antgen Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Carrefour Αλίμου είχε αρκετά κομμάτια κατα τις 12 που πήγα. Πήρα μια αλλα θέλει φόρτιση, δοκιμή αύριο.
kukukali Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) 16 ώρες φόρτιση για 45 λεπτά !OMG υ.γ.Επειδη πηρα την ρομποτικη σκουπα για να ισχυει η εγγυηση των 2 ετων δεν φτανει μονο η αποδειξη αλλα μου ειπαν οτι πρεπει να το σφραγισουν και οι security στην εισοδο/εξοδο!Ασχετο τελος παντων ας το εχουν υποψη οι αγοραστες. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2014 από kukukali
kostakiss Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Carefour πυλαια εχει πολλα κομματια. 2 χρονια εγγυηση. Θα το βγαλει το 20αρικο :ρ
Bezbozny Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ανταλλακτικά βρίσκουμε; Βασικά το φίλτρο που είναι και το πιο σημαντικό. Αν μπορεί κάποιος ας αλλάξει και τον τίτλο αφού είναι 20 και όχι 50 ευρώ.
paylidis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Αμπελοκηπους έχει καμία 25-30 κομμάτια... Πήρα ένα κ βλέπουμε. Προς το παρόν φορτιζει ως αύριο... 16 ώρες φόρτιση για 45 λεπτά !OMG υ.γ.Επειδη πηρα την ρομποτικη σκουπα για να ισχυει η εγγυηση των 2 ετων δεν φτανει μονο η αποδειξη αλλα μου ειπαν οτι πρεπει να το σφραγισουν και οι security στην εισοδο/εξοδο!Ασχετο τελος παντων ας το εχουν υποψη οι αγοραστες. Εμένα πάλι νου είπαν ακριβώς το αντίθετο ότι δε χρειάζεται πλέον σφραγίδα... Μας δουλεύουν; Θα ξαναπάρω...
kostakiss Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Εμενα με ενημερωσαν απ το ταμειο για την εγγυηση οποτε και σφραγιστηκε Αντε να δουμε αυριο.. Οντως με τα φιλτρα τι φαση ; Κι εγω μολις εφτασα σπιτι το σκεφτηκα
paylidis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Εμενα με ενημερωσαν απ το ταμειο για την εγγυηση οποτε και σφραγιστηκε Αντε να δουμε αυριο.. Οντως με τα φιλτρα τι φαση ; Κι εγω μολις εφτασα σπιτι το σκεφτηκα Είδα στις οδηγίες ότι καθαρίζεται... Έχει κ ένα ανταλλακτικά μέσα οπότε τι να πω...
kukukali Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Καλα το Καρφουρ ειναι χειροτερο απο το <μπακαλικο του Ζήκου>, οτι ναναι.Οι σφραγιδες που μου εβαλαν πισω απο την αποδειξη ειναι να γελας.....
nek4d Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Το μοντελο της προσφορας ειναι χωρις την βαση και την ενισχυμενη μπαταρια. Διευκρινηση, μιας και ζητησε καποιος να αλλαξει ο τιτλος, εκεινο ειναι αλλο μοντελο. Ισως να εχουν και αλλες διαφορες, βασικα το παρον, ειναι το νεο μοντελο του προηγουμενου "απλου" παλιου που επισης υπηρχε και σαφως δεν κοστιζε 79 ευρω, καπου 40 θα ηταν. Τωρα, μιας και ειχα παρει το προηγουμενο και μου ειχε κατσει ελλατωματικη μπαταρια και το πηγα πισω (η σφραγιδα ειναι παλιο καταλοιπο, τυπικα μπορειτε να την ζητησετε, αλλα μην ανησυχειτε, εγω δεν ειχα βαλει τοτε σφραγιδα και δεν ειχα κανενα προβλημα ακομη και με φωτοτυπια της αποδειξης αγορας), οσοι αγορασετε αυτο, να ελεγξετε αν οντως κραταει η μπαταρια τοσο, τουλαχιστον κανα μισαωρο, ειδαλλως...πισω. Σαν τιμη, δεν το συζηταμε, αξιζει με τα 1000, αν και παθων, σε αυτην την τιμη, πηρα ξανα. Τα πανακια μπαινουν προαιρετικα (σε αντιθεση με την vileda) και υποθετω οτι μπορει να βαλει κανεις και αλλα πανακια, που τα κοβει στο καταλληλο μεγεθος. Και για τα φιλτρα, αν θυμαμαι καλα, επισης δεν πρεπει να ανησυχειτε, το ξεπλενετε και το ξαναβαζετε. Παρολα αυτα, αν χρειαστει, σιγουρα θα υπαρχουν ανταλλακτικα, αν και ολο και καποια πατεντα μπορει να γινει και για αυτο.
ekkli Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 την έχει βρει κανείς στο Ηράκλειο Κρήτης ; υπάρχει τηλέφωνο να πάρω να ρωτήσω πού την έχουνε διαθέσιμη ;
ilias8513 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ξερει κανεις αν υπαρχουν κομματια στο carrefour νεας ιωνιας-μεταμορφωσης?
kukukali Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ξερει κανεις αν υπαρχουν κομματια στο carrefour νεας ιωνιας-μεταμορφωσης? στην Ιφιγενειας μαλλον εννοεις,υπηρχαν καμμια 30ρια στις 3:30...οση ωρα ημουν εκει 15 λεπτα δεν πηρε κανεις αλλος. 1
dakangr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Το πανακι οντως απλα το καθαριζεις και το καναβαζεις, εχει και ενα ανταλλακτικο, αλλα ενα 8μηνο τωρα δεν μου εχει χρειαστει... Παρα πολυ καλη! 1
alexx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Εμένα δεν μου έβαλαν σφραγίδα!! Να περάσω αύριο να μου βάλουν; τι λέτε;
samniotis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 πήρα κι έγω 2 απο το καρφούρ πυλαίας, μία για μένα μία για την αδερφή μου. Στην τελική, μόνο που θα γυρνάει μόνη της με το πανάκι να μαζεύει τα χνούδια, κάτι κάνει να ρωτήσω βρε παιδιά, μιάς και εμένα ακόμη φορτίζει, απο φασαρία τί λέει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα