Mike99 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Πως μπορω να φτιαξω ενα προγγραμα το οπιο να μπορεις να γραφεις τα στοιχεια σου και να τα στελνει στον mail μου πχ λεει. Ονομα χρηστη [ gorilas ](τυχεο εβαλα) Κωδικος χρηστη [ 12345 ](τυχεο εβαλα παλι) και αυτα να τα στελνει αυτοματα στο ιμαιλ μου καπος ετσι σαν την φωτο απο κατω και να τα στελνει στο μαιλ μου αυτοματα ομως
ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Αν κρύνο απω τυν ωρθωγραφεια σου απωκλήαιτε να τω φτηαξις 1
defacer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Αν κρύνο απω τυν ωρθωγραφεια σου απωκλήαιτε να τω φτηαξις Έχουμε δει και χειρότερα... Δεν πιστεύω να το θες για να κλέψεις τίποτα accounts ε?
bird Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δεν πιστεύω να το θες για να κλέψεις τίποτα accounts ε? Μα τι είναι αυτά που λες τώρα; 2
SpirosLouis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Είναι απλό. Αρχίζεις από ένα βιβλίο κάποιας γλώσσας προγραμματισμού. Συνεχίζεις φτιάχνοντας απλά προγράμματα και κάποια στιγμή θα κάνεις και αυτό που θες. Αλλιώς δίνεις λεφτά σε έναν επαγγελματία - φοιτητή και στο φτιάχνει.
Mike99 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 βασικα γυμνασιο παω και το θελω για προσωπικη χρηση
geo1st487 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Αλλιώς δίνεις λεφτά σε έναν επαγγελματία - φοιτητή και στο φτιάχνει. Για τον φοιτητη μην εισαι τοσο σιγουρος. Αν ο φοιτητης ειναι πρωτοετης πολυ πιθανον να μην ξερει. 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Για τον φοιτητη μην εισαι τοσο σιγουρος. Αν ο φοιτητης ειναι πρωτοετης πολυ πιθανον να μην ξερει. Και μεγαλύτερος από πρωτοετής να είναι πάλι πολύ πιθανόν να μην ξέρει 4
SpirosLouis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ναι είναι ανάλογα τον φοιτητή. Υπάρχουν πρωτοετής που κάνουν παπάδες όπως και στο πτυχίο που δεν ξέρουν τι είναι το λειτουργικό σύστημα.
zynif Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δεν τα πήγες καλά σε κάποιο διαγώνισμα και θες να βελτιώσεις τον βαθμό σου;
cyclo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 ρε αλήτες; γιατί κοροϊδεύετε το παιδάκι;;; μου θυμίσατε όταν ήμουν 12 χρονών και με δουλεύανε στο #Linuxfreaks είχα internet σε linux τότε... αχχ καλές εποχές, δύσκολο πράμα να περάσεις modem drivers σε mandrake.
SpirosLouis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Xexe drivers για usb modem...δεν παίζει να γινότανε με λιγότερους από 25 καφέδες σε ισάριθμα απογεύματα.
cyclo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Xexe drivers για usb modem...δεν παίζει να γινότανε με λιγότερους από 25 καφέδες σε ισάριθμα απογεύματα. δεν είχα usb:D το modem που είχα τότε ήταν pci οπότε πολλαπλασίασε τους καφέδες με τα ισάριθμα απογεύματα και θα βρεις σε πόσες βδομάδες τα κατάφερα:Ρ
SpirosLouis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 δεν είχα usb:D το modem που είχα τότε ήταν pci οπότε πολλαπλασίασε τους καφέδες με τα ισάριθμα απογεύματα και θα βρεις σε πόσες βδομάδες τα κατάφερα:Ρ Εκεί μόνο τον κώδικα πηγαίο κώδικα δεν έγραφες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα