katchris Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και τρεις με τέσσερις μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Είμαι φοιτητής στην κέρκυρα με σύνδεση forthnet και τις τελευταίες μέρες το ping ειδικά όταν παίζω lol χτυπάει και 1000. Επίσης παρόλο που το ρούτερ κλειδώνει γύρω στα 10 mbps η ταχύτητα κατεβάσματος είναι δραματικά πολύ χαμηλή. Μια ενδεικτική είναι γύρω στα 2 με 4 mbps. Και όλα αυτά με υποτιθέμενη 24άρα γραμμή. Να τονίσω επίσης ότι και σε φίλο μου με σύνδεση forthnet έχουμε τα ίδια θέματα με το ping. Τι μπορεί να συμβαίνει και τι μπορούμε να κάνουμε?? DSL Type: G.992.5_Annex_A Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1021 / 10700 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1145 / 11952 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 9285917 / 5852861 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12 / 19 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 10.5 / 21 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11.7 / 11.2 Loss of Framing (Local/Remote): 0 / - FEC (Up/Down): 0 / 86 CRC (Up/Down): 0 / 0 Αυτά είναι και τα στατιστικά της γραμμής μου.
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και τρεις με τέσσερις μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Είμαι φοιτητής στην κέρκυρα με σύνδεση forthnet και τις τελευταίες μέρες το ping ειδικά όταν παίζω lol χτυπάει και 1000. Επίσης παρόλο που το ρούτερ κλειδώνει γύρω στα 10 mbps η ταχύτητα κατεβάσματος είναι δραματικά πολύ χαμηλή. Μια ενδεικτική είναι γύρω στα 2 με 4 mbps. Και όλα αυτά με υποτιθέμενη 24άρα γραμμή. Να τονίσω επίσης ότι και σε φίλο μου με σύνδεση forthnet έχουμε τα ίδια θέματα με το ping. Τι μπορεί να συμβαίνει και τι μπορούμε να κάνουμε?? DSL Type: G.992.5_Annex_A Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1021 / 10700 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1145 / 11952 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 9285917 / 5852861 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12 / 19 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 10.5 / 21 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11.7 / 11.2 Loss of Framing (Local/Remote): 0 / - FEC (Up/Down): 0 / 86 CRC (Up/Down): 0 / 0 Αυτά είναι και τα στατιστικά της γραμμής μου. αν και μαλλον το κοβω για πιτα dslam εν τουτοις α.κανε δοκιμη μια παραξενη ωρα πχ 4-5 το πρωι να δεις αν γινετε και τοτε.αν δεν το κανει τοτε οκ πιτα dslam>β.ζητα απο την forthnet α.free profile γιατι τωρα εχεις 11αρι και ζητα και fast path για να εχεις καλυτερο Ping
katchris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασα κατά τις 2 το βράδυ δεν είχα κανένα πρόβλημα όπως επίσης και λίγο πιο αργά. Το πρόβλημα από ότι κατάλαβα παρουσιάζεται τις ώρες αιχμής. Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό?? Επίσης τηλέφωνο θα πάρω στην forthnet και απλά θα τους ζητήσω free profile και fast path?? Οι γραμμές εδώ στο νησί είναι λίγο παλιές υπάρχει περίπτωση μετά την αλλαγή να έχω αποσυνδέσεις, κολλήματα??
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασα κατά τις 2 το βράδυ δεν είχα κανένα πρόβλημα όπως επίσης και λίγο πιο αργά. Το πρόβλημα από ότι κατάλαβα παρουσιάζεται τις ώρες αιχμής. Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό?? Επίσης τηλέφωνο θα πάρω στην forthnet και απλά θα τους ζητήσω free profile και fast path?? Οι γραμμές εδώ στο νησί είναι λίγο παλιές υπάρχει περίπτωση μετά την αλλαγή να έχω αποσυνδέσεις, κολλήματα?? αρα μαλλον λιγο πιτα dslam τις ωρες αιχμης.ζητα fast path και ζητα kai free profile και δες πως παιζει.αν εχεις θεμα οκ μετα στο ξαναλλαζουν δεν υπαρχει προβλημα.παντου παλιες ειναι οι γραμμες μην ανησυχεις.αλλωστε εσυ εχεις πολυ καλη γραμμη και εισαι αρκετα κοντα στον οτε οποτε No worries.απλα δεν πιανεις Full ταχυτητα λογω 11 profile που βλεπω.ζητας free profile αλλιως 6αρι profile και fast path.αν εχεις θεμα εδω ειμαστε παλι.
