Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει ακόμα στα carrefour η συγκεκριμένη σκούπα?

Από αύριο στον Μαρινόπουλο

Σκούπα ρομπότ
HVC09R-11
     -75%   από  ευρώ 79  μόνο 20.
  • Like 4
  • Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

διαβαζω το τοπικ και ολο και περισσοτερο σκεφτομαι να το παρω.

Κανεις δεν ανεφερε τιποτα για την εγγυηση...

Αν καποιος ξερει ας μας φωτησει 

Δημοσ.

Τελικά την αγόρασα και εγώ στο carrefour στο Ρέντη. είχε περίπου 20 κομμάτια τώρα το πρωί που πήγα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον γιατί δεν καταλάβω κάτι στις οδηγίες χρήσης. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε ούτε το πανάκι ούτε τις βούρτσες όταν υπάρχει χαλί ή απλά δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα; Δηλαδή βασικά το ερώτημα μου είναι για τις βουρτσες. Σε χαλί να τις βάλω ή όχι;

Edit: τελικά διάβασα πιο πριν που γράφουν να μη τις βάζω οπότε μου λύθηκε η απορία.πάντως 20 ευρώ είναι μια χαρά τιμή...

Το πλαστικό για να βάλουμε το πανάκι πως βγαίνει; όταν δεν χρησιμοποιούμε το πανάκι το πλαστικό αυτό να το έχουμε πάνω στην σκούπα ή εκτός;

Δημοσ.

Παιδιά, να την πάρουμε? Ξέρω, η τιμή είναι τζάμπα, αλλά αν δεν κάνει και τίποτα, δώρο-άδωρο. Αξίζει, τι λέτε?

Δημοσ.

με ενδιαφέρει και εμένα μιας και το σκουπισμα ειναι χειροτερο απο το σκαψιμο για εναν αντρα :P

την ειδατε σε κανενα καρφουρ προς βπ ή αθηνα κεντρο;

• Like 1
Δημοσ.

Λέει κάτι για 20€; Εχω μικρό διαμέρισμαε ενα δωματιο με χάλια χαμηλά αλλα με κροσια στην άκρη, θα κολλάει ή θα μπορει να ανεβεί για να τα καθαρίζει απο τρίχες και ψίχουλα;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη στην Πυλαία έχει κομμάτια; πήρε κανένας; λέω να περάσω το απόγευμα και σκέφτομαι να την πάρω.

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη στην Πυλαία έχει κομμάτια; πήρε κανένας; λέω να περάσω το απόγευμα και σκέφτομαι να την πάρω.

Έχει καμία πενηνταριά. Φορτίζει το δικό μου. Ειδωμεν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...