paylidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Για όσα βλέπει η πεθερά μια χαρα είναι... Το μόνο αρνητικο σε εμένα είναι ότι παίζει να σκαλωσει κάτω απο ένα συγκεκριμένο καλοριφέρ (οπότε βάζω ένα ζευγάρι παπούτσια ώστε να την απωθησω) και στη βάση ενός φωτιστικου δαπεδου (αντιστοίχως βάζω ένα εμπόδιο). Κατα τα αλλα σούπερ και την έχω κάνει ήδη απόσβεση. Μακάρι να βρω άλλη μια σε κάποιο βολικό καρφουρ
l3ft3r1s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Την πήρα και εγώ σήμερα στα 20 από Κηφισίας & Αλεξάνδρας. Είχε άλλες 5 στο ράφι... 1
ipal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Λιγο off. μου ειπαν είδαν (πριν καμμια 10 μερες) κανονικη Ηλ.σκουπα bagless Carrefour στα 25 απο €80. Λ.Αλεξάνδρας. Εκει δεν υπαρχουν πια. Την πετυχε κανεις πουθενα αλλου;
louben Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Εχει σιγουρα χανια (δε σε βολευει μαλλον). Την ειχα παρει περισυ (-6 ευρω κουπονι Πρωτου Θεματος) αρα πηγαινε στα 19 ευρω. Για τα λεφτα της καταπληκτικη δουλευει απροβληματιστα.
Screamer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Με Τη Σειρα Μου Να Ευχαριστήσω Και Εγώ Τον TS Και Τον Φίλο l3ft3r1s...Πήρα Την Τελευταία Πριν 2 Ώρες Περίπου Από Το Κατάστημα Κηφισίας Και Αλεξάνδρας Και Τώρα Φορτίζει Για Πρώτη Φορά (16 Ώρες) ! Μου Λέει Ο Υπεύθυνος Εκει Τελευταίο Κομμάτι Αλλά Είχαμε Πολλά ! Του Λέω Εχτές Ακριβώς Αυτήν Την Ώρα Είχες Ακριβώς 5 Κομμάτια ! Με Κοίταξε Λές Και Ήμουν Από Άλλο Πλανήτη !! paylidis Μια Και Την Έχεις Καιρό Θέλω Να Σε Ρωτήσω Τα Βουρτσάκια Που Μπαίνουν Από Κάτω (Αυτα Που Ξεβιδώνεις Τα Πλαστικά Και Τα Βιδώνεις Μετά Πάνω Απο Τα Βουρτσάκια) Τα Έχεις Μόνιμα Επάνω ??
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Με Τη Σειρα Μου Να Ευχαριστήσω Και Εγώ Τον TS Και Τον Φίλο l3ft3r1s...Πήρα Την Τελευταία Πριν 2 Ώρες Περίπου Από Το Κατάστημα Κηφισίας Και Αλεξάνδρας Και Τώρα Φορτίζει Για Πρώτη Φορά (16 Ώρες) ! Μου Λέει Ο Υπεύθυνος Εκει Τελευταίο Κομμάτι Αλλά Είχαμε Πολλά ! Του Λέω Εχτές Ακριβώς Αυτήν Την Ώρα Είχες Ακριβώς 5 Κομμάτια ! Με Κοίταξε Λές Και Ήμουν Από Άλλο Πλανήτη !! paylidis Μια Και Την Έχεις Καιρό Θέλω Να Σε Ρωτήσω Τα Βουρτσάκια Που Μπαίνουν Από Κάτω (Αυτα Που Ξεβιδώνεις Τα Πλαστικά Και Τα Βιδώνεις Μετά Πάνω Απο Τα Βουρτσάκια) Τα Έχεις Μόνιμα Επάνω ?? Έτσι οπως το λες με τα βουρτσακια. Ξεβιδωνεις αυτα που έχει πάνω και βάζεις αυτα και τα ξαναβιδωνεις. Μόνιμα μένουν πάνω...
dollyyy19 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 μονιμα μεχρι να παρουν κλιση και να μπερδευτουν.μετα τα βγαζεις,τα καθαριζεις,και τα βουτας σε καυτο νερο....επανερχονται στην αρχικη τους κατασταση.......γαματο υλικο...........να ηταν ετσι και τα αυτοκινητα.......... 1
mobile_32 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Τη πρώτη φόρτιση την άφησα 16 ώρες. Όμως απο τότε έχω αρκετό καιρό να τη χρησιμοποιήσω. Πόση ώρα να αφήσω τη 2 και 3 φόρτιση?
alexx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Τη πρώτη φόρτιση την άφησα 16 ώρες. Όμως απο τότε έχω αρκετό καιρό να τη χρησιμοποιήσω. Πόση ώρα να αφήσω τη 2 και 3 φόρτιση? Αστην μεχρι να σβησει το λαμπακι. Θελει αρκετες παντως. πανω απο 12 σιγουρα.
dakangr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Νομιζω το 16ωρο το θελει παντα, οχι μονο την πρωτη φορα. Βασικα οπως λεει και ο αλλος βαλε τη βραδυ, και βγαλε τη απογευμα...
paylidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Πάντα στις 16 ωρες νομίζω σβήνει το λαμπακι..
s2117 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Λιγο off. μου ειπαν είδαν (πριν καμμια 10 μερες) κανονικη Ηλ.σκουπα bagless Carrefour στα 25 απο €80. Λ.Αλεξάνδρας. Εκει δεν υπαρχουν πια. Την πετυχε κανεις πουθενα αλλου; Φίλος την είχε στα καρφουρ που είναι με το avenue το πολυκατάστημα,στην Κηφισίας στο ύψος του Οακα,διπλα Στα mediamarkt Edit. Προχθές τις είδα είχε καμία 10ρια τουλάχιστον,στον πάνω όροφο..έλεγα κ εγώ να πάρω γιατί μ άρεσε εμφανισιακά αλλά κρατήθηκα
bloodlessz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Καλημέρα παιδιά, Έχει κάποιος να μου στείλει το manual της σκούπας επειδή δεν το είχε στη συσκευασία; Ή έστω πως δουλεύει. Ευχαριστώ.
Razor333 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 το φίλτρο δε ξερω που μπορούμε να το βρούμε...εγω το καθαρίζω καθε 2-3 φορές και το φυσάω με λίγο πεπιεσμένο αέρα... Αν μάθετε κάτι ενημερώστε με μιας και με ενδιαφερει... επίσης αν κάποιος την ξαναδει κάπου αλλού (περα του σταθμ. λαρίσης που υπάρχει) ας ενημερώσει μιας και θέλω άλλη μια spare Είχα πάρει στο service των carrefour και μου είπαν δεν υπάρχει φίλτρο ανταλλακτικό.
mobile_32 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Είχα πάρει στο service των carrefour και μου είπαν δεν υπάρχει φίλτρο ανταλλακτικό. Δεν κοιτάμε απο Amazon η eBay μήπως κ βρούμε ? Καλημέρα παιδιά, Έχει κάποιος να μου στείλει το manual της σκούπας επειδή δεν το είχε στη συσκευασία; Ή έστω πως δουλεύει. Ευχαριστώ. Google μήπως κ το βρεις με το κωδικό του μοντέλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα