Προς το περιεχόμενο

Hardware Η Software?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

καθαρισε κ επεκσεργαστη κ ψυκτρα απλα με ενα καθαρο πανι τιποτε αλλο,να καθαρισει καλα κ μετα βαλε μια πινελια παστα στο κεντρο του επεξεργαστη κ απλωσε τη με το δαχτυλο σου πανω στον επεξεργαστη!

Γινεται ολοκληρη φασαρια για την παστα και τελικα τον συμβουλευουμε να την απλωσει με το..δαχτυλο?

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τροφοδοτικό Corsair cx430

Η πάστα δεν είναι το πρόβλημα και η θερμοκρασία! (Εννοώ μπορεί να δημιούργησε το πρόβλημα αλλά αν την βελτιώσω που το έκανα δεν θα αλλάξει τίποτα )
Εξαρτήματα θα δοκιμάσω απο βδομάδα. Μέχρι τότε αναμονή! 
Πως να απλώσω την πάστα? (δοκίμασα την ευθεία γραμμή που έλεγαν για τον επεξεργαστή μου οι οδηγίες της arctic silver αλλά πάλι τα ίδια).Το ρεκόρ μου τώρα είναι 36 βαθμούς idle(6 φορές άλλαξα πάστα απο χθές δεν έχω άλλη)  :P

• Moderators
Δημοσ.

Πως να απλώσω την πάστα? (δοκίμασα την ευθεία γραμμή που έλεγαν για τον επεξεργαστή μου οι οδηγίες της arctic silver αλλά πάλι τα ίδια).

Οτιδηποτε με ευθεια επιφανεια. Σπατουλα, καποια καρτα, οτιδηποτε αντιστοιχο. Σιγουρα οχι με δαχτυλο.

Απο τη στιγμη που ακολουθησες οδηγιες της artic silver εισαι οκ.

Δημοσ.

Τελικα εχεις καμμια εξελιξη σχετικα με το προβλημα?

Δημοσ.

Θα δουλέψω αργότερα λίγο ακόμα την ενσωματωμένη γιατί έχω μια  υποψία πως κολλούσε   μόνο την πρώτη φορά αφού έβγαζα την gpu.Αλλά δεν θυμάμαι στα σίγουρα.

Δημοσ.

Με την ενσωματωμένη ή θα μπει σε game και δεν θα κολλήσει καθόλου ή θα κολλήσει κατευθείαν. Ανάλογα τα κέφια :P.Πάντως κολλάει και σε random στιγμές εκτός gaming άρα...Μάλλον δεν είναι η gpu.

Δημοσ.

Αν και δεν εχει σχέση φυσιολογικά μπορεις να δεις και τον δίσκο σου με το hdsentinel ? μιας και τα εχεις δοκιμάσει ολα

Δημοσ.

Παντώς κάτι άσχετο αυτό που λέτε με την πάστα δεν χρειάζεται να κάνεις οτι αναφέρθηκεΓια μένα απλά βάζεις στο κέντρο του επεξεργαστή μια μικρή ποσότητα 2 σταγόνες ας πούμε.Και μετά όταν μπεί η ψύχτρα απο πάνω κ κουμπώσει θα απλώσει ομοιόμορφα την πάστα χωρίς να λερώσεις το οτιδήποτε.

Δημοσ.

φιλε καλημερα.κοιτα σκληρο οπως ειπαν κ αλλοι...

αν και δεν ειναι σκληρος.

anyway.

αν μπορεις τσεκαρε τα πραγματα σε αλλη μητρικη...κανε κανονικα σετ απ τα παντα και περνα καινουρια win πανω στον δισκο.αν την ακουσει ξανα πας για δισκο λογικα.(αρκει να δουλευουν σωστα τα υπολοιπα) αν μπορεις βαλε αλλο τροφοδοτικο πανω.αλλιως το δικο σου.

αν πανε ολα καλα τοτε σε βλεπω για μητρικη...

Δημοσ.

Μητρική δεν νομίζω, είναι καινούργια (3 μήνες περίπου).
Έβαλα καινούργια windows και ο σκληρός είναι μια χαρά.
Τα άλλα θα τα βάλω σε άλλο pc.
Aν και νομίζω πως είναι η gpu γιατί χθές έπαιζα με την ενσωματωμένη κανένα 5ωρο χωρίς πρόβλημα.
Ίσως η ενσωματωμένη να τα έπαιζε όταν πήγαινε να παίξει κάτι βαρύ όπως (Video με πολύ καλή ανάλυση ή παιχνίδι με full γραφικά).
Η gpu η άλλη δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξει 5 ώρες game, 1 λεπτό ίσως :P.

Δημοσ.

Έψαξα λιγο το συγκεκριμένο error http://www.sevenforums.com/bsod-help-support/215897-bsod-error-0x0000016-nvlddmkm-sys.html και εδω λεει ενας οτι το πρόβλημα ηταν οτι το τροφοδοτικό του εδινε μεγάλη ταση , κατι με το voltage. Δεν θυμάμαι απο τα προηγούμενα post αν εχεις δοκιμάσει και αλλο τροφοδοτικό ?

Δημοσ.

Oχι δεν δοκίμασα σε άλλο τροφοδοτικό.( το bluescreen ήταν με την ενσωματωμένη ). Έβαλα τώρα τους νέους driver (της ενσωματωμένης) και αν δεν με πετάξει τότε είναι η gpu(nvidia).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...