dimigar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εγώ με το κουπόνι του Θέματος την πήρα 15 ευρώ!!
kukukali Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Την εβαλα να φορτιζει,κατασταση Jack Daniel's...πρωτη φορα βλεπω σε οδηγιες να σου ζητα 16 ωρες φορτιση ενα προιον για 45 λεπτα χρησης.Εχει να πεσει γελιο με το μαραφετι....θα ανεβασω βιντεο αυριο.
samniotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 επειδή χάθηκα για λίγο στην μετάφραση....κάθε φορά που θέλεις να την χρησιμοποιήσεις για 45 λεπτά, πρέπει να την φορτίσεις 16 ώρες?????
kukukali Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εχει ελληνικα το manual μεσα...Και εμενα μου κανει εντυπωση αλλα ετσι λεει!τεσπα στην πραξη θα το δουμε
paylidis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 προσωπικά καταλαβα οτι αναφέρεται στην πρώτη φόρτιση. έπειτα, μεχρι να μεινει σταθερα πρασινο τα λαμπάκι...
gkarabid Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα. Στο καταστημα Λαρισας δεν υπαρχει τιποτα παιδια. Μονο το αλλο μοντελο στα 79 ευρω ακατεβατα .Πολυ πλαστικο για 79 ευρω παιδια. Στα 20 που το τσιμπησατε ειναι σουπερ. Αραγε μπορεις κανενας να εξυπηρετηση εναν Λαρισαίο στο να την αποκτηση .Καταθεση αμεση. Ευχαριστω
kmarios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 την πήρα και εγώ ... θέλω να δω την φάτσα των παιδιών μου όταν θα ψάχνουν τα εξαρτήματα των playmobil που βρίσκονται μονίμως πεταμένα στο πάτωμα.... txh topic starter
zalisleo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 πηρα και εγω μια εχθες το μεσημερι απο το ρεντη (ειχε αρκετες ) δεν ειναι και η καλιτερη ποιοτητα ,,αλλα για 20 ευρω μια χαρα σκουπιζει μακαρι να κραταει και η μπαταρια της , γιατι την βλεπω να εχει παραμεινει ΠΟΛΛΑΑΑΑ χρονια στις αποθηκες του carrefour ειναι δε το καλιτερο παιχνιδι για τις γατες !!!!! κολλησα πανω της και ενα λουτρινο ποντικακι απο το jumbo,,,,, μονο με το γελιο που ριξαμε με τις γατες να κυνηγανε τη σκουπα , και η σκουπα τις γατες,,,, για μενα ηδη τα εβλαλε τα λεφτα της 4
Bezbozny Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν τη δοκίμασα και εγώ σήμερα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πιστεύω για 20 ευρώ είναι τέλεια. Πήγε σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού και κόλλησε μόνο σε ένα ψηλό χαλί και ένα χαλί με κρόσια. πιστεύω ότι από άνοιξη που θα βγουν τα χαλιά θα κάνει τέλεια δουλειά σε συνδυασμό με τις βούρτσες και το πανάκι. Ξέρει κανείς πως μπαίνει το πανάκι; στις οδηγίες βλέπω ότι πρέπει να βάλω το πλαστικό, να περάσω το ποταμάκι γύρω του και να το ξαναβάλω στη θέση του. Πως το βγάζω όμως αυτό το πλαστικό;;;
paylidis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Στις 14/1/2014 στις 8:28 ΠΜ, Bezbozny είπε Λοιπόν τη δοκίμασα και εγώ σήμερα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πιστεύω για 20 ευρώ είναι τέλεια. Πήγε σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού και κόλλησε μόνο σε ένα ψηλό χαλί και ένα χαλί με κρόσια. πιστεύω ότι από άνοιξη που θα βγουν τα χαλιά θα κάνει τέλεια δουλειά σε συνδυασμό με τις βούρτσες και το πανάκι. Ξέρει κανείς πως μπαίνει το πανάκι; στις οδηγίες βλέπω ότι πρέπει να βάλω το πλαστικό, να περάσω το ποταμάκι γύρω του και να το ξαναβάλω στη θέση του. Πως το βγάζω όμως αυτό το πλαστικό;;; το τραβας απαλα και στερεώνεις το πανακι απο μέσα όπως στις σκουπες swiffer... λογικά ταιριάζουν και τα πανακια swiffer! δε βοηθάει η εικόνα ιδιαίτερα και εγω εψαχνα αλλο ενα εξαρτημα!
gkarabid Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Στο ξαναγραφω αν καποιος φιλος παει να την αγορασει και μπορει (και θελει) να μου παρει μια και με κουριερ,κτελ να μουτην στειλει. Φυσικα εξοδα αποστολης δικα μμου και καταθεση αμεση σε λογαριασμο του. Ευχαριστω
thetruth Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 τι ισχυει τελικα με την αυτονομια μπαταριας ? ειναι μονο 45'?
fylatos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Αναφορά σε κείμενο τι ισχυει τελικα με την αυτονομια μπαταριας ? ειναι μονο 45'? Ανάλογα με το mode
antgen Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ναι, η αυτονομία της ειναι 45', την δουλεψα 2 φορές στο μικρο πρόγραμμα που κρατάει 20' το καθένα, και στην τρίτη προσπάθεια άντεξε κανένα 5λεπτο. Τα 45' είναι αρκετά, έκανε αρκετά καλή δουλειά σε ξυλο και πλακάκια, πήγε παντού όπου χώραγε αλλα στις γωνίες(περίπου 10-15cm) αφήνει σκόνες αφού δεν εχει τρόπο να τις κάνει(δεν ξέρω αν οι καλύτερες μπορούν). Σε χαλί ούτε να ανέβει δεν μπορεί και κόλλαγε με την μια ρόδα στον αέρα, για χαλιά δεν.... Είμαι τώρα στην δευτερη φόρτιση και θελω να δω ποση ωρα θα κανει μεχρι να φορτίσει και να γίνει πράσινο το led. Γενικά για ενα 20ρικο αξίζει, αρκεί να μην εχει πολύ γρήγορα πτώση η μπαταριά και σε κανένα 2μηνο κρατάει κανένα 10λεπτο max.
ekkli Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 τελικά, στο Ηράκλειο Κρήτης υπάρχει μόνο στην Αμμουδάρα, ή μάλλον υπήρχε, προ ολίγου πήγα και μου είπαν ότι τους έχουν τελειώσει και ενδέχεται να φέρουν αύριο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα