Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Μιλησα με φιλη, φιλης, που αντιμετωπιζει ισως το πιο περιεργο προβλημα που εχω ακουσει ποτε μου, και ειπα να δω μηπως εχει ξανατυχει σε κανεναν σας. 
Ξαφνικα μια μερα, ΟΛΕΣ οι φωτος της στο λαπτοπ, ηταν αλλοιωμενες. Μπλε κηλιδες, γραμμες, πιξελς κτλπ. (οταν μου στειλει 1-2 θα ανεβασω να δειτε). 
Πηγε το λαπτοπ στην Σονυ, και της εκαναν backup και format. Της ειπανε οτι χτυπησε ο σκληρος της, και της "χαλασε" τις φωτογραφιες. Της αλλαξαν σκληρο (EDIT: δεν της αλλαξαν καν σκληρο, κατι που δεν βγαζει νοημα και με κανει να φοβαμαι οτι η σονυ ελεγε βλακειες), και τωρα εχει ξεμεινει με αυτες τις φωτος. Αναρωτιεται αν υπαρχει ο παραμικρος τροπος να τις φτιαξει. Δεν μπορω να βρω τιποτα σχετικο στο ιντερνετ. Αν ητανε corrupted δεν θα ανοιγανε καν. Αυτες ανοιγουν, εχουν στοιχεια οπως ημερομηνια και μαρκα καμερας, απλα ειναι αλλαγμενες. Εχετε καμια ιδεα γιατι εγινε αυτο ?

Δημοσ.

Αν οι φωτογραφίες που έγινε το backup ηταν σε μερος του δίσκου που ηταν χαλασμένο και το backup που έγινε ειναι με τις φωτογραφίες χαλασμένες οποτε σε αυτην την περίπτωση δεν μπορεις να κανεις κατι.

Δημοσ.

τις περασανε σε φλασακι, αλλα χαλασμενες ηδη. 
το θεμα ειναι, ειναι οντως πιθανο να συνεβει κατι τετοιο? να χτυπησε ο σκληρος - χωρις να χρειαζεται αλλαγη, και να αλλοιωσε τις φωτο? μονο στην εικονα τους?!

Δημοσ.

Φωτό ήταν, η εικόνα είναι με το πρόβλημα.

Τι να χαλάσει, τον ήχο; ^_^

Αν έγινε back up με τα αρχεία ήδη αλλοιωμένα, δώρον άδωρο.

Γι' αυτό λέμε πολλές φορές, τα σημαντικά προσωπικά αρχεία που έχουμε, ποτέ μόνο σ' ενα μέσο.

Τώρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...