Προς το περιεχόμενο

Hardware Η Software?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες την παστα οπωσδηποτε! 80% ειναι απο εκει το προβλημα σου!

Καλη επιτυχια! στειλε αποτελεσματα!!! :-)

Δημοσ.

Ενταξει συμβαινει αν δεν το εχεις ξανακανει! ειναι λιγο περιεργα αυτα τα 4 πιαστρακια της ψυκτρας! αν ημασταν κοντα θα σε βοηθουσα!

Δημοσ.

Με την κάρτα γραφικών είτε σε video μπω είτε σε παιχνίδι κετευθείαν βγάζει τα χρώματα. Τωρα για την ενσωματωμένη δεν μπορΏ να καταλαβω τι γίνεται. Παντως και video kai games παίζει απλά κολάει σε ραντομ στιγμές

Corsair cx430 geforce 8800gt

Δημοσ.

Γιατι νόμιζα δεν έχει σημασία :P που το βλέπω αυτό?

Intel® G41 Express Chipset (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)

Αυτό το βρήκα στο display adapters

Τελικά τα ίδια κάνει και η ενσωματωμένη(Χωρις τα χρώματα απλά παει σε εξικονομησης ενεργειας και κολαει το pc)

Δημοσ.

Αφου κανει τα ιδια με την κανονική και την onboard τοτε δύσκολο μου φαίνεται να ειναι η κάρτα γραφικών εκτος και αν με καποιο τρόπο επηρεάζει η μια την αλλη :unsure:

Εγω θα έλεγα να κανεις και εναν έλεγχο τις μνήμες με το memtest για περίπου 2 ώρες

Δημοσ.

Τελικά τα ίδια κάνει και η ενσωματωμένη(Χωρις τα χρώματα απλά παει σε εξικονομησης ενεργειας και κολαει το pc)

Αν το είχες κάνα τρίμηνο έτσι με μισή ψήκτρα και χάλια την πάστα όπως λες, τότε μπορεί να ψήθηκε και η κάρτα γραφικών και κάνα northbridge της μητρικής και ό,τι άλλο θες,κοινός αν δεν τα ελέγξεις σε άλλον Η/Υ τα εξαρτήματά σου δεν θα βγάλεις άκρη για το τι δουλεύει σωστά και τι όχι.

Λογικά έχω βάλει χάλια την πάστα (90% σίγουρος) αλλά τι σχέση έχει αυτό τώρα? Αφού 3 μήνες δεν είχα πρόβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...