Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά προχωράω το blog

http://profitesbettest.blogspot.gr/

και θέλω το συγκεκριμένο dropdown menu

http://designmodo.com/css3-dropdown-menu/

μπορείτε να μου το φτιάξετε τον κώδικα όλον για να το βάλω κατευθείαν μέσα σε προσθήκη gadget.

θα τον χωρίσω εγώ μετά σε υποκατηγοριες δεν υπάρχει πρόβλημα 

Δημοσ.

γιατί έτσι ρε παιδιά υπάρχει κάποιο εμπάργκο  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

για αυτούς που ασχολούνται με το άθλημα είναι παιχνιδάκι στο να στείλουν τον κώδικα έτυμο για τους αρχάριους έστω και με π.μ.

Δημοσ.

Αυτοι που ασχολουνται με αυτο που λες αθλημα συνήθως το λένε δουλειά.

Επίσης ακόμη κι έτσι υπάρχει η διάθεση να σε βοηθήσουν να μάθεις κάτι προκειμένου να μπορείς να ρολλάρεις μετά μόνος σου, κι αυτό επειδή ίσως εκτιμούν το να προσφέρουν τις γνώσεις τους σε μία κοινότητα που κάποτε τους είχε βοηθήσει ή τους βοηθάει ακόμη, σίγουρα όχι για να δουλεύουν για σένα.

• Like 3
Δημοσ.

Παλιά θυμάμαι οι τρακαδόροι έβρισκαν πιο έξυπνους τρόπους να σε κάνουν να τους "λύσεις την άσκηση".

Και τελικά μπορεί να σε τούμπαραν, έστω μόνο και μόνο για τον τρόπο που χρησιμοποίησαν.

Είχε μια δόση ευρηματικότητας, βρε αδερφέ!

Τώρα είναι:

"Δεν μου δίνεις τον κώδικα τάκα-τάκα να τον κάτσω απάνω να τελειώνουμε;"

:blink:

Και πρέπει να πατήσεις και δύο link για να δεις και να καταλάβεις τι θέλει. Σιγά μην έκανε τον κόπο να σου εξηγήσει!

Κι όλα αυτά επειδή εσύ τυγχάνει να γουστάρεις αυτό που κάνεις!!!!

θα τον χωρίσω εγώ μετά σε υποκατηγοριες δεν υπάρχει πρόβλημα

Μας κάνει και σκόντο δηλαδή... :-D :-D :-D

Δημοσ.

όταν είμαι σε ένα χώρο που έχω πλήρη μεσάνυχτα είναι φυσιολογικό να ζητάω πληροφορίες από τους ιδικούς που χώρου μιας και εγώ ανήκω σε αλον τεχνολογικό τομέα. το αν ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος η όχι για εσάς δεν το ξέρω αλλά για εμένα μου είναι πάρα πολύ δύσκολος και γιαυτό απευθύνθηκα σε εσάς που γνωρίζετε τώρα αν εσείς το βλέπετε καθαρά επαγγελματικα καλό είναι να λέτε πριν το όνομα σας ότι είσαστε επαγγελματιες και ότι ζητάτε και λεφτά για να δώσετε της γνώσης σας σε άτομα που δεν έχουνε σχέση με το web desing

εγώ επειδή έζησα άλλες εποχές γιαυτό ζητάω πληροφορίες γιατί ξέρω ότι πρέπει να δίνετε η γνώση δωρεάν και χωρίς να διαχοριζοντε στον κόσμο της πληροφορικής σε άτομα που γνοριζουνε η όχι γιαυτο και υπάρχουνε και τα forum για ανταλλαγή γνώσης αλλά και να ανεβούν και άλλα άτομα στο επίπεδο σας και να βοηθάνε και αυτά τους υπόλοιπους 

geomagas-->δεν είναι θέμα σκοντους αλλά όπως είδες δεν ξέρω τον βαθμό δυσκολίας και όπως φάνηκε το σχολιάσατε και αυτό ετσι ετσι δυστυχώς δεν προχωράμε μπροστά φυλασοντας την γνώση μόνο για εσάς.

και για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω τίποτα με εσάς απλώς δεν κάνει να σνομπάρετε τα άτομα που δεν έχουνε γνώσης.

καλό σας βράδυ. 

Δημοσ.

Όταν είσαι σε ένα χώρο που έχεις πλήρη μεσάνυχτα (ανεξάρτητα με το πως βρέθηκες εκεί...) έχεις δυο επιλογές: Ή να μάθεις, ή να φύγεις.

Μην προσποιείσαι ότι ζητάς πληροφορίες και "γνώση που τη φυλάσσουμε μόνο για εμάς". Κάποιον να σου κάνει το χαμαλίκι ζητάς. Και εντελώς απροκάλυπτα. Οπότε, μην το παίζεις θύμα. Δεν θέλεις να μάθεις, θέλεις να στο φτιάξουν (=φτιάχνουν).

Και πως θα μπορούσαμε να "κρύψουμε" γνώση που υπάρχει όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου στο web;

Τέλος, το να σου επισημαίνουν την άσχημη συμπεριφορά σου και εσύ να το βαφτίζεις "σνομπάρισμα" είναι ο ορισμός του σνομπ. Και δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι όταν λες "άλλες εποχές", αλλά αν είσαι τόσο "ψημένος" όσο υπαινίσσεσαι, θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα από το να υποτιμάς έτσι τη νοημοσύνη του άλλου.

• Like 3
Δημοσ.

Με τα λεγόμενα σας είναι μόνο μια επιλογή την δεύτερη.

Αν ήθελα να μου το φτιάξουν θα απευθηνομουνα σε μια εταιρία θα πλήρωνα και θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο 

αντιθέτως ψάχνομαι στο βαθμό που μπορώ και το χαμαλίκι όπως το χαρακτηρίζεις εσύ που ίσε γνώστης του αντικειμένου για εμένα που δεν ξέρω το λένε βοήθεια.

Άσχημη συμπεριφορά δεν νομίζω να έδειξα εδώ μέσα  άλλοι το έλαβαν στραβά το σνομπ δίχως επιχείρημα σωστό 

για της άλλες εποχές μάλλον δεν της έζησες γιατί όταν ήμουνα ψημένος όπως υπαινίσσεσαι μιας και δεν με ξέρεις (ούτε και εγώ σε ξέρω)και δεν είναι κακό τότε η μάθηση ήτανε δωρεάν και χαμαλίκια κάναμε χωρίς κριτήρια άλλες εποχές βέβαια που για ορισμένους σαν όνειρα τα βλέπουν αν δεν τα έχουνε ζήση και όπως καταλαβαίνεις δεν υποτιμάω την νοημοσύνη κανενός άλλοι την υποτιμανε.

αποτι βλέπω επειδή δεν βγαίνει πουθενά η αντιπαράθεση μας (και δεν τους ενδιαφέρει ορισμένους)  μιας και φύγαμε τελείως από το θέμα και θα μας βάλουνε και χέρι από τους άνωθεν (και δίκιο θα έχουνε) ας σταματήσει εδώευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Το link για το dropdown menu που θέλεις είναι tutorial για να το φτιάξεις. Αν λοιπόν θες να μάθεις απλά ακολούθησε τα βήματα. Αλλά απ' ότι κατάλαβα αυτό που θέλεις είναι κάποιον να φέρει στα μέτρα σου τον κώδικα του tutorial ώστε να τον κάνεις απλά μία επικόλληση και να τρέξει. Ψάχνεις για έναν χαμάλη δηλαδή... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...