Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κοιταξεις 2 ή 4 μυνηματα πιο πανω βλεπεις οτι με εντονα γραμματα αναφερεται οτι στο carrefour Ιλιον (Αθηνα) το Σαββατο ειχε φερει παλι μερικά κομματια. Ηταν αρκετα όποτε δε νομιζω να τελειωσαν. Παρε τηλ πριν πας αν εισαι μακρια. Ισως να εχουν φερει και σε αλλα καταστηματα,δε μπορω να ξερω.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα μπει από κινητό και δεν το πρόσεξα.
Πάντως στο μεγάλο κατάστημα στην Κηφισίας - Αλεξάνδρας που ρώτησα δεν είχαν κάτι.
Θα πάρω τηλ αύριο στο Ιλιον

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος, στο Carrefour Πειραιά (Πασαλιμάνι) έχει τουλάχιστον 2.

Ενα ακόμη μπράβο και απο μένα στον TS, τον φίλο mexarhos γιατην ενημέρωση, αλλά και στο καλύτερο Ελληνικό Site που μας φιλοξενεί... :)

• Like 1
Δημοσ.

Και στο Carrefour στην Κηφισίας-Αλεξάνδρας είχε 2

Ειδε κανεις χτες αν εμεινε κανενα Αλεξανδρας;
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

φίλτρο ή πανάκια που μπαίνουν από κάτω που βρίσκουμε? κυρίως φίλτρο βασικά 

το φίλτρο δε ξερω που μπορούμε να το βρούμε...εγω το καθαρίζω καθε 2-3 φορές και το φυσάω με λίγο πεπιεσμένο αέρα...

Αν μάθετε κάτι ενημερώστε με μιας και με ενδιαφερει... επίσης αν κάποιος την ξαναδει κάπου αλλού (περα του σταθμ. λαρίσης που υπάρχει) ας ενημερώσει μιας και θέλω άλλη μια spare

Δημοσ.

το φίλτρο δε ξερω που μπορούμε να το βρούμε...εγω το καθαρίζω καθε 2-3 φορές και το φυσάω με λίγο πεπιεσμένο αέρα...

Αν μάθετε κάτι ενημερώστε με μιας και με ενδιαφερει... επίσης αν κάποιος την ξαναδει κάπου αλλού (περα του σταθμ. λαρίσης που υπάρχει) ας ενημερώσει μιας και θέλω άλλη μια spare

Οφ τοπικ: Κάνει δουλειά η σκούπα αυτη; 

Δημοσ.

Οφ τοπικ: Κάνει δουλειά η σκούπα αυτη; 

ναι, αρκετά καλή δουλειά κάνει. μόνη προϋπόθεση να απομακρύνεις τα περισσότερα εμπόδια απο το χώρο/δωμάτιο που θες να καθαρίσει ώστε να μην σκαλώνει κάθε 3 και λίγο. επίσης δεν είναι για heavy duty καταστάσεις προφανώς, είναι για απλό σκούπισμα/ξεσκόνισμα ανα 4 μέρες π.χ . 

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά δουλειά κάνει. Εγώ την βάζω κάθε μέρα. Αυτή είναι και η χρησιμότητα της... Η επανάληψη... Δεν μπορεί να καθαρίσει καλά πως θα καθαρίσει μια κανονική σκούπα που θα την βάλεις μια φορά την εβδομάδα αλλά μπορείς με το πάτημα ενός κουμπιού να σου καθαρίζει κάθε μέρα

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...