dimigar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 υπάρχει ακόμα στα carrefour η συγκεκριμένη σκούπα? Από αύριο στον Μαρινόπουλο Σκούπα ρομπότ HVC09R-11 -75% από ευρώ 79 μόνο 20. 4
arxaggelos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Βλέπεις το περσινό, βγαίνει πρωτο στο Google Πράγματι 20 ευρώ έχει. Δες το φυλλάδιο στο site του Carrefour κατευθείαν.
Mr.fluffy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 διαβαζω το τοπικ και ολο και περισσοτερο σκεφτομαι να το παρω. Κανεις δεν ανεφερε τιποτα για την εγγυηση... Αν καποιος ξερει ας μας φωτησει
samniotis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 αυτη που έχουν στο φυλλάδιο είναι η απλή, όχι αυτή που επιστρέφει για φόρτισμα, σωστά?
Bezbozny Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Sta Carrefour express υπάρχει ή μόνο στα μεγάλα; κοντά στο κέντρο που μπορώ να τη βρω;
kostakiss Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Αν και μικρο το ποσο, αξιζει η θα μας μεινει στο χερι;
Bezbozny Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Τελικά την αγόρασα και εγώ στο carrefour στο Ρέντη. είχε περίπου 20 κομμάτια τώρα το πρωί που πήγα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον γιατί δεν καταλάβω κάτι στις οδηγίες χρήσης. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε ούτε το πανάκι ούτε τις βούρτσες όταν υπάρχει χαλί ή απλά δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα; Δηλαδή βασικά το ερώτημα μου είναι για τις βουρτσες. Σε χαλί να τις βάλω ή όχι; Edit: τελικά διάβασα πιο πριν που γράφουν να μη τις βάζω οπότε μου λύθηκε η απορία.πάντως 20 ευρώ είναι μια χαρά τιμή... Το πλαστικό για να βάλουμε το πανάκι πως βγαίνει; όταν δεν χρησιμοποιούμε το πανάκι το πλαστικό αυτό να το έχουμε πάνω στην σκούπα ή εκτός;
Tzimmys Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά, να την πάρουμε? Ξέρω, η τιμή είναι τζάμπα, αλλά αν δεν κάνει και τίποτα, δώρο-άδωρο. Αξίζει, τι λέτε?
paylidis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 με ενδιαφέρει και εμένα μιας και το σκουπισμα ειναι χειροτερο απο το σκαψιμο για εναν αντρα την ειδατε σε κανενα καρφουρ προς βπ ή αθηνα κεντρο; 1
atomakis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Λέει κάτι για 20€; Εχω μικρό διαμέρισμαε ενα δωματιο με χάλια χαμηλά αλλα με κροσια στην άκρη, θα κολλάει ή θα μπορει να ανεβεί για να τα καθαρίζει απο τρίχες και ψίχουλα; Sent from my iPhone using Insomnia
alexx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Θεσσαλονίκη στην Πυλαία έχει κομμάτια; πήρε κανένας; λέω να περάσω το απόγευμα και σκέφτομαι να την πάρω.
nikgl Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Στα 20 ευρώ για light σκούπα είναι σκότωμα. 25 έχει το ξεσκονιστήρι της vileda! 2
fylatos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Θεσσαλονίκη στην Πυλαία έχει κομμάτια; πήρε κανένας; λέω να περάσω το απόγευμα και σκέφτομαι να την πάρω. Έχει καμία πενηνταριά. Φορτίζει το δικό μου. Ειδωμεν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα