Προς το περιεχόμενο

"προβλημα" με microSIM Samsung Galaxy Core Duos I8262

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την Παρασκευη παρελαβα ενα Samsung Galaxy Core Duos I8262 και την επομενη μερα αντικατεστησα τις SIM με microSIM. η μια υποδοχη ειναι μια χαρα. στην αλλη δυσκολευομαι παρα πολυ να βγαλω την microSIM. ως τωρα την εχω βγαλει δυο φορες και εχει χαραχθει αρκετα η microSIM. σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με το service και το καταστημα μου ειπανε οτι ετσι ειναι κατασκευασμενα ετσι ωστε να μην φευγει απ την θεση της η microSIM.

συμβαινει το ιδιο και σε αλλες συσκευες ή μηπως ειμαι υπερβολικος??? Υπαρχει περιπτωση τα σιδερακια της υποδοχης microSIM να ειναι ανασηκωμενα παραπανω ετσι ωστε να με εμποδιζουν απ το να την βγαζω???
ειναι ιδεα μου οτι αμα βαλω - βγαλω 4-5 φορες ακομα την microSIM θα χαλασει και θα πρεπει να παιρνω καινουρια?

Λογω εργασιας δεν μπορω να το κουβαλαω μαζι μου συνεχεια οποτε αναγκαζομαι να βγαζω την microSIM για να την βαζω σε αλλο κινητο.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Δε ξερω αν ειναι κατασκευαστικο λαθος,πολυ πιθανο,αλλα επισης δεν ειναι φυσιολογικο να μπαινοβγαζεις καθε μερα τη sim.

Καποια στιγμη θα τα παιξει βαλε-βγαλε και μαζι και το καπακι του κινητου.

• Like 1
Δημοσ.

φτιαξε twin sim κλεινεις την μια δουλευει η αλλη και αντιστροφα ετσι το εχω και εγω 

δεν γνωριζα οτι υπαρχει κατι τετοιο και η αληθεια ειναι οτι ποτέ δεν το σκεφτηκα. απο οτι βλεπω η vodafone θελει και μηνιαιο παγιο!! εν αντιθεσει με την cosmote που αναφερει...χαρακτηριστικα "Μόνο η COSMOTE σας προσφέρει την υπηρεσία ΤWinSIM χωρίς μηνιαίο πάγιο!"

θα παω απο εκει αυριο να ρωτησω. σ ευχαριστω πολυ φιλε μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...