Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως θέλει προσοχή, όταν κάνει αλλαγή κατεύθυνσης ακούγεται ένα σύρσιμο.Στα πλακάκια δεν θα έχει πρόβλημα αλλά σε ξύλινα πατώματα ίσως με τον καιρό να κάνει ζημιά.

και σε μενα, μετα απο 2 βδομαδες αρχησε αυτος ο θορυβος!

Ευτυχως εχω παντου πλακακια!

Επισης, Lifehack: αν λιγο θα βρεξεις το πανακι απο πανω με ξυδη, ταυτοχρονα κανεις και σπουπισμα, και σφουγγραρισμα και απολυμανση χωρις να κανεις τιποτα. 

Δημοσ.

Επισης, Lifehack: αν λιγο θα βρεξεις το πανακι απο πανω με ξυδη, ταυτοχρονα κανεις και σπουπισμα, και σφουγγραρισμα και απολυμανση χωρις να κανεις τιποτα.

Δε το έχω παρατηρήσει τον ήχο.

Πωπω ρε αδερφέ τι είπες τώρα για το πανακι.... Είσαι πολυ μπροστα... Λες να στερέωνα κανένα βετεξ καλύτερα;

Δημοσ.

Η τεμπελια κανει θαυματα :-D

Το βετεξ δεν το'χω δοκιμασει, φανταζομαι ειναι πολυ χοντρο για να κρατηθει.

Xorxhs!, το πανελ εκεινο βγαινει (πιεσε το προς μια πλευρα και τραβιξε, προσεκτικα ε!), ετσι μπορεις να το στερεωσεις καλα.

Δημοσ.

δηλαδη δεν κανει για ξυλινα δαπεδα? τα γρατσουναει?

Δημοσ.

δηλαδη δεν κανει για ξυλινα δαπεδα? τα γρατσουναει?

δε θα την πρότεινα ουτε εγω...

α, fyi, τα πανάκια swiffer ειναι λιγο πιο μεγάλα αλλα κάθονται μια χαρα!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παιδιά της πέρασα και custom firmware και πλέον μπορεί να μου φτιάχνει και καφέ!

Sent from my U8815 using Insomnia

• Like 4
Δημοσ.

Σημερα που πηγα στο Carrefour Ιλιου παντως είχε ξαναφερει μερικά κομμάτια για όποιον ενδιαφέρεται. Πηρα μια. Τωρα θα τη βάλω για φόρτιση. Τη βάση για το πανάκι τη βγάζουμε; Μη κάνω καμιά ζημιά ακόμα δε τη πηρα, γιατί το βλέπω είναι λίγο δυσκολο στο να βγει. Αν βγαινει θέλει αρκετό τραβηγμα :)

• Like 1
Δημοσ.

Πάτησες το <push>?

Edit ...μάλλον εννοείς το διαφανές πλαστικό.Όχι έτσι είναι

Πάντως έχω την εντύπωση ότι έχουν βελτιωθεί οι χρόνοι της αποφόρτισης κατά τη χρήση

Δημοσ.

Σημερα που πηγα στο Carrefour Ιλιου παντως είχε ξαναφερει μερικά κομμάτια για όποιον ενδιαφέρεται. Πηρα μια. Τωρα θα τη βάλω για φόρτιση. Τη βάση για το πανάκι τη βγάζουμε; Μη κάνω καμιά ζημιά ακόμα δε τη πηρα, γιατί το βλέπω είναι λίγο δυσκολο στο να βγει. Αν βγαινει θέλει αρκετό τραβηγμα :)

ΔΕ θελει τραβηγμα...σπρωχνεις προς τη μια ροδα και ξεκουμπωνει .

Δημοσ.

ΔΕ θελει τραβηγμα...σπρωχνεις προς τη μια ροδα και ξεκουμπωνει .

Αψογος το εκανα αμεσως. Thanks a lot. Οι οδηγιες δεν ηταν πολύ καλες σε αυτό το σημειο.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...