johnkrv7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα!!! έχω και εγώ forthnet και εδώ και μία βδομάδα περίπου ι ταχύτητες πάνε να με τρελάνουν...από τις 2-3 τα ξημερώματα ως τις 10 το πρωί περίπου είμαι σχετικά καλά αλλά τις υπόλοιπες ώρες ξεκινάει η κάθοδος και φτάνω να έχω 1 με 4 Mbps το πολύ...Κάλεσα τη forthnet και κάναν διάφορες ρυθμίσεις αλλά πάλι τα ίδια αν και το modem δείχνει συγχρονισμό στα 11,600 εγώ στο pc δε βλέπω κάτι αντίστοιχο.Μου δώσαν και καινούργιο modem ( ZΤΕ H108L) αλλά πάλι τα ίδια..Πριν είχα το technicolor TD 5130 σε fast path και δούλευε κανονικά. Σήμερα δε το ping μου χτυπάει 280-300 ms..Καμιά λύση ?? τα stats tou modem είναι: Down Up SNR Margin: 10.6 11.7 db Line Attenuation 34.6 17.8 db Data Rate 11421 1020 kbps αλλά σε διάφορα speedtest πιάνω με το ζόρι 3-4 mbps. Καμιά λύση ?? Ευχαριστώ!!!
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 το technicolor ειναι πολυ καλυτερο. β.σου αλλαξαν Profile και σου μειωσαν την ταχυτητα που μαλλον ουτε αυτο εκανε κατι. αν το κανει συγκεκριμενες ωρες εμενα μου μυριζει πιτα dslam εκτος αν καποιος κλεβει ιντερνετ εκεινες τις ωρες η καποιος μεσα απο το δικτυο σου λιωνει το κατεβασμα ανεβασμα.στο Technicolor βλεπεις ποιος ειναι συνδεδεμενος.επισης προληπτικα και μονο να εισαι με καλωδιο (αν και λες οτι το κανει συγκεκριμενες ωρες) οποτε δεν φταιει αυτο. εκτος αν εκεινες τις ωρες η γραμμη σου φρικαρει απο εξωτερικους παραγοντες αλλα εκει θα δεις λογικα παρα πολλα errors στην γραμμη και ισως και αποσυγχρονισμο.. μπορεις να ζητησεις και Interleave να δεις αν θα παιξει πιο καλα που δεν το νομιζω. 1
johnkrv7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 μπαίνω από καλώδιο και κλείνω το wifi τελείως και πάλι τα ίδια!κανείς δε κλέβει ή κατεβάζει...πήρα πριν 5 λεπτά τεχνική υποστήριξη και τώρα μου έβαλε snr margin 6.4 και είμαι συγχρονισμένος στα 13315 kbps αλλά και πάλι τίποτα.. αύριο θα με καλέσουν ξανά λένε. αν παίζει πρόβλημα με dslam τι μπορώ να κάνω?? Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!!! +1000000000000000000!!!
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 μπαίνω από καλώδιο και κλείνω το wifi τελείως και πάλι τα ίδια!κανείς δε κλέβει ή κατεβάζει...πήρα πριν 5 λεπτά τεχνική υποστήριξη και τώρα μου έβαλε snr margin 6.4 και είμαι συγχρονισμένος στα 13315 kbps αλλά και πάλι τίποτα.. αύριο θα με καλέσουν ξανά λένε. αν παίζει πρόβλημα με dslam τι μπορώ να κάνω?? Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!!! +1000000000000000000!!! ζητα και Interleave Μπας και.αλλιως αν ειναι θεμα πιτα dslam δεν μπορεις να κανεις τιποτα.καιεφοσον μου λες οτι και φιλος σου εχει το ιδιο θεμα τοτε ειναι πιτα dslam σιγουρα.τυπικα μπορεις να δοκιμασεις και Pings καιαλλου για να δεις αν αλλαζουν και αυτα.
