Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε χαλί ούτε να ανέβει δεν μπορεί και κόλλαγε με την μια ρόδα στον αέρα, για χαλιά δεν....

Η δικιά μου ανεβαίνει χωρίς κόπο τα χαλιά και μέ τα κρόσσια ουδέν πρόβλημα!!

Στο ξαναγραφω αν καποιος φιλος παει να την αγορασει και μπορει (και θελει) να μου παρει μια και με κουριερ,κτελ να μουτην στειλει.

Φυσικα εξοδα αποστολης δικα μμου και καταθεση αμεση σε λογαριασμο του.

Ευχαριστω

Μπορώ  να σου στείλω με το ΚΤΕΛ από Αθήνα. Στείλε μου πμ.

Δημοσ.

Την πηρα κι εγω και φορτιζει.. Αυριο η πρωτη δοκιμη! Απο τις οδηγιες καταλαβα οτι καθε φορα θα θελει 16 ωρες φορτιση. Μαλακια αν ισχυει!

Δημοσ.

Δυο ερωτησεις παιδια:

Το πανακι δεν εχω καταλαβει πως μπαινει. Πρεπει να ναι προς τα εξω ή προς τα μεσα? (σορρυ αν ειναι ακυρη η ερωτηση αλλα ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα)

Επισης εκει που λεει βαλβιδα εισοδου σκονης εχει ενα καπακι το οποιο παιζει...δεν ειναι σταθερο...ετσι πρεπει να ειναι??

Δημοσ.

Παιδια την πηρα και γω αλλα δεν βρισκω τα βουρτσακια. Για να σιγουρευτω οτι λειπουν κ να τους το παω πισω που ακριβως βρισκονται στη συσκευασια; ξεχωριστα ή μεσα στη σκουπα καπου;

Φιλε κι εγω τα εψαχνα! ειναι μεσα στη σκουπα, εκει που μπαινει η επαναφορτιζομενη μπαταρια.

Δημοσ.

Φιλε κι εγω τα εψαχνα! ειναι μεσα στη σκουπα, εκει που μπαινει η επαναφορτιζομενη μπαταρια.

Ναι τα βρηκα και γω τελικα χαχα! ευχαριστω για την απαντηση...μηπως μπορεις να μου πεις και για τα αλλα 2 που ρωταω??

Δημοσ.

Ναι τα βρηκα και γω τελικα χαχα! ευχαριστω για την απαντηση...μηπως μπορεις να μου πεις και για τα αλλα 2 που ρωταω??

Για τα αλλα θα δω απο αυριο επειδη ακομα την εχω σε φορτιση και δεν το χω ψαξει.

Δημοσ.

Για τα αλλα θα δω απο αυριο επειδη ακομα την εχω σε φορτιση και δεν το χω ψαξει.

Οκ thanks! το καπακι ειναι μεγαλο παντως φαινεται κατευθειαν στην κατω οψη....

Δημοσ.

Δυο ερωτησεις παιδια:

Το πανακι δεν εχω καταλαβει πως μπαινει. Πρεπει να ναι προς τα εξω ή προς τα μεσα? (σορρυ αν ειναι ακυρη η ερωτηση αλλα ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα)

Επισης εκει που λεει βαλβιδα εισοδου σκονης εχει ενα καπακι το οποιο παιζει...δεν ειναι σταθερο...ετσι πρεπει να ειναι??

Το πανακι το τυλιγεις απο εξω και μεσα πιανει στις εγκοπες. Σκοπος ειναι να μαζευει απο κατω τη σκονη.Ειναι σαν το swiffer ενα πραγμα...

Το αλλο που λες οτι παιζει ειναι φυσιολογικο

Δημοσ.

Η δική μου έχει πρόβλημα. Σκουπιζει μισο με ένα λεπτό κ μετα στο ξαφνικό ανάβει κόκκινο λαμπάκι σα να αναγνώρισε σκαλοπάτι ή ανύψωση κ σταματάει / μπλοκάρει. Την πάω πισω...

Δημοσ.

Σήμερα γύρω στις 17:00 στο carrefour Γέρακα είχε τέσσερα τελευταία κομμάτια. Με την εγγύηση τι παίζει; Μπορείς να την ανοίξεις και να την πας πίσω αν δε σου αρέσει;

Δημοσ.

Πήρα και εγώ μια, αρκετά αποτελεσματική στην πράξη, και τριπλάσια να ζήταγε πάλι θα άξιζε.

Πράγματι μαζεύει πολύ μπάμπαλο η μλκια. Σκέφτομαι πως μπορώ να της βάλω μεγαλύτερη μπαταρία να σκουπίζει μισή μέρα (πχ μια από μηχανάκι). 

• Like 1
Δημοσ.

<p>καλή φάση - παίρνεις και ένα φορτιστή και την φορτίζεις!!! Σε βλέπω να φτιάχνεις R2D2 :-D</p>

Έχω έναν για το αυτοκίνητο. Το σκέφτομαι γιατί έχω μια μπαταρία από σμαρτ να κάθεται.

Δημοσ.

Πηγα σε αυτο που ειναι κοντα στο Σταθμο Λαρισης, και δεν ειχε τιποτα, απλα πετυχα το καρτελακι 30 ευρω για το μεγαλυτερο μοντελο, αν και δεν το ειχα σκεφτει με εχετε ψησει να το αγορασω, φανταζομαι επιπλα καναπεδες κτλ δεν το γλιτωνεις το πεδεμα. αξιζει να δωσει κανεις τα 10 επιπλεον γιατο μεγαλυτερο μοντελο? Η' και αυτο των 20 την ιδια δουλεια κανει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...