gastonegr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα παιδια εχω ενα note 3 εβαλα την kitkat την επισιμη ολα καλα και ολα ωραια μεχρι που εβαλα τον xbmc και εχει προβλημα με τον ηχο.... Δηλ την ωρα που παιζει το βιντεο κανει κατι σαν lag ο ηχος...με λιγα λογια δεν γινεται να δεις εργο.... Σε οτι εφαρμογη με βιντεο και ηχο δοκιμασα δεν εχω προβλημα . Αντιμετοπιζει και αλλος το προβλημα αυτο?
tolis111 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Φίλε μου το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με nexus 7 fhd.λογικα πρέπει να φταίει η kit Kat έκδοση,ίσως πρέπει να γίνει και κάποιο update στο xbmc μελλοντικά Sent from my iPhone using Insomnia
Am015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει το videomix pro άμα θες να βλέπεις ταινίες και σειρες . Streamarei από το solarmovie και είναι κομπλέ στις ταινίες και τις σειρές .
tolis111 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Φίλε μου είχα το ίδιο ακριβώς προβλημα με nexus 7 κατέβασε την night έκδοση του xbmc και οχι την official και όλα θα δουλέψουν ρολόι Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα