liakjim Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Έχω την μεγάλη με την βάση από τον Οκτώβρη. 'Εκτοτε σκουπίζει με προγραμματισμό κάθε τρίτη και παρασκευή στις 0900 επί 60΄ , μόνο τον πάνω όροφο χωρίς κανένα π΄ροβλημα και κάθε φορά την βρίσκω το μεσημέρι που γυρνάω να φορτίζει στην βάση της. Πολύ ικανοποίημένος.
Tzimmys Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Για τον φίλο που πήγε στο κατάστημα Γιάννουλης στη Λάρισα και δε βρήκε, να πω ότι έχει πάνω από 20 κομμάτια. Απλά το προσωπικό είναι για κλοτσιές και δεν ασχολούνται καθόλου. Οι σκούπες δεν είναι στο κλασικό διάδρομό τους, αλλά εκεί που είναι οι προσφορές. Εγώ δεν την πήρα, μου φάνηκε πολύ ψεύτικη. Αλλά όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω, αν ξέρεις τι περιμένεις (όχι χαλιά και τα χοντρά), για τα λεφτά της λες χαλάλι... 1
haris013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 ανταλλακτικά πανάκια και φίλτρα που βρίσκουμε?
ipal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Αν καποιος μενει Χαλανδρι/Χολαργο και σκοπευει να την παρει, αν μπορει να με εξυπηρετησει με 1τμχ ας στειλει ενα πμ.
louben Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Οντως υπαρχει θεμα με την μπαταρια.Σημερα την εβαλα για πρωτη φορα να δουλεψει και κρατησε γυρω στα 15 λεπτα (και ουτε).Στη συνεχεια πεταξε κοκκινο λαμπακι και ηχο αρα τελειωσε η μπαταρια.Καμια σχεση με τα 45 λεπτα της συσκευασιας που αναφερονται.Εξ ου και η χαμηλη τιμη (μαλλον το ηξεραν οτι η μπαταριες ειναι ληγμενες και ειπαν να τα ξεφορτωθουν.Αν καποιος ειναι γνωστης ας κοιταξει για μπαταρια αντικαταστασης απο ebay η και αλλου η για καποια τροποποιηση.Απο το λιγο που δουλεψε ομως μια χαρα εχει πολυ πλακα.Στο κουτι λεει και για Modes σκουπιζματος (ζ ζικ ζακ κτλ)Τα επιλεγουμε εμεις ή επιλεγονται αυτοματα?Αν ανταλλακτικά πανάκια και φίλτρα που βρίσκουμε? τα swiffer δεν κανουν?
haris013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Οντως υπαρχει θεμα με την μπαταρια.Σημερα την εβαλα για πρωτη φορα να δουλεψει και κρατησε γυρω στα 15 λεπτα (και ουτε).Στη συνεχεια πεταξε κοκκινο λαμπακι και ηχο αρα τελειωσε η μπαταρια.Καμια σχεση με τα 45 λεπτα της συσκευασιας που αναφερονται.Εξ ου και η χαμηλη τιμη (μαλλον το ηξεραν οτι η μπαταριες ειναι ληγμενες και ειπαν να τα ξεφορτωθουν.Αν καποιος ειναι γνωστης ας κοιταξει για μπαταρια αντικαταστασης απο ebay η και αλλου η για καποια τροποποιηση. Απο το λιγο που δουλεψε ομως μια χαρα εχει πολυ πλακα. Στο κουτι λεει και για Modes σκουπιζματος (ζ ζικ ζακ κτλ)Τα επιλεγουμε εμεις ή επιλεγονται αυτοματα? Αν τα swiffer δεν κανουν? κομπλέ τα swiffer, με το φίλτρο τι κάνουμε? επίσης εμένα η μπαταρία ήταν οκ, έβαλα το long πρόγραμμα και βαρέθηκα να σκουπίζει,πέρασε όλο το χώρο(που είναι αρκετά μεγάλος) τουλάχιστον 3 φορές.(ελπίζω να μην το ματιάσω )
paylidis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Εγω σκουπίσα 3 φορές στο σύντομο κ μια στο μέτριο προγράμμα. Στην 3ήμερο φορα τελείωσε κάπου στα δέκα λεπτα η μπαταρία. Προσοχή όταν τη φορτιζετε να είναι η σκούπα στο off αλλιώς δε φορτιζει. Θα τη δοκιμάσω γενικα ξανά μέσα στη βδομάδα κ αν δώ θέματα με τη μπαταρία πάλι πισω... Στο φιναλε φιναλε έχει δυο χρονια εγγυηση...
Bezbozny Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ μια φορά στο μικρό πρόγραμμα και δύο φορές στο μεγάλο 45 λεπτά χωρίς κάποιο πρόβλημα.
alexx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχει περιπτωση να βαλουμε καμια πιο μεγαλη μπαταρια?
louben Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Εγω σκουπίσα 3 φορές στο σύντομο κ μια στο μέτριο προγράμμα. Στην 3ήμερο φορα τελείωσε κάπου στα δέκα λεπτα η μπαταρία. Προσοχή όταν τη φορτιζετε να είναι η σκούπα στο off αλλιώς δε φορτιζει. Θα τη δοκιμάσω γενικα ξανά μέσα στη βδομάδα κ αν δώ θέματα με τη μπαταρία πάλι πισω... Στο φιναλε φιναλε έχει δυο χρονια εγγυηση... Δεν εχει δυο χρονια εγγυηση εχει ενα(παρανομα βεβαια). Οι μπαταριες ακομη πιο λιγο(3μηνο η 6μηνο).Γυρισε τη στο 10ημερο και επικαλεσου doa για να παρεις αλλη αν εχει.Εμενα δεν εχει και ειμαι σε διλημμα αν την κρατησω ή οχι.Αν βρω αλλη λυση σε μπαταρια θα την κρατησω σιγουρα γιατι αξιζει το 20αρικο.
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δεν εχει δυο χρονια εγγυηση εχει ενα(παρανομα βεβαια). Οι μπαταριες ακομη πιο λιγο(3μηνο η 6μηνο).Γυρισε τη στο 10ημερο και επικαλεσου doa για να παρεις αλλη αν εχει.Εμενα δεν εχει και ειμαι σε διλημμα αν την κρατησω ή οχι.Αν βρω αλλη λυση σε μπαταρια θα την κρατησω σιγουρα γιατι αξιζει το 20αρικο. Κοιτα, εφόσον σκουπίζει 40-45 λεπτά συνολικά δε μπορώ να την πάω για doa (πήγα ήδη μια φορά). Προχωράμε έτσι και ελπίζουμε οτι δε θα ψοφησει...
louben Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 40 λεπτα αθροιστικα η 40 λεπτα την καθε φορα.?Αν ισχυει το 2ο τοτε εισαι οκ.
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 40 λεπτα αθροιστικα η 40 λεπτα την καθε φορα.?Αν ισχυει το 2ο τοτε εισαι οκ. αθροιστικά με μια φόρτιση... όπως προειπα ήταν ουσιαστικά 3,5 σκουπίσματα. Νομίζω οτι βασει προδιαγραφών αυτή ειναι η αυτονομία της.. :?
alexx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Επειδη τις αλλες φορες την εβαζα και εφευγα,σημερα την εβαλα και την παρακολουθησα απ την αρχη, Ακριβως 50 λεπτα δουλεψε συνεχομενα στο μεγαλο προγραμμα. Μια χαρα!!!
runner69 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδια αφου ειναι σε διαφορετικη τιμη, γιατι δεν ανοιγετε ενα νεο thread; Οταν συζητας για προιον των 20€ σε thread των 50€, ειναι σαν να το εχεις θαψει. Ποσοι θα το δουν εδω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα