PuNiShErR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Επίσης τα windows βρήκαν video hardware problem. Θα αλλάξω βέβαια πάστα. Αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι ε.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δες την παστα οπωσδηποτε! 80% ειναι απο εκει το προβλημα σου! Καλη επιτυχια! στειλε αποτελεσματα!!!
PuNiShErR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξερω τι γίνεται δενμπορω να την βάλω καλά είμαι άμπαλος.Θα ζητήσω να βοήθεια απο φίλο.(80 βαθμούς idle)
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ενταξει συμβαινει αν δεν το εχεις ξανακανει! ειναι λιγο περιεργα αυτα τα 4 πιαστρακια της ψυκτρας! αν ημασταν κοντα θα σε βοηθουσα!
PuNiShErR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Αποτι καταλαβα δεν ακουμπουσε το δεξι ημικυκλιο της ψυκτρας Το πηγαστο 44 Το πρόβλημα δεν λύθηκε akoma
Thanos1972 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 ....ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου ακριβως και ποια ηταν η καρτα γραφικων?
PuNiShErR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Με την κάρτα γραφικών είτε σε video μπω είτε σε παιχνίδι κετευθείαν βγάζει τα χρώματα. Τωρα για την ενσωματωμένη δεν μπορΏ να καταλαβω τι γίνεται. Παντως και video kai games παίζει απλά κολάει σε ραντομ στιγμές Corsair cx430 geforce 8800gt
Thanos1972 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 κλασσικα.8 σειρα που ψοφησε. τους drivers τους εβγαλες της καρτας γραφικων?
PuNiShErR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Οχι, γιαυτό λες να γίνεται αυτο με την ενσωματωμένη?
Thanos1972 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 εν το μεταξυ δεν μας εχεις πει ακομα και ποια ειναι η ενσωματομενη. δωσε βρε περισσοτερες πληροφοριες.
PuNiShErR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Γιατι νόμιζα δεν έχει σημασία που το βλέπω αυτό? Intel® G41 Express Chipset (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) Αυτό το βρήκα στο display adapters Τελικά τα ίδια κάνει και η ενσωματωμένη(Χωρις τα χρώματα απλά παει σε εξικονομησης ενεργειας και κολαει το pc)
SPANK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Αφου κανει τα ιδια με την κανονική και την onboard τοτε δύσκολο μου φαίνεται να ειναι η κάρτα γραφικών εκτος και αν με καποιο τρόπο επηρεάζει η μια την αλλη Εγω θα έλεγα να κανεις και εναν έλεγχο τις μνήμες με το memtest για περίπου 2 ώρες
TheELF Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Τελικά τα ίδια κάνει και η ενσωματωμένη(Χωρις τα χρώματα απλά παει σε εξικονομησης ενεργειας και κολαει το pc)Αν το είχες κάνα τρίμηνο έτσι με μισή ψήκτρα και χάλια την πάστα όπως λες, τότε μπορεί να ψήθηκε και η κάρτα γραφικών και κάνα northbridge της μητρικής και ό,τι άλλο θες,κοινός αν δεν τα ελέγξεις σε άλλον Η/Υ τα εξαρτήματά σου δεν θα βγάλεις άκρη για το τι δουλεύει σωστά και τι όχι. Λογικά έχω βάλει χάλια την πάστα (90% σίγουρος) αλλά τι σχέση έχει αυτό τώρα? Αφού 3 μήνες δεν είχα πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα