον" οχι και με παρεξενεψε.
spyvelm7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 τι καταντια ειναι αυτη απο τη hol προσφατα φιλου του ζητησαν το 3χρονων μοντεμ πισω επειδη διεκοψε...μετα το χρονο δεν μενει στον κατοχο το μοντεμ??ετσι ηξερα απο οτε
orck Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 τι καταντια ειναι αυτη απο τη hol προσφατα φιλου του ζητησαν το 3χρονων μοντεμ πισω επειδη διεκοψε...μετα το χρονο δεν μενει στον κατοχο το μοντεμ??ετσι ηξερα απο οτε Καθολου καταντια δεν ειναι. Το δωσαν δανεικο για οσο καιρο εχει την υπηρεσια, απο την στιγμη που σταματαει μαζι τους πρεπει να το επιστρεψει. Εαν το πληρωσε οταν ξεκινησε την συνδεση, χωρις φωνες και κλαματα θα τους πει σε μια και μονο προταση "το εχω πληρωσει με την αποδειξη αριθμος ταδε" και προφανος δεν θα το επιστρεψει.
jkoukos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 τι καταντια ειναι αυτη απο τη hol προσφατα φιλου του ζητησαν το 3χρονων μοντεμ πισω επειδη διεκοψε...μετα το χρονο δεν μενει στον κατοχο το μοντεμ??ετσι ηξερα απο οτε Last year (που λέει και η διαφήμιση). Εδώ και ένα περίπου χρόνο ο ΟΤΕ διαθέτει τον εξοπλισμό με χρησιδάνειο. Με τη λήξη της σύμβασης επιστρέφεται ή πληρώνεται έξτρα.
polaki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως εγώ έχω διακόψει από HOL το 2008, δεν μου ζήτησε ποτέ τίποτα πίσω ούτε με χρέωσε. ΟΤΕ το ίδιο, διακοπή πριν 2 χρόνια, ποτέ δεν με χρέωσαν. Στης κοπέλας μου το σπίτι έχω 2 HOL εδώ μοντεμάκια τα οποία ποτέ δεν πλήρωσε ούτε εκείνη ούτε η αδερφή της (εξού και έχω 2 μοντεμάκια) και έχουν διακόψει εδώ και 1,5 χρόνο.. Δεν ξέρω μήπως επιλεκτικά σου κάτσει? Ειδικά για τη HOL το είχα ακούσει και εγώ, αλλά μέχρι στιγμής ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
jkoukos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 @polaki, παλαιότερα όλοι το έδιναν δωρεάν. Με την κρίση άλλαξαν τα δεδομένα. Σε όλα τα νέα συμβόλαια οι πάροχοι δίνουν τον εξοπλισμό με χρησιδάνειο. Αυτό είναι κανόνας εδώ και 2-3 χρόνια, που τον ακολουθεί ο ΟΤΕ τον τελευταίο χρόνο. Μάλιστα έχουμε και εξέλιξή του. Στην Wind (από τον Νοέμβριο) τον ADSL εξοπλισμό είτε τον πληρώνεις προκαταβολικά 20€ και με τη λήξη του συμβολαίου τον κρατάς, είτε κατά την αίτηση επιλέγεις να μην πληρώσεις οπότε δεν παίρνεις συσκευή αλλά χρησιμοποιείς δικιά σου. Στα συμβόλαιο VDSL ισχύει κανονικά το χρησιδάνειο. Αυτά δεν είναι λόγια δικά μου, αλλά αναφέρονται (υποχρεωτικά) στις σελίδες των παρόχων και τα τιμολόγιά τους. Μια επίσκεψη σε αυτά θα σε διαφωτίσει για το τι ισχύει στον καθέναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα