Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα σε αυτο που ειναι κοντα στο Σταθμο Λαρισης, και δεν ειχε τιποτα, απλα πετυχα το καρτελακι 30 ευρω για το μεγαλυτερο μοντελο, αν και δεν το ειχα σκεφτει με εχετε ψησει να το αγορασω, φανταζομαι επιπλα καναπεδες κτλ δεν το γλιτωνεις το πεδεμα. αξιζει να δωσει κανεις τα 10 επιπλεον γιατο μεγαλυτερο μοντελο? Η' και αυτο των 20 την ιδια δουλεια κανει?

Το "μεγαλύτερο" μοντέλο έχει μια βάση επαναφόρτισης όπου επιστρέφει μόνη της η σκούπα-ρομπότ όταν ξεφορτιστεί..

Δημοσ.

<p>Πηγα σε αυτο που ειναι κοντα στο Σταθμο Λαρισης, και δεν ειχε τιποτα, απλα πετυχα το καρτελακι 30 ευρω για το μεγαλυτερο μοντελο, αν και δεν το ειχα σκεφτει με εχετε ψησει να το αγορασω, φανταζομαι επιπλα καναπεδες κτλ δεν το γλιτωνεις το πεδεμα. αξιζει να δωσει κανεις τα 10 επιπλεον γιατο μεγαλυτερο μοντελο? Η' και αυτο των 20 την ιδια δουλεια κανει?</p>

Πώς παίρνεις το μεγαλύτερο με 30; Εγώ 79 το είχα δει

Δημοσ.

καρτελακι στο ραφι ειδα δεν ειχε κουτι αλλα θυμαμαι που ελεγε 11 αντι για το 9 που ειναι το φθηνο.

Δημοσ.
Το μοντέλο HVC10R-11
Επιστρέφει στη βάση της για φόρτιση
Αυτονοµία 60 λεπτών
Tηλεχειριστήριο

hvc10r.jpg

Κάποτε κοστιζε 199.-

img0901m.jpg

Δημοσ.

Εχει και 800% διαφορα τιμης ομως.... :X

Αμα ειναι να δωσεις 200 ευρω πας με 300 σε μια iRobot η Neato που ειναι και επωνυμες

Παντως στη δουλεια που την εβαλα για λιγο οι γυναικες ενθουσιαστηκαν ειχε μεγαλη πλακα!

Δημοσ.

μόλις επέστρεψα από κατάστημα Ηρακλείου που το φέρανε σήμερα,

έχει ακόμα καμιά 20αριά κομμάτια

Δημοσ.

προλαβαινει σε μια ωρα να σκουπισει το σπιτι? Η' θα μεινει το μισο ασκουπιστό???

Παίρνεις άλλη μια με 20 και τους δίνεις <αρμοδιότητες>.Μισό σπίτι ή μια και το υπόλοιπο ή άλλη!!!:)
  • Like 4
Δημοσ.

Στην Λάρισα ξέρει κανένας αν έχει στο κατάστημα της Παναγούλη?

Αν βρεις φιλε μου ριξε αν Π.Μ γιατι εγω πηγα στο μεγαλο και δεν βρηκα τιποτα....

Ουτε με παραγγελια και να πληρώσω τα μεταφορικα γινεται...

Γνωριζει κανενας στην Θεσσαλονικη αν το εχει καποιο καταστημα ,για να στειλω τον κουμπαρο μου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...