katchris Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ζήτησα fast path και 6άρι προφίλ από την forthnet μέχρι στιγμής το ping από 100 έπεσε γύρω στα 75 και κέρδισα και γύρω στα 2 mbps σε ταχύτητα. Αυτά είναι και τα στατιστικά μετά τις αλλαγές. DSL Type: G.992.5_Annex_A Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1021 / 12685 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1189 / 13708 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 14542 / 69688 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12 / 19 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 10.5 / 20.5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11.3 / 6.3 Loss of Framing (Local/Remote): 0 / - FEC (Up/Down): 0 / 0 CRC (Up/Down): 0 / 0
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Ζήτησα fast path και 6άρι προφίλ από την forthnet μέχρι στιγμής το ping από 100 έπεσε γύρω στα 75 και κέρδισα και γύρω στα 2 mbps σε ταχύτητα. Αυτά είναι και τα στατιστικά μετά τις αλλαγές.DSL Type: G.992.5_Annex_A Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1021 / 12685 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1189 / 13708 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 14542 / 69688 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12 / 19 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 10.5 / 20.5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11.3 / 6.3 Loss of Framing (Local/Remote): 0 / - FEC (Up/Down): 0 / 0 CRC (Up/Down): 0 / 0 μια χαρα.απλα ενημερωτικα α.ελπιζω να ζητησες 6 αρι με fast path αν θες καλυτερα pings. β.οτι εχεις καλυτερο ping δεν σημαινει οτι θα λυθει το προβλημα που εχεις.αν ειναι θεμα πιτα dslam τοτε τις ωρες αιχμης παλι θα εχεις το ιδιο θεμα.απλα ισως φανει λιγοτερο λογω fast path. και εφοσον μου λες οτι και ο φιλος σουεχει το ιδιο θεμα τοτε υπομονη μεχρι να γινει καμια αναβαθμιση. επισης οπως ειπα κρατα το Technicolor Πανω και καντου και το firmware update απο εδω. http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954
katchris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 μια χαρα.απλα ενημερωτικα α.ελπιζω να ζητησες 6 αρι με fast path αν θες καλυτερα pings. β.οτι εχεις καλυτερο ping δεν σημαινει οτι θα λυθει το προβλημα που εχεις.αν ειναι θεμα πιτα dslam τοτε τις ωρες αιχμης παλι θα εχεις το ιδιο θεμα.απλα ισως φανει λιγοτερο λογω fast path. και εφοσον μου λες οτι και ο φιλος σουεχει το ιδιο θεμα τοτε υπομονη μεχρι να γινει καμια αναβαθμιση. επισης οπως ειπα κρατα το Technicolor Πανω και καντου και το firmware update απο εδω. http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954 Ναι fast path με 6άρι προφίλ ζήτησα. Η αλήθεια είναι ότι τις ώρες αιχμής υπάρχουν ακόμα μεγάλα προβλήματα αλλά όταν δεν είναι πίτα το dslam τότε όλα είναι μια χαρά καθώς είδα βελτίωση και σε ping και σε ταχύτητα απλά κάνουμε υπομονή όσο γίνεται. Να σαι καλά και για το link γιατί έχω καιρό να το αναβαθμίσω.
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ναι fast path με 6άρι προφίλ ζήτησα. Η αλήθεια είναι ότι τις ώρες αιχμής υπάρχουν ακόμα μεγάλα προβλήματα αλλά όταν δεν είναι πίτα το dslam τότε όλα είναι μια χαρά καθώς είδα βελτίωση και σε ping και σε ταχύτητα απλά κάνουμε υπομονή όσο γίνεται. Να σαι καλά και για το link γιατί έχω καιρό να το αναβαθμίσω. ελπιζω να γινει συντομα αναβαθμιση στο dslam και να παιζεις ολες τις ωρες οκ.δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατ απο την μερια σου για να αλλαξει αυτο οποτε υπομονη μεχρι να φτιαχτει.αλλιως αν παιζεις παιχνιδια κτλ προσπαθησε να διαλεξεις ωρες που να μην ειναι αιχμης(σχετικο αυτο).
Fusion7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 να συνεχισω και εγω απο εδω να μην ανοιξουμε και αλλο thread. μολις ηρθα forthnet και εχω μεγαλο latency στο wow 750ms+. Προβληματα αποσυνδεσεων δεν εχω (ακομα-φτου-φτου) ζηταω και εγω fast path και 6αρι profile ? ειναι δηλαδη default κινηση απο οτι βλεπω ?
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 ζητα δεν εχεις κατι να χασεις.αν ειναι θεμα τωρα πιτα dslam το τοσο μεγαλο Ping η αν ειναι θεμα οτι μπαινες με ασυρματο εκει παμε αλλου.
Fusion7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 ενσυρματα μπαινω με ενα zte router που εστειλαν, οσο για πιτα dslam δεν γνωριζω να σου πω αλλα με οτενετ τοσα χρονια δεν ειχα προβληματα. Παντως σε οποιο thread διαβαζω μεσα εισαι ! ειλικρινα χιλια ευχαριστω για την βοηθεια φιλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα