Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

after sales  -----> τα λάπτοπ από το eshop έχουν συνήθως εγγύηση eshop και όχι της κατασκευάστριας εταιρείας,που για μένα τουλάχιστον θα ήταν καλύτερα.

1 χρόνος εγγύηση αντιπροσωπείας.

2 χρόνια συνολικά εγγύηση eshop.

Με άλλα λόγια αν η εισαγωγή είναι από Ευρώπη, μπορεί να πάει το μηχάνημα σε ελληνική αντιπροσωπεία κατά τον πρώτο χρόνο.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι τετοιο κολλημα με Hp?? :P

Δεν είναι κόλλημα απλά τα χαρακτηριστικά που διαθέτει το συγκεκριμένο laptop δεν μπορώ να τα βρω σε άλλο αντίστοιχο της κατηγορίας και των χρημάτων του. Γιατί η hp τι έχει;

Δημοσ.

To θέμα είναι ότι θέλω να μου το στείλουν Κύπρο, γίνεται το ελληνικό eshop να το κάνει αυτό ;

Γινεται ρε φιλε αλλα εννα πληρωσεις πολλα το τελονειο. Γιατι εν το ποιανεις τουτο καλυττερα ; :

HP Pavilion TouchSmart 15-n054sv E9L95EA

τελευταια κομματια προλαβεεεε !!!!!!! Εχω το τζε εγω τζε ειμαι πολλα ευκαριστημενος ;)

Δημοσ.

Γινεται ρε φιλε αλλα εννα πληρωσεις πολλα το τελονειο. Γιατι εν το ποιανεις τουτο καλυττερα ; :

HP Pavilion TouchSmart 15-n054sv E9L95EA

τελευταια κομματια προλαβεεεε !!!!!!! Εχω το τζε εγω τζε ειμαι πολλα ευκαριστημενος ;)

Από θερμοκρασίες όμως πως τα πάει (γιατί οι amd είναι αρκετά ζεστοί επεξεργαστές) Επίσης στα παιχνιδάκια τι λέει?

Δημοσ.

Από θερμοκρασίες όμως πως τα πάει (γιατί οι amd είναι αρκετά ζεστοί επεξεργαστές) Επίσης στα παιχνιδάκια τι λέει?

Οι θερμοκρασιες φιλε μου προσωπικα σε μενα που το χρεισιμοποιηω αυτο αλλα και το hp pavilion 17 με επεξεραστη AMD A4 ειναι μια χαρα δεν εχω καποιο προβλημα. Τωρα για τα παιχνιδια εξαρτατε τι παιχνιδια θα παιξεις.Εγω δεν παιξω παιχνιδια για να μαι ειλικρινες αλλα παιξω ελαχιστα το GTA IV και αυτο πανω στον επιτραπεζιο υπολογιστη μου οχι πανω στον φορητο.

Δημοσ.

Οι θερμοκρασιες φιλε μου προσωπικα σε μενα που το χρεισιμοποιηω αυτο αλλα και το hp pavilion 17 με επεξεραστη AMD A4 ειναι μια χαρα δεν εχω καποιο προβλημα. Τωρα για τα παιχνιδια εξαρτατε τι παιχνιδια θα παιξεις.Εγω δεν παιξω παιχνιδια για να μαι ειλικρινες αλλα παιξω ελαχιστα το GTA IV και αυτο πανω στον επιτραπεζιο υπολογιστη μου οχι πανω στον φορητο.

Εδώ βλέπω και το έχει διαθέσιμο στην nikosia και όχι στην pafo, θα μπορέσω να το παραγγείλω και να έρθει pafo?

Δημοσ.

Εδώ βλέπω και το έχει διαθέσιμο στην nikosia και όχι στην pafo, θα μπορέσω να το παραγγείλω και να έρθει pafo?

Πιστευω πως ναι φιλε μου θα μπορεις να το παραγγιλεις αν το εχουν στις αποθηκες τους τοτε ναι.

Και εγω απο Παφο ειμαι και το αγορασα στις 25/12 αυτο το λαπτοπ το οποιο ηταν διαθεσιμο στην αποθηκη της Παφου και ειχανε πολλα τεμαχεια στις αποθηκες στην Λευκωσια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...