poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ναι φυσικά, νομίζω αυτό εξυπακούεται αφού η αριθμοδότηση του ΟΤΕ είναι συγκεκριμένη ανά κέντρο παλαιόθεν. Βέβαια μας τα έχει μπλέξει λίγο η φορητότητα, αλλά με ένα απλό τηλεφώνημα στον πάροχο λύνεται. Λιγο off topic αλλα ενημερωτικα :εχεις πετυχει περιπτωσεις να ειναι λαθος το φασμα?γιατι ειχα ακουσει για διαφορα λαθακια σε εκεινο το Excel με τα φασματα και τα αστικα κεντρα οποτε δεν ξερω αν ειναι 100 τις 100 accurate.ξερω οτι λογικο θα ηταν να εχουν γινει καποια λαθη απλα δεν εχω ασχοληθει και δεν μπορω να θυμηθω αν εχω πετυχει καποιο λαθος.εχω πετυχει σιγουρα λαθη στις διευθυνσεις των αστικων κεντρων.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 http://www.otewholesale.gr/Portals/0/unbacc_ak_1_new.pdf poulinos, σε αυτή τη λίστα έχεις βρει λάθη;
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 yep>τσεκαρα 2 που θυμομουν.μικρα λαθη αλλα εχουν να κανουν με την διευθυνση. οσο θυμαμαι απεξω το αστικο κεντρο καλαμακιου δεν πιανεται καλαμακι νομιζω αλλα φαληρο επισης το αστικο κεντρο τερψιθεας στην διευθυνση ειναι ελληνικο κανονικα οχι τερψιθεα. τις πεντελης δεν ειναι πεντελη ειναι μελισσια στην διευθυνση .
jkoukos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω και μάλλον δεν πέφτω έξω, ότι η ονομασία των αστικών κέντρων (4η στήλη) που χρησιμοποιεί ο ΟΤΕ, δεν έχει καμία σχέση με τα γεωγραφικά όρια των δήμων. Το Α/Κ Καλαμακίου, ονομάζεται έτσι από τον ΟΤΕ, με διεύθυνση στο Παλαιό Φάληρο (συνοικία Εδέμ). Τα λάθη που υπάρχουν, όπως γράφει και ο @poulinos, είναι στις διευθύνσεις (5η στήλη), μερικά χοντρά π.χ. αυτό του Ιπποδρόμου εμφανίζεται στο Ίλιο και άλλα μικρά π.χ. του Καλαμακίου έχει σωστή διεύθυνση αλλά λάθος δήμο.
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 αυτο ακριβως εννοω.στην 5η στηλη που ειναι η διευθυνση.το γιατι της πεντελης λεγεται πεντελη αλλα ειναι μελισσια δεν μας πειραζει διοτι ειναι ονομα.αλλα οι διευθυνσεις ειτε δεν γραφουν δημο ειτε γραφουν λαθος .δεν τις εψαξα ολες απλα ειδα 3-4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα