Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα,εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ ...εχω κατεβασει κατι βιντεακια παιδικα τον εναν φακελο τον ανοιγω κανονικα τον αλλο μολις τον ανοιξω εξαφανιζονται ολα απο την οθονη και επιστρεφει η επιφανεια εργασιας, το ιδιο μου συμβαινει και σε εναν φακελο με φωτο που εχω μεταφερει απο φωτ /μηχανη ...στον σταθερο υπολογιστη ολα ανοιγουν κανονικα ...καμια ιδεα??

στο βιντεο που ακολουθει δειχνω το προβλημα με τα βιντεακια

http://www.youtube.com/watch?v=XrBRbJ5h5Io

Δημοσ.

Δοκίμασε να καθαρίσεις την cache των εικονιδίων. 

http://www.trishtech.com/2010/07/rebuild-icon-cache-in-windows-xp/

Μπορείς το παρακάτω κείμενο να το αποθηκεύσεις με το σημειωματάριο με κατάληξη .bat έτσι μπορείς να το τρέξεις με διπλό κλικ αντί να γράφεις της εντολές μια μια.

taskkill /f /im explorer.exe
attrib -H “%userprofile%Local SettingsApplication DataIconCache.db”
del “%userprofile%Local SettingsApplication DataIconCache.db”
explorer.exe
Δημοσ.

Δοκίμασε να καθαρίσεις την cache των εικονιδίων. 

http://www.trishtech.com/2010/07/rebuild-icon-cache-in-windows-xp/

Μπορείς το παρακάτω κείμενο να το αποθηκεύσεις με το σημειωματάριο με κατάληξη .bat έτσι μπορείς να το τρέξεις με διπλό κλικ αντί να γράφεις της εντολές μια μια.

taskkill /f /im explorer.exe
attrib -H “%userprofile%Local SettingsApplication DataIconCache.db”
del “%userprofile%Local SettingsApplication DataIconCache.db”
explorer.exe

04hz.jpg

Δημοσ.

Κάτι τρέχει με τα folder ή κάποιο απ´ τα αρχεία που ειναι μέσα και κρασάρει ο windows explorer. Έχεις δοκιμάσει rename και των 2 folders στα οποία βρίσκονται τα αρχεία; Να ζιπάρεις όλο το folder και να βγάλεις τα βιντεάκια ενα-ενα μέσα απ´ το zip?

• Like 1
Δημοσ.

Αφού του ανοίγει τον ίδιο φάκελο από άλλο Η/Υ χωρίς πρόβλημα,άρα το πρόβλημα είναι στα windows.

Φαντομά,πάνε στον φάκελο μόνος σου,δεν έχω xp μπροστά μου τώρα για να σου πω,αλλά αν θες πέρνα το everything (γιατί η εύρεση των xp σου βγάζει την ψυχή)και ψάξε για το DataIconCache.db μέσα από εκεί.

Προσπάθησε να το σβήσεις μόνος σου και αν είναι προστατευμένο θα δούμε τι μπορείς να κάνεις.

Δημοσ.

στην γενικη επισκοπηση δεν βρισκει τιποτα

56rs.png

αλλα και σε αναζητηση που το βαζω να κανει παλι τπτ ... :wacko:

LXtAn1m.png

διαβαζοντας αυτο  http://www.winability.com/repair-windows-desktop-icon-cache/ 

παρατηρω οτι ο φακελος local  που λεει εμενα δεν εχει !

και εχω επιλεξει να εμφανιζονται οι κρυφοι φακελοι !

Δημοσ.

telika  βρηκα ενα αρχειο στον φακελο local ( επρεπε να πατησω εμφανιση αρχειων συστηματος) τον εσβησα μα δεν αλλαξε τπτ απολυτως!

Δημοσ.

Παρομοιο προβλημα πριν ΠΑΡΑ πολλα χρονια..
εφταιγε για καποιο λογο 1 βιντεο, δεν ηξερα ποιο..
προλαβαινα ανοιγα τον φακελο και εσβηνα ενα καθε φορα..
μετα κρασαρε ο explorer και μετα ξανα το ιδιο..
μεχρι που καταλαθος εσβησα το αρχειο που εφταιγε και διορθωσε!

Δημοσ.

Αν δεν μπορέσεις να βγάλεις άκρη μπορείς να με κάνεις φίλο στο Skype και να ανοίξουμε κοινή χρήση οθόνης. Aν πάλι δεν έχεις skype μπορώ να μπω στον υπολογιστή σου μέσο ενός προγράμματος που θα σου δώσω να κατεβάσεις (Team View), μήπως και βγάλουμε άκρη. Πάντως δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό/ανησυχητικό.

Να σημειωθεί ότι το Team View είναι ασφαλές πρόγραμμα και δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι τίποτα. Όποια δήποτε στιγμή θέλεις μπορείς να με πετάξεις κλείνοντας το πρόγραμμα ή απλά σταματώντας την σύνδεση. Όσο εσύ έχεις κλειστό το πρόγραμμα εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ. Αν έχεις σταματήσει την σύνδεση πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ.

Αυτά από εμένα :)

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου κάνει για πρόβλημα σε κάποιον codec. Αν έχεις εγκατεστημένους codecs απεγκατέστησε τους.

Επίσης, δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία (πατώντας επαναλαμβανόμενα F8 όταν ξεκινάει ο υπολογιστής). Δες αν στο κάνει και εκεί.

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου κάνει για πρόβλημα σε κάποιον codec. Αν έχεις εγκατεστημένους codecs απεγκατέστησε τους.

Επίσης, δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία (πατώντας επαναλαμβανόμενα F8 όταν ξεκινάει ο υπολογιστής). Δες αν στο κάνει και εκεί.

Αν κατάλαβα καλά δεν προλαβαίνει να τρέξει κάποιο video. Με το που ανοίγει το folder κρασάρει.

Εγώ δεν θα παιδευόμουν. Αφού ανοίγει σε άλλο pc, copy σε άλλο Folder και πίσω στο laptop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...