Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίρνεις άλλη μια με 20 και τους δίνεις <αρμοδιότητες>.Μισό σπίτι ή μια και το υπόλοιπο ή άλλη!!! :)

και η γυναίκα θα κάθεται και θα έχει πιο πολλή όρεξη για γκρίνια ....

• Like 1
Δημοσ.

Off topic

Παιδια οσοι πήγατε απ' τα carrefour είδατε τιμές,στο περίπου, για τα όργανα γυμναστικής που τα έχει βγάλει -70% (διάδρομοι,ποδήλατα,step κτλ);;

Δημοσ.

Off topic

Παιδια οσοι πήγατε απ' τα carrefour είδατε τιμές,στο περίπου, για τα όργανα γυμναστικής που τα έχει βγάλει -70% (διάδρομοι,ποδήλατα,step κτλ);;

επειδή μου έκανε εντύπωση, θυμάμαι ένα ποδήλατο στα 20 ευρώ

Δημοσ.

Πηρα το τελευταιο κομματι απο carrefour χανιων ευχαριστω τον TS.

Απλα μια ερωτηση?Το πανακι απο κατω πως στερεωνεται δεν τα εχω καταφερει ακομη.

Επισης αν και ηταν συσκευασμενο μου φανηκε σαν χρησιμοποιημενο (τα ροδακια ειχαν σκονη, γρατζουνιες κτλ)>

Κατα τα αλλα ομως κανονικο.

επειδή μου έκανε εντύπωση, θυμάμαι ένα ποδήλατο στα 20 ευρώ

Ανδρικο παιδικο?Σε ποιο carrefour?

Δημοσ.

Μετά από χρήση 2 ημερών τα 20 ευρώ είναι η πραγματική της αξία.Θέλει συνεχή παρακολούθηση σκαλωνει στο παραμικρό οπότε όσοι έχουν χαλιά ας το σκεφτούν,καλοκαιρινη χρήση μόνο.Η φόρτιση των 16 ωρών είναι epic!Φασαρια πολύ, περισσότερη απο μια Siemens 2000w του1990 που όμως συνεχίζει να καθαριζει καλυτερα από τις σημερινές!πάντως τα κατοικίδια θα το ευχαριστηθούν στο παιχνίδι!

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από χρήση 2 ημερών τα 20 ευρώ είναι η πραγματική της αξία.Θέλει συνεχή παρακολούθηση σκαλωνει στο παραμικρό οπότε όσοι έχουν χαλιά ας το σκεφτούν,καλοκαιρινη χρήση μόνο.Η φόρτιση των 16 ωρών είναι epic!Φασαρια πολύ, περισσότερη απο μια Siemens 2000w του1990 που όμως συνεχίζει να καθαριζει καλυτερα από τις σημερινές!πάντως τα κατοικίδια θα το ευχαριστηθούν στο παιχνίδι!

εγώ που έχω σχετικά μεγάλο δωμάτιο χωρίς χαλιά δεν αξίζει? να πάρω μια κανονική σκούπα να τελειώνω?

Δημοσ.

εμένα που την πήρα για το γραφείο που δεν έχουμε χαλιά μαζεύει ΠΟΛΥ πράμα..

συνδετήρες, χνούδι, σκόνη... μετα απο 20 λεπτάκια γέμισε το καδάκι.

για 20 ευρώ ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ..

μόνο που μετά απο 10 λεπτάκια σταματάει και αναβει το κόκκινο λαμπάκι στο charge.

Την σβήνω απο το πλαίνο διακόπτη και ΟΝ ξανα και παίζει μια χαρούλα!

Επίσης για μπαταρία σκέφτομαι να τις φτιάξω μια Custom-ιά με μπαταρίας τηλεκτ/μων ηλεκτρ. αυτοκινήτων (ιδιες μου φαίνονται)

• Like 1
Δημοσ.

Για τα λεφτα της ειναι σουπερ, μια χαρα σκουπιζει, ανεβαινει ανετα σε λεπτα χαλια κ μοκετες. Η μπαταριες ομως εχουν θεμα... Αν βαλουμε οτι ειναι μοντελο 2-3 ετων κ τοσο καιρο καθονταν στις αποθηκες, δεν νομιζω να αντεξουν για πολυ. Απο τωρα μαλλον θα πρεπει να κοιταξουμε για αντικατασταση μπαταριας κ απ'οτι εψαξα, να αγορασεις καινουργιες θα κοστισουν σχεδον τα διπλα χρηματα της αγορας της σκουπας στην τιμη της προσφορας. Αν βρει καποιος καμια καλη τιμη για μπαταριες Ni-MH (μονο αυτου του τυπου γραφει οτι κανουν) ας το σφυριξει κ σε μας.

• Like 1
Δημοσ.

Όντως μάλλον το θέμα είναι στην μπαταρία. Και εμένα αυτο με το κόκκινο λαμπάκι αναμενό μόνιμα μου έκανε κ πήγα πισω κ μου έδωσε άλλη μπαταρία. Μου το έκανε έκτοτε άλλη μια φορα στο δεκάλεπτο απο τις συνολικα 3 φορές που δούλεψε.

Δημοσ.

στo carrefour  πυλαιας κατα τις 11-12 ειχε καμια 20αρια κομματια...σημειωστε οτι αυριο δουλευουν τα καταστηματα

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...