Mr.fluffy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως θέλει προσοχή, όταν κάνει αλλαγή κατεύθυνσης ακούγεται ένα σύρσιμο.Στα πλακάκια δεν θα έχει πρόβλημα αλλά σε ξύλινα πατώματα ίσως με τον καιρό να κάνει ζημιά. και σε μενα, μετα απο 2 βδομαδες αρχησε αυτος ο θορυβος! Ευτυχως εχω παντου πλακακια! Επισης, Lifehack: αν λιγο θα βρεξεις το πανακι απο πανω με ξυδη, ταυτοχρονα κανεις και σπουπισμα, και σφουγγραρισμα και απολυμανση χωρις να κανεις τιποτα.
paylidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 και σε μενα, μετα απο 2 βδομαδες αρχησε αυτος ο θορυβος! Ευτυχως εχω παντου πλακακια! Επισης, Lifehack: αν λιγο θα βρεξεις το πανακι απο πανω με ξυδη, ταυτοχρονα κανεις και σπουπισμα, και σφουγγραρισμα και απολυμανση χωρις να κανεις τιποτα. Δε το έχω παρατηρήσει τον ήχο. Πωπω ρε αδερφέ τι είπες τώρα για το πανακι.... Είσαι πολυ μπροστα... Λες να στερέωνα κανένα βετεξ καλύτερα;
kukukali Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Χαχαχα...ελληνικές πατέντες!Να βάλετε μωρομάντιλα. 2
Mr.fluffy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Η τεμπελια κανει θαυματα Το βετεξ δεν το'χω δοκιμασει, φανταζομαι ειναι πολυ χοντρο για να κρατηθει. Xorxhs!, το πανελ εκεινο βγαινει (πιεσε το προς μια πλευρα και τραβιξε, προσεκτικα ε!), ετσι μπορεις να το στερεωσεις καλα.
Federacion Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Την πήρα κι εγώ από Ευκαρπία Θεσσαλονική. Μόλις την έβαλα την πρώτη της φόρτιση
bebis4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 και σε μενα, μετα απο 2 βδομαδες αρχησε αυτος ο θορυβος! Ευτυχως εχω παντου πλακακια! Επισης, Lifehack: αν λιγο θα βρεξεις το πανακι απο πανω με ξυδη, ταυτοχρονα κανεις και σπουπισμα, και σφουγγραρισμα και απολυμανση χωρις να κανεις τιποτα. δηλαδη δεν κανει για ξυλινα δαπεδα? τα γρατσουναει?
paylidis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 δηλαδη δεν κανει για ξυλινα δαπεδα? τα γρατσουναει? δε θα την πρότεινα ουτε εγω... α, fyi, τα πανάκια swiffer ειναι λιγο πιο μεγάλα αλλα κάθονται μια χαρα! 1
bilakos10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ παιδιά της πέρασα και custom firmware και πλέον μπορεί να μου φτιάχνει και καφέ! Sent from my U8815 using Insomnia 4
baskon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Σημερα που πηγα στο Carrefour Ιλιου παντως είχε ξαναφερει μερικά κομμάτια για όποιον ενδιαφέρεται. Πηρα μια. Τωρα θα τη βάλω για φόρτιση. Τη βάση για το πανάκι τη βγάζουμε; Μη κάνω καμιά ζημιά ακόμα δε τη πηρα, γιατί το βλέπω είναι λίγο δυσκολο στο να βγει. Αν βγαινει θέλει αρκετό τραβηγμα 1
kukukali Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πάτησες το <push>? Edit ...μάλλον εννοείς το διαφανές πλαστικό.Όχι έτσι είναι Πάντως έχω την εντύπωση ότι έχουν βελτιωθεί οι χρόνοι της αποφόρτισης κατά τη χρήση
insi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Σημερα που πηγα στο Carrefour Ιλιου παντως είχε ξαναφερει μερικά κομμάτια για όποιον ενδιαφέρεται. Πηρα μια. Τωρα θα τη βάλω για φόρτιση. Τη βάση για το πανάκι τη βγάζουμε; Μη κάνω καμιά ζημιά ακόμα δε τη πηρα, γιατί το βλέπω είναι λίγο δυσκολο στο να βγει. Αν βγαινει θέλει αρκετό τραβηγμα ΔΕ θελει τραβηγμα...σπρωχνεις προς τη μια ροδα και ξεκουμπωνει .
baskon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 ΔΕ θελει τραβηγμα...σπρωχνεις προς τη μια ροδα και ξεκουμπωνει . Αψογος το εκανα αμεσως. Thanks a lot. Οι οδηγιες δεν ηταν πολύ καλες σε αυτό το σημειο.
k_dinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Αν δείτε καμια σε carefour ρστην περιοχή της Αθήνας ενημερώστε please
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα